Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halbinko melduje sie koszomaniaczka. Proszę o jakieś informacje o koszaczkach - w jakim wieku, czy chłopczyk wykastrowany (bo jak nie a mieszkają razem to mamy jajko z niespodzianką prawdopodobnie). I gdzie są na tymczasiku i ile mamy czasu. To poogłaszam maluchy na koszowym forum i gdzie się da. Widzę, że oswojone łobuziaki. A koszka na zdjęciu to samiczka? Wygląda na ciężarną i to w wysokiej ciąży. Chyba że to spasiony samczyk...:eviltong:
Sama mam teraz koszkę tymczasika.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f486/koszatnicza-rozpacz-bez-domu-przyjaciol-133425/[/URL]
Pozdrawiam i przysyłam buziaki w mokry nosek mAlutkiej.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f486/koszatniczki-dwie-fundacja-szp-z-zabrza-szuka-odpowiedzialnego-domu-133764/index2.html#post11979794[/URL] zapraszam na ich wątek... na pytania odpowie Formica...

Posted

HAlbinko..i Ty nam kazesz wybierać jakieś najlepsze zdjęcie Alutki???Przecież ja nie mogę sie napatrzyc na kazde z nich osobno i wszystkie razem...i w ogole jak pomysle, ze pojdzie gdzies do domku i stamtad nie bedzie juz za wiele fotek...to mnie "bierze"....a moze tak w umowie adopcyjnej zawrzec klauzule- ze obowiazkowe wpisy i fotki przynajmniej raz w tygodniu...inaczej- zabieamy Alutkę:lol::lol:
Jeszce coś chciala tu napisać..juz wczesniej to myslalam, ale dzis się potwierdzilo- chcialam napisac, ze LECZNIC FORMICY jest bardzo piękna i taka..no kurcze..jakas taka ciepla.....widac, ze tam zwierzeta czuja się dobrze...moje sunie np. jak tylko podjezdzalysmy pod dom weta (a bylo to rzadko) juz z auta nie chcialy wysiadac....bylu "ugotowane"....a juz w środku- sztywne...a tu widać- ALutka czuje sie jak u siebie w domku...tak jest jakos tak..no jak nie w lecznicy dla zwierzat..tylko w prywatnej klinice...no..ślicznie po prostu..
A Nadzieja....mmmmmmmmmmm...śliczna dziewczynka a jak sie wda w mamusie- to juz bedzie super hiper:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='halbina']

córeczka Formicy, wyżej jest info...

a to halbina... z dedykacją dla Cioteczki Goni66:

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_ruTKOTNXTZg/Sb__NKeQPUI/AAAAAAAADFE/r9jdW2PIFcU/s512/P3170247.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_ruTKOTNXTZg/Sb__fV3pR5I/AAAAAAAADF8/s677g2JuikU/s640/P3170254.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_ruTKOTNXTZg/Sb__nSI3tXI/AAAAAAAADGU/UKvvt1z7aLU/s720/P3170258.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh5.ggpht.com/_ruTKOTNXTZg/Sb__qVE8KzI/AAAAAAAADGc/UnekDEDXfg0/s640/P3170259.JPG[/IMG]

koszatniczki są dwie... dziewczynka i chłopak... do adopcji![/quote] No nie..........tego to sie nie spodziewałam- lubie niespodzianki, ale żeby aż taka otrzymać tu...to ...hmmmodjęło mi mowę Kochana Cioteczko Halbinko...Baaaardzo baaardzo dziękuję- teraz już Cię "widzę" jak sobie tu popisuję:lol::lol::lol:Super foteczki.....:loveu::loveu::loveu:
A jesli chodzi o Alutkę...hmm...no coś...wiadomo- cieszymy sie, ze bedzie domek...ale jakoś trudno poki co mi to sobie wyobrazic- bo Ona tak pasowala do Twojego psiego kompletu...jak...no jak "ulał"..:lol::lol::lol:
JA to się wlaśnie tak nadaję na DT...ja już przeżywam, że Alutka pijedzie od Halbinki..a co dopiero gdybym ja byla na miejscu Halbinki....już by mnie musieli gdzies zamknąć...bo przez Jej dom "troche" się już tych bidulek przewinęło...i jak ja bym je wszystkie miala zostawic..to...oj.....:oops::oops:Ale tak serio..Halbinko..nie pęknie Ci serce przy pożegnaniu?????

