Jump to content
Dogomania

Kraków - 2 staruszki oddane, bo właściciel idzie do szpitala ...MAJĄ DOM - RAZEM ;)

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ank@2']No to ja obstawiam że to jakieś rodzeństwo !!
To MUSI być rodzeństwo.
:evil_lol:[/quote]

Aniu tez mi na to wyglada ,a dotego tez ma 12 lat i zostal oddany w tym samym czasie.
pewni rozmnazali przez pare lat ,a teraz na stare lata won do schronu,zeby ich pokrecilo i zeby wiedzieli dlaczego ,:diabloti:

Posted

Kolejny dziadzio bardzo potrzebuje pomocy. Jest na A1.
Długo chyba nie wytrzyma :shake:
Byłam z nim raz na spacerze. Jest spokojny.
Enzo

P 32/11/08
Enzo jest średniej wielkości kundelkiem, który na stare lata został potraktowany przez swoich właścicieli jak niepotrzebna rzecz. Enzo ma około 15 lat, czy dane mu będzie zaznać jeszcze domowego ciepła czy też ostatnie lata (miesiące) życia bedzie musiał spędzić samotnie w zimnym schroniskowym boksie?

Posted

[quote name='Ank@2']Kolejny dziadzio bardzo potrzebuje pomocy. Jest na A1.
Długo chyba nie wytrzyma :shake:
Byłam z nim raz na spacerze. Jest spokojny.
Enzo

P 32/11/08
Enzo jest średniej wielkości kundelkiem, który na stare lata został potraktowany przez swoich właścicieli jak niepotrzebna rzecz. Enzo ma około 15 lat, czy dane mu będzie zaznać jeszcze domowego ciepła czy też ostatnie lata (miesiące) życia bedzie musiał spędzić samotnie w zimnym schroniskowym boksie?

ja nie jestem pewna na 100%, ale jak byłam wczoraj u Gerzanka i Bombla, to Enzo chyba szedł do domu ...
z młoda Pania, która juz planowała jakie szelki mu kupi , bo na obrózce niechętnie szedł

chyba ze sie przesłyszałam i to był inny staruszek z imieniem na lit "E"
głowy sobie nie dam uciąć, Aniu może zadzwoń jutro i spytaj

Posted

agamika napisał(a):
ja nie jestem pewna na 100%, ale jak byłam wczoraj u Gerzanka i Bombla, to Enzo chyba szedł do domu ...
z młoda Pania, która juz planowała jakie szelki mu kupi , bo na obrózce niechętnie szedł

chyba ze sie przesłyszałam i to był inny staruszek z imieniem na lit "E"
głowy sobie nie dam uciąć, Aniu może zadzwoń jutro i spytaj

Tak to on poszedl do domku ,a pani nie dosc ze wziela staruszka to jeszcze dala 200 zl na schronisko.Nieraz ludzie biora rasowce i ani zlowtówki nie dadza na schronisko ,.
Juz nie raz sie spotkalam z cudownymi ludzmi ktorzy przychodza do schroniska ,:loveu:

Posted

Ech w tym kraju przydałaby się jakaś akcja. Pokazanie np zdjęcia biednego psiaka staruszka i taki miszmasz czyli przejście do starego człowieka. Miałam bardzo ciężkie chwile w życiu, nigdy nie ucierpiał na tym psiak.