Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']

no nie.....toz to cudenka takie ze szok normalnie....znow Ci Halbinko zazdroszcze...nie...nie zazdroszczę...jak pomyślę że Malutka jest taka chorutka to mnie serce boli a gdybym miala ja w domku to bym sie zaplakala zamiast pomagać...:-(

Posted

wygląda na silną bestyjkę. Z moimi sukami trzymamy kciuki. Chętnie na małą wpłacę parę zł (nie mam niestety za dużo ale liczy się każdy grosz)
Czy są na nią jakieś bazarki? Chętnie bym przekazała jakieś cusie. Mam jakieś grafiki (akwaforty) i może jakiś inny obrazek się znajdzie (niestety póki co nie mam psiotematowych prac). Mogę podesłać linka jeśli potrzeba.
Przepraszam, jeśli przegapiłam informacje o tym ale mam teraz sesję i jestem zabiegana strasznie i zmęczona

Posted

[quote name='jolek68']halbinko postaraj się troszkę też odpocząć, bo wiesz że jesteś teraz małej bardzo potrzebna :-(
Przesyłam dla Ciebie i całego twojego stadka moc buziaków :loveu:[/quote]
Ja również..halbinko...ślę dobre myśli i zaraz padam na kolana...Dobranoc...

Posted

[quote name='halbina']Maleństwo śpi pod kołderką... nabiera sił do walki z choróbskiem...[/quote]
halbinko postaraj się troszkę też odpocząć, bo wiesz że jesteś teraz małej bardzo potrzebna :-(
Przesyłam dla Ciebie i całego twojego stadka moc buziaków :loveu:

Posted

[quote name='halbina']Dziewczyny... ja mam jeszcze ferie... ;)[/quote]
Ah..Ty szczęściaro..mnie się właśnie w tym tyg skończyly i zamiast spac siedze tu i nie moge sie oderwac..aa jak masz farie to siedź kobieto..ja w ferie szlalam tu kazdej nocy do 3-4.00:eviltong:

Posted

[quote name='jolek68']sory Pani Profesor ;) zapomniałam bo u nas już po :eviltong:

no to do wyrka, ale już! :mad:

wróciliśmy z nocnego spacerku i mała właśnie uznała, że pora na spacerek po pokoju... napiła się, wysiusiała.. a potem wylała z siebie tę krwawą kałużę... :shake:

a to nie Alutka, ale mam nadzieję, że i ona tak będzie...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-mialy-umrzec-z-mrozu-glodu-potwornie-zarobaczone-zaniedbane-7-szczeniakow-128388/index24.html

Posted

[quote name='halbina']no to do wyrka, ale już! :mad:

wróciliśmy z nocnego spacerku i mała właśnie uznała, że pora na spacerek po pokoju... napiła się, wysiusiała.. a potem wylała z siebie tę krwawą kałużę... :shake: [/quote]
ja niestety ferii już dawno nie mam, moje dzieci tak :eviltong:
Jak malutka :-(