Fuka Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 a mi się Fuczka naprawiła :thumbs:, nie kuleje i juz nawet nie liże łapy, a przed chwilą za lisem sobie pogoniła :Dog_run: razem z Kawisią! Nie wiem tylko dlaczego psy tak bardzo nie lubią tych kuzynów..... Quote
Wojtek Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Fuka, nie wiem jak ze stosunkiem mojej Fugi do lisów bo nie miała jeszcze przyjemności, ale do kotów to trzeba powiedzieć, że mocno ewoluuje w stronę killera. Do niedawana napotkany kicio był raczej kompanem do zabawy, i już nawet wątpiłem w terrierowy charakter Fu, ale widzę, że u niej już wszystko ok. :) Quote
aga_ostaszewska Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Oj Fuka Fuka, Ty nocny Marku! A tak swoja droga, to ten topic jest calkiem dobrym miejscu do pisania pora nocna... Takie nocne pogaduchy... Quote
Wojtek Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Aga_ bo to chodzi o to żeby za dnia jak Fuka śpi naskrobać dużo postów, żeby nam, jak wstanie wieczorem mogła na nie odpowiedzieć. Quote
Fuka Posted November 10, 2004 Author Posted November 10, 2004 Oj Fuka Fuka, Ty nocny Marku! A tak swoja droga, to ten topic jest calkiem dobrym miejscu do pisania pora nocna... Takie nocne pogaduchy... Tak naprawde to ja nie wiedziałam co robię :oops: To miało wylądować na topicu airedalowym i... tak jakoś mi wyszło 0X Quote
Fuka Posted November 10, 2004 Author Posted November 10, 2004 Aga_ bo to chodzi o to żeby za dnia jak Fuka śpi naskrobać dużo postów, żeby nam, jak wstanie wieczorem mogła na nie odpowiedzieć. Czy mi się wydaje, że Ty mnie znasz? :lol: Quote
Fuka Posted November 11, 2004 Author Posted November 11, 2004 haaaaaaaaaa, bójcie się - wreszcie znalazłam płytę z moimi zdjęciami z Crufta i National Terrier - muszę je tylko pomniejszyć, wrzucić na serwer i zawalę całą galerię :laugh2_2: Quote
Wojtek Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Fuka, wiem Ty spisz, ale jak wstaniesz to napisz cos i wstaw foty, prosze... Quote
aga_ostaszewska Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Fuka to tera w Belgii szaleje... :D Ciekawe czy przywiezie nam jakies fotki? 8) Quote
Fuka Posted November 15, 2004 Author Posted November 15, 2004 przywiozłam - ale musze zobaczyć czy cos wyszlo no i pomniejszyć.... dostaliśmy w dupę w całej rozciągłości - ale przegrywaliśmy w dobrym towarzystwie.... Jakies piesy z tego będą jak wrócę do Polski z następnych wojaży... ale pstttt na razie cicho sza :) Quote
Fuka Posted November 15, 2004 Author Posted November 15, 2004 A ja nie śpię i nie śpię już 3 noce mam w plecy :cry: , bo spanie w aucie się nie liczy! :oops: zdjęcia mi niestety kompletnie nie wyszły, ale pal licho jakość - może chociąż dadzą jakieś wyobrażenie o psach, które tam były.... Wirexcess Caitlin - irlandka mojej przyjaciółki - podczas debiutu wystawowego udało jej się zdobyć resCAC/CACiB Reszta kiepsko-foto-reportażu z Kortrijk (welsze i szorstkie foxy) jest w galerii, a kilka gładkich - w topicu foksów krótkowłosych! Quote
Jura Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Fuka, swoimi zdjęciami przywracasz mi radość życia. Ciemno, zimno poniedziałek, a tu cuda na fotkach. Tylko gdzie erdele? Quote
Fuka Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 Jura, no nie ma airedali, nie ma, ale tak w ogóle to tam nie bylo nic powalającego na glebę.... Jak tylko znajdę wolna chwilę powklejam więcej anglików, mam trochę welszy, foxów no i airedale oczywiście :D Nie wszystkie piękne, ale niektóre całkiem całkiem :fadein: Quote
Fuka Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 hmmmmmmmmm ja chyba mam zdolności profetyczne...... tak sobie myślę, że ten przypadkowo powstały topic - powinno się zadedykować Flaire :lol: Flaire -zazdroszczę Ci ciepełka, tutaj dzisiaj wszyscy się rozpisują o pięknym śniegu, a u nas cały dzień była szara ciapa, która teraz w nocy zamarzła i przynajmniej można chodzić suchą nogą, ale ładnie to nie wygląda... Napisz koniecznie cos o Misi - w sumie lot samolotem dla psa jest mało przyjemny, ale rozstanie z Panią - też niedobrze! Znam to dobrze - więc przynajmniej werbalnie - uściski dla Misi :calus: , niech jej ten czas szybko zleci - może chociaz ma frajde ze sniegu. :sleep2: Dobranoc Quote
Flaire Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Niestety zabieranie Misi na krótkie wycieczki do Kaliforni jest po prostu nierealne - tu się za długo leci. Musiałabym to robić tak, jak zrobiłam, gdy przywiozłam ją do Polski, czyli w dwóch częściach - najpierw hop do NY, potem przerwa(co najmniej dwa dni), potem drugie hop do Kaliforni. A taka opcja trwa za długo i tania też nie jest... Więc nie mogę na temat Misi zbyt wiele napisać... Może Mokka wie więcej. Quote
Fuka Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 Niestety zabieranie Misi na krótkie wycieczki do Kaliforni jest po prostu nierealne - tu się za długo leci. (...........)Więc nie mogę na temat Misi zbyt wiele napisać... Może Mokka wie więcej. Flaire, ja już byłam w półśnie i wyraziłam się nie do końca jasno... Po prostu chciałam wyrazić wspólczucie dla czekajacej na Panią Misi. Jest pod dobrą opieka, ale co Pani to Pani :fadein: Quote
Flaire Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Z tego co słyszałam, próbowała się pożreć z jakąś szkotką. Zupełnie nie jak moja Misia, więc może rzeczywiście tęskni :cry: . Quote
Fuka Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 Na pewno tęskni! Skądś to znam, bo Fuka jak mnie nie ma też zachowuje sie dziwnie - ona warczy na wszystkich, którzy przychodza do nas w gości, nawet na ludzi których normalnie uwielbia - nawarczała nawet na Gośkę.... :o Quote
aga_ostaszewska Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Wszyscy spia... a Ty pewnie foxy obrabiasz :wink: Nieustannie czekam na relacje! Moze wrzuc cos o nich na topik o foxach..., moze ktos sie skusi... Quote
aga_ostaszewska Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Wszyscy spia a my z Fuka podziwiamy foxiki! One sa cudne, wymiekam jak widze tyle zdjec 8 tygodniowych szczeniat :D Quote
Fuka Posted November 27, 2004 Author Posted November 27, 2004 Wszyscy śpią... terrier krzesłowy :roll: oczywiście na krześle Quote
Fuka Posted November 27, 2004 Author Posted November 27, 2004 taaaak, ewidentnie to sa terriery krzesłowe :wink: Quote
aga_ostaszewska Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Hahaha... One uwilbiaja krzeselka! Moja Czikatez spi na krzesle jak kot :wink: To zdjecie jest co prawda stare, bo chyba miala z 5 miesiecy, ale aktualne. Quote
Recommended Posts