Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta u Halbiny jak zwykle była bardzo miła:loveu:. Dziękuję za super ugoszczenie. Hihi , ale się załapałam na mnóstwo zdjęć:diabloti:. Kurcze ja też muszę porobić w końcu zdjęcia mojej tymczasowiczce.

Posted

Podejrzewam, ze mAlutka rzucila sie na nowa karme jak wilk i spalaszowala sporo ..... kazdy psin i kot, nawet bez takiej historii jak nasza ulubienica tak by mial - reakcja plackowa pewna na bank. Krótka akcja przestawiajaca sie i tyle. Jak po tygodniu nie wroci do normy - karma byc moze nie dal niej :roll: Ja jak daje kotom nowa super saszetke (nawet jak ma 85% naturalnego miesnego produktu) to i tak mam pierwsze koooooo innej ze tak powiem konsystencji :cool3: Potem wsio wraca do normy.

Ach, jak to cudnie, ze mAlutka jest juz na etapie normalnosci, nic jej nie grozi, ma kochane, bezpieczne schronienie, przyjació. Halbina nie żałuj foto - wrzucaj i wrzucaj. Ja mam o połowe mniejsze stadko i wiem ile ono potrafi dac milosci i radosci. Zazdroszcze Ci, ale tak serdecznie tego, ze masz to razy 2 :eviltong:

A to mnie rozczulilo .................

Posted

Nie...no myślę sobie, ze to rzeczywiscie tak jest jak piszą dziewczyny- czyli reakcja na zmiane pokarmu- choc nie ulega wg mnie watpliwosci, ze Malutka bedzie wrazliwcem..nie czarujmy sie...spora wiekszosc psow nie reaguje w ogole na zmiany pokarmu..ale te "wychuchane i wydmuchane", na pewno tak, a nasza Malutka jest dodatkowo po tak strasznej chorobie..ze pewnie na dlugo jej pozostanie ta wrazliwosc...
przyzwyczailysmy sie juz tu wszystkie do tego, ze z Malutka jest wszystko OK i bardzo prosimy nie odzwyczajac nas od tej mysli:roll:
MAm nadzieje, ze na wieczor dostaniemy tu juz "normalne" wiesci i moze cos jeszcze na "dokladeczke"..taki niedzielny podwieczorek..plissssssssss:lol::lol::lol:

Posted

Bjuta napisał(a):
Halbinko, ja tu tak z doskoku bywam :oops: - przepraszam, czy potrzebna jest pomoc w ogłoszeniach?

na razie mamy ogłoszenia dzięki DG32... ale jak nie będzie chętnych... zmienimy tekst i wtedy będziemy Cioteczki molestować! ;)

Posted

proszę zwrócić uwagę, że wszyscy (w zasadzie) grzecznie czekają na swoją kolej... wiedzą, że bardziej opłaca sie patrzeć i ewentualnie ślinic (Inka) niż obskakiwać... ten dostaje, kto najgrzeczniejszy... ale że rozpuszczone, bo faktycznie dostają, to też widać... Junior w tym czasie ślinił się na widok świnek morskich, które na chwilę zostały przeniesione do małego pokoju i Junior wolał im dotrzymywać towarzystwa... ;)