Izabela124. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wszystkiego najlepszego :smilecol::new-bday::tort::BIG::bday::laola: Quote
Sweet Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wszystkiego naj dla Axelowatego:multi::multi::multi::multi: Quote
Kaya93 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Łaaa!! Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!:loveu::multi: To w takim razie Magdaleno puszczaj mjuzike i rozkręcamy impreze :evil_lol: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154218.jpg moje malutkie :loveu: bielutkie :loveu: Quote
Illusion Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wszystkiego najlepsiejszego! :multi: :multi: Quote
stratoos Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam!!!!! :new-bday: :BIG: Wszystkiego najlepszego Axelku :loveu: Starzejesz się :evil_lol: Quote
C&B Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam! A kto? Axel!:loveu: Quote
Ania :) Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154218.jpg Axelek w całej okazałości :loveu::loveu: Najlepsiejszego Axelku ! Quote
Feigned Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 bardzo dziękujemy :loveu: noo, strasznie szybko to to rośnie. :lol: a w prezencie dostał kilka pasków mięsnych (które w zasadzie będą na trening :evil_lol:), puszkę Animondy od mojej kol. :lol: i obrożę Rogzową tą taką bordową w kostki :cool3: Quote
LadyK Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wszystkiego najlepszego Axelku :loveu::loveu::loveu::loveu: Zrobiłam Wam banner: :diabloti: Quote
Feigned Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Owczarkowa']Wszystkiego najlepszego Axelku :loveu::loveu::loveu::loveu: Zrobiłam Wam banner: :diabloti: łaaa dziękuję :loveu: super jest :cool3: Quote
Feigned Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 urodził się pierwszy szczeniak ! :crazyeye: nadal nie do końca wiadomo czy będą Axelowe, bo mogła mieć kontakt z takim jednym biało-czarnym psem, czaił się u nich pod bramką. A ten dzieciak jest właśnie czarny z białym krawatem ;). Ostatecznie pewnie będzie wiadomo dopiero jak podrosną.. ;) i bardzo możliwe że jeden ze szczeniaków będzie nasz. Quote
Feigned Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Pestka napisał(a):Coś mnie ominęło? Jakie szczeniaczki? suczki sąsiadów. ;) poczytaj kilka stron wstecz. prawdopodobnie nie pojawiły się za przyczyną axela. Są dwie suczki (jeśli się nie mylę), obydwie są czarne z białymi krawatami i kufami. ;) A Axel jest szalony, bo gorąco jak nie wiem, a my teraz malujemy ogrodzenie od strony ulicy i ten wariat oczywiście musi nas pilnować i leży zawsze gdzieś obok. Poleży pół godzinki i idzie w cień. :evil_lol: Dobrze, że jest biały, a nie np. czarny, wtedy to by chyba na dwór nie chciał wychodzić. :eviltong: I wogle to się pochwalę, Axel wczoraj sam z własnej woli spędził ok. godziny na leżeniu w transporterze :loveu: na początku zdjęłam górę i tak sobie leżał, później założyłam z powrotem to dalej siedział w środku. Chyba zaczyna go lubić. :evil_lol: Mam kilka zdjęć, ale na razie nie chce mi się zgrywać. ;) Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154233.jpg:loveu: Bardzo spóznione 100lat:oops::multi:Ale dogo ost tak muliło, że nie mogłam nawet na swoją galerie wejść:shake: Quote
sandrulka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154261.jpg urocze ! wszystkiego najlepszego słodziaku!:loveu: Quote
Kaya93 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Dobry dzień:cool3: Jak tam wakacje mijają? i zdjęcia chcem:oops::loveu: Quote
kaskaSz Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 I ja przybywam ze spóźnionymi życzeniami. :oops: Ale to nie z mojej winy. ;) Axelku sto lat, dużo zdrowia, smakołyków i żeby pańcia była dobra. :evil_lol::lol: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154261.jpg śliczności :loveu: A z Axelem chodzisz do fryzjera, bo on takie futro ma, że nie wiem czy go się ścina? Quote
