Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba lepiej nie przyklejać tej suni "łatki" bullowatego:shake:
ja bym ją ogłaszała jako sympatycznego mieszańca.
jesli ma cos z astka nawet to za mało by zachwycić miłośników a cała reszta się ich boi.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Karolcia Ty jesteś od buli to zadecyduj. Może faktycznie lepiej zrobić jej oddzielny wątek nie związany z bulowatymi....

Szefowa bulli decyduje się na osobny wątek hehe ;)
Już zakładam.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
mogę prosić tekst do allegro dla uzi?:cool3::cool3: i kilka zdjęć

Uzi ma zaklepany domek. Jutro ma się zjawić po nią jej nowa pani.. ;)
Mam nadzieje, że przyjdzie. :mad:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Kolejny bull w Konińskim Schronisku. Jest jeszcze trochę przestraszony i trochę nieufny, ale daje się chociaż pogłaskać. Zdjęcia potem. (To ciemny, pręgowany stafford).

:-(karolcia, chyba amstaff a nie stafford? stafford to skrót od staffordshire bull terier czyli od stafika ale chyba nie macie stafika w schronie?;)

Posted

[quote name='agaga21']karolcia, chyba amstaff a nie stafford? stafford to skrót od staffordshire bull terier czyli od stafika ale chyba nie macie stafika w schronie?;)

Tak, tak amstaff, kurde bo jest w nazwie stafforshire i ja tak piszę. A więc amstaff. Sorry.. :roll:
Ja nie mogę obecnie wklejać zdjęć, ale jak ktoś w schronie zrobi to wkleimy na pewno.

Posted

martka1982 napisał(a):
A oto Bajer:) Charakter na pewno opisze Karolcia:)

Oczywiście..

Bajer ma około 3 lat. Jest bardzo, żywy i szalony. Nie toleruje innych zwierząt. Wobec ludzi jest psem łagodnym i przyjaznym. To tyle jak na razie co mogę o nim powiedzieć. Jest zadbany, więc nie możemy wykluczyć, że komuś uciekł. Jak na razie jednak nikt go nie szuka, a psiak tęskni. Jeśli nie znajdzie się właściciel, oczywiście przed adopcją czeka go kastracja.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...