jolek68 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 męcz, męcz :diabloti: bo my ciekawskie jesteśmy :evil_lol: Quote
psiama Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Pewnie wspaniała normalność się dla nich zaczeła :p. Spacerki, drapanka, spanie z pańcią/ panem/ panną, pyszne jedzonko, smakołyczki. Jak ktoś nie dogo to tu nie zagląda, bo mu normalnie zycie płynie ... :bigok:. Dlatego pomęczymy Halbiniątko :diabloti: i o wiesci (ZDJĘCIA!) prosimy :p. Quote
halbina Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Wymęczyłam kilka fotek z komórki, przesłałam je DG32, więc teraz ją męczcie, żeby Wam wkleiła... :eviltong: Alutka waży ponoć 9 kg. została drugi raz zaszczepiona, ma miłość, rozrabia i jest super... :loveu: Quote
halbina Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 no właśnie :roll: :niewiem: żeby aż 9 kg... :roll: ale na fotkach to ona! :cool3: Quote
Lilmo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='halbina']Wymęczyłam kilka fotek z komórki, przesłałam je DG32, więc teraz ją męczcie, żeby Wam wkleiła... :eviltong: Alutka waży ponoć 9 kg. została drugi raz zaszczepiona, ma miłość, rozrabia i jest super... :loveu: To napewno nasza Alutka? :crazyeye: :lol: DG32 proooosimy! :multi: Quote
IKA & SONIA Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ależ urosła Pannica :loveu::loveu::loveu::loveu: cudna jest! Quote
Lilmo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Alutko!!!! :multi::multi::multi: Jak cudownie Cie widzieć maleńka:loveu: Dziewczynka nam rzeczywiście urosła, ale spojrzenie diablicy nadal bez zmian:evil_lol: Cudowna jest! Quote
jolek68 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 wcale mnie nie dziwi te 9 kilo ;) po właścicielkach widać że lubią jeść :evil_lol: to i o Alutkę dbają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
psiama Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Łooooooooooooooooooooo ! :sweetCyb: Miodzik :loveu: Urósł nam cielaczek pięknie :eviltong:. Na cześć Malutkiej - dedykuję mój 500-setny post :eviltong:. Quote
Anna_33 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Slow brakuje na przemiane tej suni:-) Serce rosni jak sie patrzy. A my mamy kilka szczeniakow w Boguszycach, i tu serce sie kroi, bo jeszcze troche i juz nikt ich do normalnego zycia nie przyzwyczai... Quote
selenicereus Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Alutka coraz bardziej mi przypomina owczarka anatolijskiego. Zobaczcie tylko to zdjecie Tylko rozmiar docelowy chyba nie ten.:cool3: Ale rośnie ślicznotka. Quote
halbina Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Soema Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jejuu jaka ona jest podobna do mojej Alfy :crazyeye: Śliczne panny :loveu: Quote
ice_t Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jest przecudna, Nowym Opiekunom trafiła sie prawdziwa Perełka Quote
halbina Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 odwiedziłam dziś z Formicą Biankę i jej stadko obfociłam... http://www.dogomania.pl/forum/f78/frytka-zostaje-na-zawsze-w-cudownym-domku-u-bianki-frytka-za-tm-36111/index570.html :cool3: Quote
psiama Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jaka mAlutka jest pięęęękna. ma wyjątkowej urody pycholek. Nowi państwo pewnie dumni. Bedzie wspaniałym psem :p. Ponawiam pytanko - jak mAlutką zwą w swoim nowym domku. Jak se imenuje psik ?:evil_lol: . Z góry sie kajam jesli odpowiedź juz była, bo mogło mi na oczy paść i nie widze odpowiedzi (a to bardzo możliwe, bo mi się ostatbnio już dni mylą :diabloti:). Quote
halbina Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ależ Psiamo... oczywiście, że mAlutka imenuje się Alutka! :p Quote
psiama Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 halbina napisał(a):ależ Psiamo... oczywiście, że mAlutka imenuje się Alutka! :p No ba ! Nie inaczej :loveu:. Cudnie :multi: Quote
psiama Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Minęły kolejne dwa tygodnie. mAlutka pewnie panoszy się już wśród SWOICH jak lew :diabloti:. Może ktos się ulituje nad ciotkami i jakies extra foto wystawi ? :cool3:. Są pluszadła do wzięcia, bazarek z mojego podpisu. Quote
kuba123 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 jak to się pisze... czekaj, czekaj już wiem O cholewcia !!! Znowu psa podmienili ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:boska jest:loveu::loveu::loveu: Quote
DG32 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Panoszy panoszy, Halbinka fotki przesłała to wstawiam: Quote
Recommended Posts