Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halbina']Alutka przespała większość nocy pod kołderką na moim ramieniu... ze trzy razy wychodziła... niestety, rytuał znany: siusiu, pić, kupa... pocieszające jest, że [B]kupki zaczynają być przezroczyste bardziej, już nie są takie krwawe...[/quote]

...niech to będzie ten początek poprawy maleńka!:loveu:
[/B]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alutka przespała większość nocy pod kołderką na moim ramieniu... ze trzy razy wychodziła... niestety, rytuał znany: siusiu, pić, kupa... pocieszające jest, że kupki zaczynają być przezroczyste bardziej, już nie są takie krwawe...

Posted

Oby było lepiej i lepiej
A tak na boku powiedzcie, czy też macie tak, że wyświetlają Wam się odpowiedzi powyżej postu który cytujecie? Bo u mnie to zamieszanie powoduje ;)

Posted

[quote name='Vlk']Oby było lepiej i lepiej
A tak na boku powiedzcie, czy też macie tak, że wyświetlają Wam się odpowiedzi powyżej postu który cytujecie? Bo u mnie to zamieszanie powoduje ;)[/quote]

całe dogo tak ma :diabloti:

Posted

Ramzes błaga o pomoc ....................kto ma serce i pokocha to zwierze !!!!!!!!!!!!!

kto pomoże mu żyć…..on kona wrak psa

Bernardyn Ramzes to cień psa błaga o życie !

Aneta 17:11:10
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ramzes-cien-psa-blaga-o-zycie-125429/index8.html#post11746849[/URL]

.............

Posted

niedobra ta cioteczka Formica... miała wpaść i coś mądrego napisać...

spędziłyśmy ze trzy i pół godziny u Formicy... tyle mała dostaje tych leków i odżywek... :roll:

Posted

[quote name='Formica']Cóż tu więcej pisać? Mała jest słabiutka, trudno cokolwiek rokować. Choróbsko bywa zdradliwe dla takich maleństw. Dostaje płyny, leki i czekamy na efekty. Plusem jest to, że krwista biegunka przestała być krwista. I mam nadzieję, że tak będzie dalej.[/quote]
Oby....mi już brakuje slow...o niczym innym nie mysle ostatnio i nie snie jak o psiuniach...Aluńciu...tulę Cię cieplo do serduszka...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cóż tu więcej pisać? Mała jest słabiutka, trudno cokolwiek rokować. Choróbsko bywa zdradliwe dla takich maleństw. Dostaje płyny, leki i czekamy na efekty. Plusem jest to, że krwista biegunka przestała być krwista. I mam nadzieję, że tak będzie dalej.

Posted

wczoraj Formica ze swoim TZ - Piotrem założyli z trudem wenflon na tylną łapkę... ale po podaniu kroplówki mała spanikowała i wyrwała sobie wenflonik... dziś Formica znów walczyła... ma założony na tylnej łapce... krew jednak szybko krzepnie z powodu odwodnienia i żyłkę trzeba co chwilę przepłukiwać... jeśli wenflony odpadna, czeka ją kłucie w podbrzusze... :roll:

Posted

[quote name='halbina']no niestety kupa znów czerwona... :roll:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index445.html#post11749605[/URL] się z nas nabijają... :placz:[/quote]
Na jednej foteczce..całej czworki tam jest jeszcze Szamanek..tak słodko śpi...????:placz::placz::placz:znów placzę....tam wyglądal tak zdrowo...:placz::placz:tam był taki szczęśliwy..tak Mu było tam dobrze...

Posted

Aluńta, żyłki do raportu - wsysać kroplówy bez oporów :roll:. To najlepsze żarełko na teraz. Ale wierzę, że będzie [B][COLOR=red]dobrze[/COLOR][/B] :multi: Nieśmiało zauważam jakąś tendencję stabilności (tylko te kooooopcie :-().

Jak tam dziś pannica, czy nadal czerwony kolor dominuje :shake: ?

Posted

przyszly wyniki testów z niemiec.

Mala ma na 100% parwowiroze.

moje psy choruja, dzis z najstarsza i tylko raz szczepiona Libra musze jechac do lecznicy. Nie wiem jak Ty to robisz halbina ze Twoje sa zdrowe mimo parwo w domu :-(

Posted

[quote name='Dorothy']przyszly wyniki testów z niemiec.

Mala ma na 100% parwowiroze.

moje psy choruja, dzis z najstarsza i tylko raz szczepiona Libra musze jechac do lecznicy. Nie wiem jak Ty to robisz halbina ze Twoje sa zdrowe mimo parwo w domu :-([/quote]

Mam nadzieję,że nic Im nie będzie!!!

Halbina co z Alutką?