Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...i mandarynki wyszły :placz: jak miałam fazę na banany czy jabłka czy winogrona to też wychodziły na męskich troglodyckich nogach i ginęły w jamie zwanej biurem :mad: nic nie schowasz przed TZtem :shake: zawsze wyniucha gadzina jedna :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:ja też jem mandarynki :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

:evil_lol: nie latały nad Tobą ostatnio bociany?? :diabloti:

Posted

tyle to i ja wiem...ale w wiadomości ie chcą się pokazać :D

zobaczymy jak na zdjęcia reaguje sesesesesese...... :D

[URL=http://img692.imageshack.us/i/39834833.jpg/][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/3534/39834833.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Witamy :p
dzień niby ładny, ale nowa szata forum i to całe poruszanie się po nim :angryy: jak ślepy w nocy :evil_lol:
...i dlaczego na każdym wątku wrzuca mnie na pierwszą stronę?? :angryy: wczoraj było ok:mad:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooo zdjęcie weszło :cool2:

Bociany nie mają u mnie już szans :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

udało się :p weszło...ale potem mnie wywaliło, aż do dzisiaj rana :cool1:
chyba nie lubi mnie to nowe dogo :evil_lol:
co do bocianów :diabloti: różne cuda się na świecie zdarzają ;) :evil_lol:

[quote name='dbsst']dg jest do bani ale widzę zdjęcie :d
jeden plus jak tam mój Walenty ha ha ha[/QUOTE]

zgadzam się...jest do bani
twój Walenty pewnie dobrze :evil_lol: mój G. :p ma się dobrze i bawił się dzisiaj w wannie...kopał w taflę wody :evil_lol:... i takie fajne fale powstawały...

dzisiaj zaczęliśmy 30tc :cool1: co wcale nie oznacza, że za 10 tygodni się rozpakuję - jak to zasugerował mi ostatnio lekarz :evil_lol:
dalej pochłaniam plantacje mandarynek :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć pochłonięta plantacjo mandarynek :lol:[/QUOTE]

cześć :p muszę Cię zmartwić....plantacja mandarynek pochłonięta i czekam na nową fazę czegoś nowego :evil_lol: dziwnym trafem TZ też przestał jeść mandarynki mimo iż leżą w hurtowej ilości :cool1: chyba ma zbyt dużą empatię do ciąży :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: G jak Gustaw :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

NIE :p to coś innego

[quote name='PIKA']Matko, Cola Ty też? :shake: :evil_lol:
Gratulacje :)[/QUOTE]

tak, ja też :evil_lol: będę matką :p
dziękuję

[quote name='Alicja']bo to zaraźliwe :evil_lol:[/QUOTE]

strasznie zaraźliwe....i zaraża cały czas :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]G jak Genowef?[/B][/QUOTE]

okaleczać dziecka nie zamierzam.....i mam wszelakie emotki :eviltong:

Która z mam ma sposób na więzadło pępkowe?? :cool3: od tygodnia mi doskwiera i nie chce diabelstwo przejść :angryy: wcześniej mogłam być spionizowana pół dnia zanim mnie łapało :roll: dzisiaj doszło do 10 minut :placz: nie wiem po jaką chojeję człowiekowi to badziewiaste więzadło zostaje :mad:

Posted

[quote name='Cola']
mój G. :p ma się dobrze
[/QUOTE]

był jeden dr G. :cool1:
jest punkt G chyba najlepszy ze wszystkich punktów :cool3:
Gracjan :cool1:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: G jak Gustaw :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
sąsiadki syn jest Gusiek :p
[quote name='PIKA']Matko, Cola Ty też? :shake: :evil_lol:
Gratulacje :)[/QUOTE]

ale w zasadzie czego gratulujesz Coli moja droga Piko :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]G jak Genowef?[/B][/QUOTE]

ha ha ha - ja z Walentym to pikuś Cola :cool1:
[quote name='Cola'] nie wiem po jaką chojeję człowiekowi to badziewiaste więzadło zostaje :mad:[/QUOTE]

no żeby mogło rypać :evil_lol:

[quote name='malawaszka']boszz a co to jest??? haha i ja tez mam coś takiego????[/QUOTE]

Wasiu ty masz takie rzeczy,że ty nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić :eviltong:

heloł G...........................rozumiem, że macie już imię przynajmniej robocze :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']był jeden dr G. :cool1:
jest punkt G chyba najlepszy ze wszystkich punktów :cool3:
Gracjan :cool1:

ha ha ha - ja z Walentym to pikuś Cola :cool1:

no żeby mogło rypać :evil_lol:

heloł G...........................rozumiem, że macie już imię przynajmniej robocze :cool1:[/QUOTE]

1. podzielam Twój entuzjazm co do punktu G :cool3:
nie, to nie Gracjan...wczoraj znajomy się dowiedział o imieniu i stwierdził, że jest nowoczesne, zbyt nowoczesne....a ja słyszałam o tym imieniu już baaardzo dawno temu i sporo tysięcy Polaków to imię nosi :cool1:

2. pikuś :evil_lol:

3. dziękuję za takie rypanie :angryy: nawet herbaty nie mogę sobie zrobić, bo jak czekam na zagotowanie wody to zaczyna rwać :angryy:

4. heloł....imię robocze jest :p zobaczymy czy się nie zmieni po porodzie :evil_lol: nawiasem mówiąc to imię robocze było już latem, ale potem mi się odpodobało i znowu jest na tapecie...

Zostałam wygoniona do łóżka :cool1: TZt szaleje z odkurzaczem :cool3:

Posted

[COLOR=Red][B]Imiona męskie na G :hmmmm: Gabriel , Gerard , Gerwazy , Grzegorz, Gustaw , Gwidon , Gaweł , Gallus, Gerald, Gniewomierz , Gniewomir , Godzimir , Godzisław , Godzimierz , Godzisz , Gotard , Gotfryd , Gaspar , Gabor , Gabin , Gordon , Gedeon , German :hmmmm:[/B][/COLOR]