Ank@ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ostatnio do schroniska trafiły dwa staruszki. Mają po 12 lat. Brat i siostra. Są przerażone nową sytuacją. Cały czas się trzęsą. Wzięte na ręce wtulają się w człowieka. Mają numer 100 i 101 / 01/09 Przebywają na kwarantannie. Niestety osobno. Piesek. Mały, waży może 7kg. Suczka. Maleńka, waży ok. 5kg. tel. 504470635 Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Andzia a większe zdjecia??? Bo te malunie są.. a moze bym im allegro zrobiła... Quote
Ank@ Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 zdjęcia wrzuciła J3nny. Mój komp strajkuje Nie umiem tego powiększyć - wrzuciłam takie, jakie były na wątku . Quote
Ank@ Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Były na wątku krakowskim w takiej postaci. Skopiowałam je tylko. Quote
tamb Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Biedulki, tymczasowy dom bardzo potrzebny.:shake: Quote
marysia55 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 fizia napisał(a):Tak mi strasznie żal takich sierotek - jak mają odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości po latach spędzonych w Domu?:-(:placz: to jest właśnie najgorsze ...... to tak jakby dzieci oddać do więzienia o zaostrzonym rygorze :shake::shake: i w dodatku za niewinność :placz: Quote
fizia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tak mi strasznie żal takich sierotek - jak mają odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości po latach spędzonych w Domu?:-(:placz: Quote
j3nny Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 mam zdjecia w orginalnej rozdzielczosci, moge wyslac na maila Quote
j3nny Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 wydaje mi sie, ze wczoraj byl jakis telefon w sprawie staruszkow. czy ktos sie orientuje, czy cos z tego wyszlo? zal mi biedactw. zeby chociaz mogly byc razem. nie wiem tez, czy psy z lancucha, o ktorych byl reportaz, maja jakis watek? dziadunio i te dwa pozostale? Quote
Ank@ Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Psiaki z łańcucha chyba nie mają wątku Quote
Asior Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 właściciel naprawde jest w szpitalu. pani Ula to potwierdziła dzisiaj... Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Ank@2']Psiaki z łańcucha chyba nie mają wątku Z tym ,ze zdjecia sa na watku paragrafa ,a Dziadunio ten 14 letni juz ma dom zaklepany w Sosnowcu ,pani czeka poniewz ma przed soba operacje nusuniecia nadziaslaka ,a musi troszke sie jeszcze podduczyc ,my z koleji nie wiemy czy w Sosnowcu sa dobrzy weci ktorzy zoperuja starego psa z chorym serce. pani aleksandra czeka jednak na niego i codziennie o niego sie pyta.jestesmy w kontakcie telefonicznym i mailowym.W tym tygodniu tez ancioreczek ma sprawdzic domek ,a pani Aleksandra nie ma nic przeciwko temu. Kontakt do tej pani przekazala Tamara z ogloszenia paragrafa. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asior napisał(a):właściciel naprawde jest w szpitalu. pani Ula to potwierdziła dzisiaj... Nie wiemy tez w jakim szpitalu ale dzisiaj dowiedzilam sie od dziewczyny ktora byla przy przyjeciu psa ,ze nie mamy sie co ludzic i pan napewno psow nie odbirze bo ma ponad 80 lat i ledwo dlugopis trzymal w rece. Musimy szybko znalesc im nowy dom. Dzisiaj piesek poszedl na szpital na kastracje ,a suni zostala dalej na kwarantannie .Beda chcieli ich dac razem i mam nadzieje ze nic w tym nie przeszkodzi bo maja tylko siebie.:shake: Quote
j3nny Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 powiedzcie mi co można zrobić żeby zwiększyć szansę na wydrukowanie ogłoszenia z cafeanimal w metrze dodałam rodzeństwo, Wincenta i Azyla póki co Quote
fizia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 j3nny napisał(a):powiedzcie mi co można zrobić żeby zwiększyć szansę na wydrukowanie ogłoszenia z cafeanimal w metrze dodałam rodzeństwo, Wincenta i Azyla póki co Niestety nie mam pojęcia... Moje ogłoszenia juz kilika razy drukowali - ale wielu nie wydrukowali nigdy. Nie wiem czy to jest wybierane czy losowane. Wydaje mi się, że do druku idą te "najświeższe", takie z 1 i 2 strony w cafeanimalia - więc można pilnować, żeby nie spadły, odnawiać. Nie znam żadnego innego sposobu. Quote
j3nny Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 fizia napisał(a):Niestety nie mam pojęcia... Moje ogłoszenia juz kilika razy drukowali - ale wielu nie wydrukowali nigdy. Nie wiem czy to jest wybierane czy losowane. Wydaje mi się, że do druku idą te "najświeższe", takie z 1 i 2 strony w cafeanimalia - więc można pilnować, żeby nie spadły, odnawiać. Nie znam żadnego innego sposobu. na razie są na drugiej. ale tam jest tyle tych bid:( może chociaż jedno z nich będzie mieć szczęście Quote
fizia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Trzymam kciuki! Strasznie mi Ich żal...:-( Hmm jakoś Ich nie mogę znaleźć Quote
kanna Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 zapisuję się na wątek... jaki jest ich stan zdrowia ? Quote
j3nny Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nic mi nie wiadomo o tym, żeby psiakom coś było gdyby ktoś chciał pomóc ogłaszać, to wklejam jeszcze raz zdjęcia w pełnej rozdzielczości dziewczynka: chłopczyk: Quote
Recommended Posts