dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Cola'] P.S. TZ wyżera mi mandarynki[/QUOTE] kurna moj tez dzis złapał sie za MOJE mandarynki :mad: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:ja też jem mandarynki :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cola Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 ...i mandarynki wyszły :placz: jak miałam fazę na banany czy jabłka czy winogrona to też wychodziły na męskich troglodyckich nogach i ginęły w jamie zwanej biurem :mad: nic nie schowasz przed TZtem :shake: zawsze wyniucha gadzina jedna :diabloti: Quote
Cola Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:ja też jem mandarynki :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :evil_lol: nie latały nad Tobą ostatnio bociany?? :diabloti: Quote
Cola Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 gdzie są emotki? :roll: bo mi nie wszystkie chcą wchodzić :shake: Quote
dbsst Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 w opcjach zaawansowanych mi wchodzą wszystkie ale długo :/ Quote
Cola Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 tyle to i ja wiem...ale w wiadomości ie chcą się pokazać :D zobaczymy jak na zdjęcia reaguje sesesesesese...... :D [URL=http://img692.imageshack.us/i/39834833.jpg/][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/3534/39834833.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooo zdjęcie weszło :cool2: Bociany nie mają u mnie już szans :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 dg jest do bani ale widzę zdjęcie :d jeden plus jak tam mój Walenty ha ha ha Quote
Cola Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Witamy :p dzień niby ładny, ale nowa szata forum i to całe poruszanie się po nim :angryy: jak ślepy w nocy :evil_lol: ...i dlaczego na każdym wątku wrzuca mnie na pierwszą stronę?? :angryy: wczoraj było ok:mad: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooo zdjęcie weszło :cool2: Bociany nie mają u mnie już szans :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] udało się :p weszło...ale potem mnie wywaliło, aż do dzisiaj rana :cool1: chyba nie lubi mnie to nowe dogo :evil_lol: co do bocianów :diabloti: różne cuda się na świecie zdarzają ;) :evil_lol: [quote name='dbsst']dg jest do bani ale widzę zdjęcie :d jeden plus jak tam mój Walenty ha ha ha[/QUOTE] zgadzam się...jest do bani twój Walenty pewnie dobrze :evil_lol: mój G. :p ma się dobrze i bawił się dzisiaj w wannie...kopał w taflę wody :evil_lol:... i takie fajne fale powstawały... dzisiaj zaczęliśmy 30tc :cool1: co wcale nie oznacza, że za 10 tygodni się rozpakuję - jak to zasugerował mi ostatnio lekarz :evil_lol: dalej pochłaniam plantacje mandarynek :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 cześć pochłonięta plantacjo mandarynek :lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: G jak Gustaw :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
PIKA Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Matko, Cola Ty też? :shake: :evil_lol: Gratulacje :) Quote
Alicja Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='PIKA']Matko, Cola Ty też? :shake: :evil_lol: Gratulacje :)[/QUOTE] bo to zaraźliwe :evil_lol: Quote
Cola Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='malawaszka']cześć pochłonięta plantacjo mandarynek :lol:[/QUOTE] cześć :p muszę Cię zmartwić....plantacja mandarynek pochłonięta i czekam na nową fazę czegoś nowego :evil_lol: dziwnym trafem TZ też przestał jeść mandarynki mimo iż leżą w hurtowej ilości :cool1: chyba ma zbyt dużą empatię do ciąży :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: G jak Gustaw :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] NIE :p to coś innego [quote name='PIKA']Matko, Cola Ty też? :shake: :evil_lol: Gratulacje :)[/QUOTE] tak, ja też :evil_lol: będę matką :p dziękuję [quote name='Alicja']bo to zaraźliwe :evil_lol:[/QUOTE] strasznie zaraźliwe....i zaraża cały czas :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: G jak Gustaw :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B]G jak Genowef?[/B] Quote
Cola Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='Maga100'][B]G jak Genowef?[/B][/QUOTE] okaleczać dziecka nie zamierzam.....i mam wszelakie emotki :eviltong: Która z mam ma sposób na więzadło pępkowe?? :cool3: od tygodnia mi doskwiera i nie chce diabelstwo przejść :angryy: wcześniej mogłam być spionizowana pół dnia zanim mnie łapało :roll: dzisiaj doszło do 10 minut :placz: nie wiem po jaką chojeję człowiekowi to badziewiaste więzadło zostaje :mad: Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 boszz a co to jest??? haha i ja tez mam coś takiego???? Quote
Cola Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 tak, masz coś takiego :) więzadła pępkowe to pozostałości po życiu płodowym :) extra...ale czemu nie zanikają na amen?? Quote
dbsst Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Cola'] mój G. :p ma się dobrze [/QUOTE] był jeden dr G. :cool1: jest punkt G chyba najlepszy ze wszystkich punktów :cool3: Gracjan :cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: G jak Gustaw :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] sąsiadki syn jest Gusiek :p [quote name='PIKA']Matko, Cola Ty też? :shake: :evil_lol: Gratulacje :)[/QUOTE] ale w zasadzie czego gratulujesz Coli moja droga Piko :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]G jak Genowef?[/B][/QUOTE] ha ha ha - ja z Walentym to pikuś Cola :cool1: [quote name='Cola'] nie wiem po jaką chojeję człowiekowi to badziewiaste więzadło zostaje :mad:[/QUOTE] no żeby mogło rypać :evil_lol: [quote name='malawaszka']boszz a co to jest??? haha i ja tez mam coś takiego????[/QUOTE] Wasiu ty masz takie rzeczy,że ty nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić :eviltong: heloł G...........................rozumiem, że macie już imię przynajmniej robocze :cool1: Quote
Cola Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='dbsst']był jeden dr G. :cool1: jest punkt G chyba najlepszy ze wszystkich punktów :cool3: Gracjan :cool1: ha ha ha - ja z Walentym to pikuś Cola :cool1: no żeby mogło rypać :evil_lol: heloł G...........................rozumiem, że macie już imię przynajmniej robocze :cool1:[/QUOTE] 1. podzielam Twój entuzjazm co do punktu G :cool3: nie, to nie Gracjan...wczoraj znajomy się dowiedział o imieniu i stwierdził, że jest nowoczesne, zbyt nowoczesne....a ja słyszałam o tym imieniu już baaardzo dawno temu i sporo tysięcy Polaków to imię nosi :cool1: 2. pikuś :evil_lol: 3. dziękuję za takie rypanie :angryy: nawet herbaty nie mogę sobie zrobić, bo jak czekam na zagotowanie wody to zaczyna rwać :angryy: 4. heloł....imię robocze jest :p zobaczymy czy się nie zmieni po porodzie :evil_lol: nawiasem mówiąc to imię robocze było już latem, ale potem mi się odpodobało i znowu jest na tapecie... Zostałam wygoniona do łóżka :cool1: TZt szaleje z odkurzaczem :cool3: Quote
Tengusia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Alicja']bo to zaraźliwe :evil_lol:[/QUOTE] to ja chyba dla bezpieczenstwa powinnam unikac pewne watki :roflt: Quote
Alicja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [COLOR=Red][B]Imiona męskie na G :hmmmm: Gabriel , Gerard , Gerwazy , Grzegorz, Gustaw , Gwidon , Gaweł , Gallus, Gerald, Gniewomierz , Gniewomir , Godzimir , Godzisław , Godzimierz , Godzisz , Gotard , Gotfryd , Gaspar , Gabor , Gabin , Gordon , Gedeon , German :hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts