ito Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='2Monika2']Pati haha to tak zamierzasz balować ostro? :evil_lol:[/quote] nieoficjalnie wiem że piwko będzie z beczki :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 a to dobrze ale jest pewne ze bedzie miejsce? Quote
ito Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Tego niestety nie mogę w 100% zagwarantować, bo tak naprawde ciezko jest policzyc ile osob tam sie zmiesci z materacami a moze nawet klatkami, sala jest w miarfe duza wiec nie powiino byc problemu. Ta sama sytuacja z treningami, od 17 przeszkody beda na stadionie i bedzie mozna korzystac, zapisów nie robimy bo nikt nie jest w stanie okreslic o ktorej dojedzie z warszawy szczecina czy np bydgoszczy, torek bedzie cały czas a ludzie chyba sie jakos dogadaja :evil_lol: Quote
wendka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='ito']nieoficjalnie wiem że piwko będzie z beczki :evil_lol:[/QUOTE] To juz nie mam watpliwosci, ze zabiore namiot :cool3: Quote
Sajko Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='ito']15 ostatnich miejsc :cool3:[/quote] Kooomuuu koooomu bo idę do domu:evil_lol:;) Quote
ito Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='Sajko']Kooomuuu koooomu bo idę do domu:evil_lol:;)[/QUOTE] Pisze to ze względu na to że na ostatnie zawody w ostatnim dniu zapisało się ponad 20 osób, u nas zapisy jeszcze 3 tygodnie :cool3: Quote
Sajko Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ja tam jestem na liście x 3 więc mogę z wyluzowaniem obserwować co zrobią inni:evil_lol: no i po meczu muszę jakoś odreagować;) Quote
Junka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='Sajko']ja tam jestem na liście x 3 więc mogę z wyluzowaniem obserwować co zrobią inni:evil_lol: no i po meczu muszę jakoś odreagować;)[/quote] Hehe Sajko czyżbyś mecza oglądała??? :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 no to w sumie jeszcze namiot można ale fajne jakby sie tam znalazło trochę miejsca Quote
PATIszon Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='ito']15 ostatnich miejsc :cool3:[/quote] To prosze mnie wpisac na liste rezerwowa. Quote
Magda i Saga Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Sajko']ja tam jestem na liście x 3 więc mogę z wyluzowaniem obserwować co zrobią inni:evil_lol: no i po meczu muszę jakoś odreagować;)[/quote] Za czech powinno być za darmo :-) albo chociaż taniej;) Quote
CHI Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ech... obudziłam się... ale zajechana jestm totalnie jak wszyscy to i babcia też;-) Tylko nie wiem czy zgłosiłam oba psy:-( ... Coś mam problemy z rzeczywistością... Jakby coś (bo czasami mi prąd wyłaczają i tracę kontakt z netem ) to zgłaszam oba białe - Blondyn w LA1 i Funia w LA0... Jak przeżyję do 10 to bedę żyć.. pozdrawiam CHI i juz tylko 2 białe...:-( To dopisz proszę w nawiasie (Funia) bo zapomniałam :-( Quote
ito Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='CHI']Ech... obudziłam się... ale zajechana jestm totalnie jak wszyscy to i babcia też;-) Tylko nie wiem czy zgłosiłam oba psy:-( ... Coś mam problemy z rzeczywistością... Jakby coś (bo czasami mi prąd wyłaczają i tracę kontakt z netem ) to zgłaszam oba białe - Blondyn w LA1 i Funia w LA0... Jak przeżyję do 10 to bedę żyć.. pozdrawiam CHI i juz tylko 2 białe...:-([/QUOTE] 2 Zgłoszone :lol: pozostało 5 miejsc :evil_lol: Quote
Wafelek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='CHI'] pozdrawiam CHI i juz tylko 2 białe...:-([/quote] ...nie wiem, czy dobrze rozumiem - Diuk...?? Mam nadzieję, że nie, ale jeśli tak to... przykro mi ;-( :-( Quote
Bzikowa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 My się już dawno zgłosiliśmy i [B]szukam teraz transportu i noclegu z kimś[/B] - może ktoś jedzie w piątek wieczorem (albo ew. w sobotę rano ale to chyba niewykonalne) [B]z Warszawy[/B] i jeszcze może ma miejsce w samochodzie i gdzieś w noclegu? [B]Dla 1 osoby z małym psem [/B];) Quote
CHI Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wafelku niestety tak, ale proszę nie komentujcie [IMG]http://meritumfci.republika.pl/diuk_meritum.jpg[/IMG] Quote
ewka i haker Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 bzikowa pod namiot lub do tego pomieszczenia jak my Quote
ito Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='PATIszon']A no to mam jasnosc w temacie.:evil_lol:[/QUOTE] ............tzn? Quote
ito Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Magda i Saga']to znaczy wpisz ja na listę rezerwową, bo się muszę z nią zobaczyć i pogadać przy pyfku z beczki[/QUOTE] :crazyeye: a czemu się wcześniej nie zapisała? pogubiłem sie :roll: Quote
Magda i Saga Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 to znaczy wpisz ja na listę rezerwową, bo się muszę z nią zobaczyć i pogadać przy pyfku z beczki Quote
Wafelek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Tak gwoli jasności, bo inaczej się błyskawicznie pogubimy ;-) Bardzo prosimy osoby chętne do wpisania na listę rezerwową o zgłoszenie się (ze wszystkimi danymi) poprzez formularz internetowy na stronie ([URL="http://zabrze.zapsem.pl/"]Puchar Polski Agility 2009 - Zabrze 04-05.07.2009[/URL]) O ewentualnym wciągnięciu na miejsce osoby rezygnującej decydować będzie data zgłoszenia się (nr na liście rezerwowej). Quote
Recommended Posts