zuzlikowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='halbina']Alutka przespała większość nocy pod kołderką na moim ramieniu... ze trzy razy wychodziła... niestety, rytuał znany: siusiu, pić, kupa... pocieszające jest, że [B]kupki zaczynają być przezroczyste bardziej, już nie są takie krwawe...[/quote] ...niech to będzie ten początek poprawy maleńka!:loveu: [/B] Quote
halbina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Alutka przespała większość nocy pod kołderką na moim ramieniu... ze trzy razy wychodziła... niestety, rytuał znany: siusiu, pić, kupa... pocieszające jest, że kupki zaczynają być przezroczyste bardziej, już nie są takie krwawe... Quote
fizia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej!!! Quote
Vlk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Oby było lepiej i lepiej A tak na boku powiedzcie, czy też macie tak, że wyświetlają Wam się odpowiedzi powyżej postu który cytujecie? Bo u mnie to zamieszanie powoduje ;) Quote
MartynaP Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Vlk']Oby było lepiej i lepiej A tak na boku powiedzcie, czy też macie tak, że wyświetlają Wam się odpowiedzi powyżej postu który cytujecie? Bo u mnie to zamieszanie powoduje ;)[/quote] całe dogo tak ma :diabloti: Quote
ANETTTA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ramzes błaga o pomoc ....................kto ma serce i pokocha to zwierze !!!!!!!!!!!!! kto pomoże mu żyć…..on kona wrak psa Bernardyn Ramzes to cień psa błaga o życie ! _______________ Aneta 17:11:10 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ramzes-cien-psa-blaga-o-zycie-125429/index8.html#post11746849[/URL] ............. Quote
halbina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 niedobra ta cioteczka Formica... miała wpaść i coś mądrego napisać... spędziłyśmy ze trzy i pół godziny u Formicy... tyle mała dostaje tych leków i odżywek... :roll: Quote
gonia66 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Formica']Cóż tu więcej pisać? Mała jest słabiutka, trudno cokolwiek rokować. Choróbsko bywa zdradliwe dla takich maleństw. Dostaje płyny, leki i czekamy na efekty. Plusem jest to, że krwista biegunka przestała być krwista. I mam nadzieję, że tak będzie dalej.[/quote] Oby....mi już brakuje slow...o niczym innym nie mysle ostatnio i nie snie jak o psiuniach...Aluńciu...tulę Cię cieplo do serduszka...:loveu::loveu::loveu: Quote
Formica Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Cóż tu więcej pisać? Mała jest słabiutka, trudno cokolwiek rokować. Choróbsko bywa zdradliwe dla takich maleństw. Dostaje płyny, leki i czekamy na efekty. Plusem jest to, że krwista biegunka przestała być krwista. I mam nadzieję, że tak będzie dalej. Quote
halbina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 no niestety kupa znów czerwona... :roll: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index445.html#post11749605[/URL] się z nas nabijają... :placz: Quote
Dorothy Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ee ttam, to takie pozytywne nabijanie. A czy malutkiej robia jeszcze kroplowki, da sie? Bo mowilas ze nie ma gdzie wkluc :-( Quote
halbina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 wczoraj Formica ze swoim TZ - Piotrem założyli z trudem wenflon na tylną łapkę... ale po podaniu kroplówki mała spanikowała i wyrwała sobie wenflonik... dziś Formica znów walczyła... ma założony na tylnej łapce... krew jednak szybko krzepnie z powodu odwodnienia i żyłkę trzeba co chwilę przepłukiwać... jeśli wenflony odpadna, czeka ją kłucie w podbrzusze... :roll: Quote
gonia66 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='halbina']no niestety kupa znów czerwona... :roll: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index445.html#post11749605[/URL] się z nas nabijają... :placz:[/quote] Na jednej foteczce..całej czworki tam jest jeszcze Szamanek..tak słodko śpi...????:placz::placz::placz:znów placzę....tam wyglądal tak zdrowo...:placz::placz:tam był taki szczęśliwy..tak Mu było tam dobrze... Quote
jolek68 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 biedny maleńtas :-( ja sama nie cierpię wenflonów a co mówić o takiej kruszynie i w brzuszek :placz: Quote
MartynaP Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 dzień dobry :lol: jak się dziś czujemy :cool3: Quote
psiama Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Aluńta, żyłki do raportu - wsysać kroplówy bez oporów :roll:. To najlepsze żarełko na teraz. Ale wierzę, że będzie [B][COLOR=red]dobrze[/COLOR][/B] :multi: Nieśmiało zauważam jakąś tendencję stabilności (tylko te kooooopcie :-(). Jak tam dziś pannica, czy nadal czerwony kolor dominuje :shake: ? Quote
Dorothy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 przyszly wyniki testów z niemiec. Mala ma na 100% parwowiroze. moje psy choruja, dzis z najstarsza i tylko raz szczepiona Libra musze jechac do lecznicy. Nie wiem jak Ty to robisz halbina ze Twoje sa zdrowe mimo parwo w domu :-( Quote
NaamahsChild Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Szczepione zazwyczaj nie chorują, lub przechodzą to lekko, tj biegunka i wymioty przez jeden dzień. Ja miałam psa z parwo i nie było większych problemów, a kontakt z nim miało kilka psów. Quote
MartynaP Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 tez mialam dwa z parwo a moj emeryt nawet tego nie odczul-nic mu nie bylo Jak mała sie czuje?czekamy na wiesci Quote
BUDRYSEK Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Dorothy']przyszly wyniki testów z niemiec. Mala ma na 100% parwowiroze. moje psy choruja, dzis z najstarsza i tylko raz szczepiona Libra musze jechac do lecznicy. Nie wiem jak Ty to robisz halbina ze Twoje sa zdrowe mimo parwo w domu :-([/quote] Mam nadzieję,że nic Im nie będzie!!! Halbina co z Alutką? Quote
Recommended Posts