Posted

Suńka słodka ! Dzięki Tobie, Halbinko , będzie z niej kawał psa, już jest spora i całkiem okrąglutka:evil_lol:. Trzymam kciuki za nowy domek. A co to za stworzonko masz na rękach , czyżby to szczurek????:crazyeye: Bo na świnkę morską jakoś mi to nie wygląda...

Posted

Serducho faktycznie zakwili... związałam się z mAlutką, to chyba widać po obsesji fotkowania... ale co zrobić... wszystkich psiaków nie adoptuję, nie mogę sobie na to pozwolić, a i na komentarze, że jestem VV (już takie zresztą słyszałam)...
Ważne, żeby te maleństwa znajdowały swoje fajne domki! i żeby je uszczęśliwiać, a trochę także i ludzi... :oops:

Posted

Koszatniczki, Betelku!
Cioteczki, ja rozumiem, że kultura obrazkowa... i że ilość fot przytłacza... no i blask Alutki wszystko zaciemnia... ale przecież jest napisane... :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']Koszatniczki, Betelku!
Cioteczki, ja rozumiem, że kultura obrazkowa... i że ilość fot przytłacza... no i blask Alutki wszystko zaciemnia... ale przecież jest napisane... :evil_lol:[/quote]Powiem CI Halbinko, że rzeczywiscie- oglądając te foteczki- trudno jest uchwycic w ogole jakies literki- piekno tych zdjęc jest tak powalająca, ze literki po prostu nikną...nie da rady zwracac uwagę na to co jest napisane, jak nie mozna się skupic zeby obejrzec wszystkie foteczki dokladnie...bo od kazdej nie mozna oderwac wzroku...Alutka jest boooossskaaa...i juz zrozumiałam..fakt..niech też cieszy innych, ktorzy chcea jej dac serce...tylko, ze to już jest "wyższa szkoła jazdy"...a mnie jeszcze baaaaaardzo duuuzo brakuje...nie dorastam Wam do pięt...i musi dużo wody upłynąć, zanim tak będę myślała...i czuła....dlatego tym bardziej Was- wszystkie "DT" podziwiam.....i pozdrawiam:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Z domkiem jestesmy umówieni na jutro... o 19.00

czytam sobie wątek od początku... 01.02....

[quote name='_bubu_']Z malutką bardzo zle :( ma nosówke, juz postac nerwową . Dorothy pojechała po nią wieczorem do lecznicy i po godzinie dostała drgawek i ślinotoku. Wróciła do lecznicy , jest nieprzytomna :( ma niewielkie szanse ..[/quote]

nie płakałam wtedy ani potem, gdy już to ja o nią walczyłam... a teraz myśl, że tak niewiele brakowało, by miało jej nie być... :roll:

Posted

[quote name='halbina']Z domkiem jestesmy umówieni na jutro... o 19.00

czytam sobie wątek od początku... 01.02....

nie płakałam wtedy ani potem, gdy już to ja o nią walczyłam... a teraz myśl, że tak niewiele brakowało, by miało jej nie być... :roll:[/quote]NIe śledziłam wątku od początku..i teraz to sie cieszę...ale przyznam, ze jak przeczytalam cytat bubu- to przeszły mnie ciary...trudno w to uwierzyć...oj...trudno...dlatego Alutka musi miec najlepszy domek na Ziemi...tylko taki domek wchodzi w gre....
Ależ się cieszę, że się udało....dziekuję Aniołom zabrzańskim:loveu::loveu::loveu:

Posted

mAlutka właśnie opuściła dom tymczasowy... na rękach swojego pańcia (nastolatka) i w towarzystwie pani udała się w drogę do swojego domku... zamieszka w Zabrzu...

Posted

[quote name='halbina']mAlutka właśnie opuściła dom tymczasowy... na rękach swojego pańcia (nastolatka) i w towarzystwie pani udała się w drogę do swojego domku... zamieszka w Zabrzu...[/quote]

:multi::multi::multi::multi::multi: