Jump to content
Dogomania

Kraków - 2 staruszki oddane, bo właściciel idzie do szpitala ...MAJĄ DOM - RAZEM ;)

Recommended Posts

Posted

Ostatnio do schroniska trafiły dwa staruszki.
Mają po 12 lat.
Brat i siostra.

Są przerażone nową sytuacją. Cały czas się trzęsą. Wzięte na ręce wtulają się w człowieka.

Mają numer 100 i 101 / 01/09
Przebywają na kwarantannie. Niestety osobno.

Piesek. Mały, waży może 7kg.

Suczka. Maleńka, waży ok. 5kg.

tel. 504470635

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
Tak mi strasznie żal takich sierotek - jak mają odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości po latach spędzonych w Domu?:-(:placz:

to jest właśnie najgorsze ...... to tak jakby dzieci oddać do więzienia o zaostrzonym rygorze :shake::shake: i w dodatku za niewinność :placz:

Posted

wydaje mi sie, ze wczoraj byl jakis telefon w sprawie staruszkow. czy ktos sie orientuje, czy cos z tego wyszlo? zal mi biedactw. zeby chociaz mogly byc razem.

nie wiem tez, czy psy z lancucha, o ktorych byl reportaz, maja jakis watek? dziadunio i te dwa pozostale?

Posted

[quote name='Ank@2']Psiaki z łańcucha chyba nie mają wątku
Z tym ,ze zdjecia sa na watku paragrafa ,a Dziadunio ten 14 letni juz ma dom zaklepany w Sosnowcu ,pani czeka poniewz ma przed soba operacje nusuniecia nadziaslaka ,a musi troszke sie jeszcze podduczyc ,my z koleji nie wiemy czy w Sosnowcu sa dobrzy weci ktorzy zoperuja starego psa z chorym serce.
pani aleksandra czeka jednak na niego i codziennie o niego sie pyta.jestesmy w kontakcie telefonicznym i mailowym.W tym tygodniu tez ancioreczek ma sprawdzic domek ,a pani Aleksandra nie ma nic przeciwko temu.
Kontakt do tej pani przekazala Tamara z ogloszenia paragrafa.

Posted

Asior napisał(a):
właściciel naprawde jest w szpitalu. pani Ula to potwierdziła dzisiaj...

Nie wiemy tez w jakim szpitalu ale dzisiaj dowiedzilam sie od dziewczyny ktora byla przy przyjeciu psa ,ze nie mamy sie co ludzic i pan napewno psow nie odbirze bo ma ponad 80 lat i ledwo dlugopis trzymal w rece.
Musimy szybko znalesc im nowy dom.
Dzisiaj piesek poszedl na szpital na kastracje ,a suni zostala dalej na kwarantannie .Beda chcieli ich dac razem i mam nadzieje ze nic w tym nie przeszkodzi bo maja tylko siebie.:shake:

Posted

powiedzcie mi co można zrobić żeby zwiększyć szansę na wydrukowanie ogłoszenia z cafeanimal w metrze
dodałam rodzeństwo, Wincenta i Azyla póki co

Posted

j3nny napisał(a):
powiedzcie mi co można zrobić żeby zwiększyć szansę na wydrukowanie ogłoszenia z cafeanimal w metrze
dodałam rodzeństwo, Wincenta i Azyla póki co

Niestety nie mam pojęcia...
Moje ogłoszenia juz kilika razy drukowali - ale wielu nie wydrukowali nigdy.
Nie wiem czy to jest wybierane czy losowane.
Wydaje mi się, że do druku idą te "najświeższe", takie z 1 i 2 strony w cafeanimalia - więc można pilnować, żeby nie spadły, odnawiać.
Nie znam żadnego innego sposobu.

Posted

fizia napisał(a):
Niestety nie mam pojęcia...
Moje ogłoszenia juz kilika razy drukowali - ale wielu nie wydrukowali nigdy.
Nie wiem czy to jest wybierane czy losowane.
Wydaje mi się, że do druku idą te "najświeższe", takie z 1 i 2 strony w cafeanimalia - więc można pilnować, żeby nie spadły, odnawiać.
Nie znam żadnego innego sposobu.

na razie są na drugiej. ale tam jest tyle tych bid:( może chociaż jedno z nich będzie mieć szczęście

Posted

nic mi nie wiadomo o tym, żeby psiakom coś było

gdyby ktoś chciał pomóc ogłaszać, to wklejam jeszcze raz zdjęcia w pełnej rozdzielczości

dziewczynka:

chłopczyk: