Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Ania :) napisał(a):

Dynamique napisał(a):
Słodki ryjek :cool3::loveu:

Pusiakowa napisał(a):

Shel napisał(a):

dziękuję :loveu:

Pusiakowa napisał(a):
hej:)
zegnamy sie:(:hand:

oo a Ty gdzie idziesz/jedziesz ? idę do galerii sprawdzić :diabloti:

Pestka napisał(a):
Hej Wam ;)

hej :cool3:

Kaya93 napisał(a):
Hej:loveu:
Łaa:loveu:ale mi sie to zdjęcie podoba:loveu::
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7114229.jpg

czee :loveu:
taka zawiecha mała :diabloti: i krzywe jest jak nie wiem, ale on tak pozuje raz na kilkanaście sesji, więc pstrykałam szybko i byle jak :evil_lol:

edit.
Ta suczka jest w ciąży. Rozmawiałam z sąsiadką, widać, że Kulka jest "większa" i Pani mówiła, że czuć, że się dzieciaki ruszają. Oni są ogólnie spoko, po prostu nie wiedzą o tym za dużo i myśleli, że tak trzeba.. Z tego co ta Pani mówiła, to będą za ok. 2 tygodnie. Ciekawe czy jeden trafi do nas..
ale jestem prawie pewna że to nie z Axelem. On był wtedy za młody chyba, miał nie całe 10 miesięcy, myślał o zabawach tylko .. a tato mi dzisiaj powiedział, że raz jak tą suczkę samą wypuścili to wyszli i zobaczyli jakiegoś obcego psa na podwórku u siebie. Więc podejrzewam, że moje słońce nic nie zmajstrowało. ;)

a z lepszych wiadomości: prawie na pewno będę miała lustrzaneczkę! :loveu: miał być Olympus e-510, ale tato ma w pracy taki katalog w którym różne rzeczy są i jak zamówi ileś tam x-ów (x, bo nie istotne czego) to może coś wziąć i jest właśnie lustro, Canon Eos 1000d ;) dla mnie wystarczy :loveu: i właśnie tatko mi może weźmie :multi:

Posted

Feigned napisał(a):
Ta suczka jest w ciąży. Rozmawiałam z sąsiadką, widać, że Kulka jest "większa" i Pani mówiła, że czuć, że się dzieciaki ruszają. Oni są ogólnie spoko, po prostu nie wiedzą o tym za dużo i myśleli, że tak trzeba.. Z tego co ta Pani mówiła, to będą za ok. 2 tygodnie. Ciekawe czy jeden trafi do nas..
ale jestem prawie pewna że to nie z Axelem. On był wtedy za młody chyba, miał nie całe 8 miesięcy, myślał o zabawach tylko .. a tato mi dzisiaj powiedział, że raz jak tą suczkę samą wypuścili to wyszli i zobaczyli jakiegoś obcego psa na podwórku u siebie. Więc podejrzewam, że moje słońce nic nie zmajstrowało. ;)

a z lepszych wiadomości: prawie na pewno będę miała lustrzaneczkę! :loveu: miał być Olympus e-510, ale tato ma w pracy taki katalog w którym różne rzeczy są i jak zamówi ileś tam x-ów (x, bo nie istotne czego) to może coś wziąć i jest właśnie lustro, Canon Eos 1000d ;) dla mnie wystarczy :loveu: i właśnie tatko mi może weźmie :multi:

Kurcze.... :roll:czyli jendak, no cóż wpadka:cool1:
To teraz trzeba jakieś testy DNA na ojcostwo zrobić :evil_lol: obyście nie musieli alimentów płacić :eviltong:.
Nie no ale jak mówisz, że Axel jest niewinny to pewnie tak jest;):loveu: dzielny chłopak:loveu:

O jaa :multi: ale Ci fajnie:loveu:
Ale mam nadzieje, że wiesz na co sie decydujesz :eviltong: bo:
lustrzanka = duużo więcej zdjęć :diabloti::multi:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Kurcze.... :roll:czyli jendak, no cóż wpadka:cool1:
To teraz trzeba jakieś testy DNA na ojcostwo zrobić :evil_lol: obyście nie musieli alimentów płacić :eviltong:.
Nie no ale jak mówisz, że Axel jest niewinny to pewnie tak jest;):loveu: dzielny chłopak:loveu:

O jaa :multi: ale Ci fajnie:loveu:
Ale mam nadzieje, że wiesz na co sie decydujesz :eviltong: bo:
lustrzanka = duużo więcej zdjęć :diabloti::multi:

haha :diabloti:
ostatecznie okaże się jak urodzi, jak będą biało-czarne szczyle to pewnie Axelowe. :roll:

no wiesz.. dla mnie to nie problem. :diabloti: tylko chciałabym go mieć już :loveu: a pewnie se trochę jeszcze poczekam. :-(

Posted

Feigned napisał(a):
haha :diabloti:
ostatecznie okaże się jak urodzi, jak będą biało-czarne szczyle to pewnie Axelowe. :roll:

no wiesz.. dla mnie to nie problem. :diabloti: tylko chciałabym go mieć już :loveu: a pewnie se trochę jeszcze poczekam. :-(

No tak... ale to jeszcze 2 tygodnie więc bądz dobrej myśli :cool3:

No ja myśle :diabloti: że zasypiesz nas tu Axelkiem i nie tylko:loveu::eviltong:

Posted

Ojej.. to szkoda, że suczka jest w ciąży. Ale miejmy nadzieję, że jednak nie Axelkowe bo takie maleństo napewno nie myślało o dziecich :diabloti:

No, a co do lustra to gratuluję :multi:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No tak... ale to jeszcze 2 tygodnie więc bądz dobrej myśli :cool3:

No ja myśle :diabloti: że zasypiesz nas tu Axelkiem i nie tylko:loveu::eviltong:

ależ oczywiście :loveu:

stratoos napisał(a):

dzięki :cool3:

Izuuus napisał(a):
Ojej.. to szkoda, że suczka jest w ciąży. Ale miejmy nadzieję, że jednak nie Axelkowe bo takie maleństo napewno nie myślało o dziecich :diabloti:

No, a co do lustra to gratuluję :multi:

dzięki :loveu: ale to dopiero we wrześniu :-( ale trudno, ja poczekam. :cool3:

Posted

[quote name='Kaya93']Pfy! Tylko jedno:crazyeye:
Świrus śliczny:loveu::loveu: ale ja chce wiecej!

[quote name='Dynamique']Śliczny futrzak :loveu:

[quote name='Moniek193']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P7154273.jpg:evil_lol:

[quote name='Izuuus']Też chcę więcej :loveu: Ale to jak wrócę..

papa :bye:

dziękujemy :loveu:
Axel obchodzi dzisiaj swoje pierwsze urodziny ! :multi::loveu:
:new-bday:

z tej okazji zdjęcia :diabloti:

cdn.