Feigned Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Moniek193']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154233.jpg:loveu: Bardzo spóznione 100lat:oops::multi:Ale dogo ost tak muliło, że nie mogłam nawet na swoją galerie wejść:shake: [quote name='sandrulka']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154261.jpg urocze ! wszystkiego najlepszego słodziaku!:loveu: dziękujemy :loveu: [quote name='Kaya93']Dobry dzień:cool3: Jak tam wakacje mijają? i zdjęcia chcem:oops::loveu: hej :loveu: moze być, tylko nudno straaasznie :eviltong: postaram się porobić dzisiaj.:razz: [quote name='kaskaSz']I ja przybywam ze spóźnionymi życzeniami. :oops: Ale to nie z mojej winy. ;) Axelku sto lat, dużo zdrowia, smakołyków i żeby pańcia była dobra. :evil_lol::lol: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154261.jpg śliczności :loveu: A z Axelem chodzisz do fryzjera, bo on takie futro ma, że nie wiem czy go się ścina? no wiesz co :diabloti: pańcia jest bardzo dobra :evil_lol: dziękujemy :loveu: ogólnie to można ścinać. Jak kto woli :cool3: my na razie tylko raz u fryzjera byliśmy, ale to bardziej na czesaniu niż strzyżeniu, właśnie się zastanawiam czy go nie ostrzyc, ale chyba brakowałoby mi tego futra :lol: Quote
Kaya93 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Feigned napisał(a):hej :loveu: moze być, tylko nudno straaasznie :eviltong: postaram się porobić dzisiaj.:razz: No to tak dla rozrywki wpadnijcie do Rzeszowa :diabloti::loveu: Quote
stratoos Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Hej :) Co tam u Was? Nadal nudno?? Możecie też wpaść do nas - będzie dalej :evil_lol: Wymiziaj Axelka ode mnie :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ojjjj czyżbym przegapiła urodziny? :oops::siara: Sto lat baaaardzo spóźnione!:BIG: Co do fotek - jednak co białe to białe:loveu: Quote
Feigned Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Kaya93 napisał(a):No to tak dla rozrywki wpadnijcie do Rzeszowa :diabloti::loveu: a żeby to chociaż trochę bliżej było.. :evil_lol: stratoos napisał(a):Hej :) Co tam u Was? Nadal nudno?? Możecie też wpaść do nas - będzie dalej :evil_lol: Wymiziaj Axelka ode mnie :loveu: taa, piechotą się do Was przejdziemy :lol: trochę mniej nudno :diabloti: ja rzadziej ostatnio w domu bywam, a jak jestem to z białasem więcej ćwiczę :loveu: Bzikowa napisał(a):Ojjjj czyżbym przegapiła urodziny? :oops::siara: Sto lat baaaardzo spóźnione!:BIG: Co do fotek - jednak co białe to białe:loveu: nie tak znowu bardzo spóźnione. :cool3: dziękuję w imieniu Axela :loveu: ojj tak :loveu: kupiłam dzisiaj nożyczki fryzjerskie, Axel straci trochę futra, haha :diabloti: może dzisiaj trochę go ciachnę to pokażę jutro foty, jeśli nie bedzie strasznie :lol: ale przy jego adhd nie będzie łatwo :evil_lol: i pochwalę się, że wczoraj z nim ćwiczyłam to bardzo ładnie targetował :loveu: ładnie robi siad-zostań, odchodzę, kładę target, wracam do psiska, mówię komendę, on uradowany biegnie i dotyka :loveu: chociaż w sumie to w czwartek też tak robił, a w piątek na placu już nie wytrzymywał w siad-zostań i biegł za mną :lol: ale wtedy miał w sobie chyba za dużo energii, Ci co byli na placu chyba wiedzą o czym mówię. :evil_lol: chciałam z nim zrobić ćwiczenie z chodzeniem przy nodze, więc puściłam smycz, żeby było wygodniej a ten nagle wypruł i na pełnych obrotach zaczął robić kółeczka na placu :lol: hah. ale muszę z nim więcej poćwiczyć, żeby mu to tak na dobre utrwalić (tzn. targetowanie). no tak.. rozpisałam się jak zwykle, a zdjęć na razie nie mam. :lol: Quote
Jofka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Witamy po raz pierwszy i przyłączamy się do życzeń!!!Najlepszego!! Piękna psinka:loveu::loveu:Teraz takie cudo chciałabym mieć,to bardziej maltańczyk czy westie??:loveu::loveu:Kochaniutki.Pozdrawiamy Quote
Feigned Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Jofka napisał(a):Witamy po raz pierwszy i przyłączamy się do życzeń!!!Najlepszego!! Piękna psinka:loveu::loveu:Teraz takie cudo chciałabym mieć,to bardziej maltańczyk czy westie??:loveu::loveu:Kochaniutki.Pozdrawiamy dziękuję :cool3: maltańczyk. :lol: on z żadnej strony do westa nie podobny :evil_lol: chyba, że pod względem umaszczenia. :cool3: Axel stracił wczoraj sporo futra, haha :diabloti: jestem okropna :evil_lol: najtrudniej było przystrzyc łapy. :roll: ale ogólnie to jak na pierwszy raz może być :eviltong: Quote
Recommended Posts