Feigned Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Izuuus, heej :loveu::cool3: Efciq, napisałam wyżej .. ;) Iza, jesteś jeszcze zła ? :loveu: Quote
Kaya93 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Feigned napisał(a):no dla Ciebie, dla Ciebie :cool3: nie ma za co :evil_lol::loveu: heej :razz: wszystko dobrze :eviltong: jutro zaczyna się kurs :cool3: boję się że to będzie porażka :diabloti: a wczoraj zrobiliśmy u kol. ognisko takie klasowe :diabloti: świetnie było, ale z tymi wykrętami zawsze fajnie :cool3: graliśmy w chowanego, słoneczko :evil_lol:, w siatkę :eviltong: i ławkę chłopacy połamali :evil_lol: ale ogólnie to fajnie :loveu: Jaka porażka:cool1: będzie dobrze zobaczysz:loveu: Będę Cie wspierała duchowo:eviltong::loveu: O a my wczoraj tez ognisko klasowe miełiśmy:eviltong: Tylko ja sobie zapomniałam:oops: tzn w szkole jeszcze pamiętałam ,ale wróciłam do domu coś zjadłam, wyszłam z Majką i tak jakoś nagle koleżanka dzwoni gdzie jesteś, przecie czekaja na mnie, no i nie pojechałam, bo to daleko ode mnie a ja autobusu żadnego nie miałam:placz: A podobno było super:roll: Quote
Sweet Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Hej:D O to widzę że u was fajnie:D a kurs pewnie dobrze wam pójdzie:D dacie rade;D będą jakieś fotki?:D:cool3: Quote
Feigned Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Kaya, haah, ok to spoczko :loveu::evil_lol: ojj trudno, to zróbcie jeszcze jedno ognisko przed końcem roku szkolnego jak fajnie było :cool3: Sweet, heej :cool3: no mam nadzieje. :eviltong: Ale Axel to pewnie będzie do wszystkich chciał pobiec i będzie guzik, nie bedzie mogl sie skupic na niczym :evil_lol: haha :diabloti: ale że z kursu ? z kursu nie bedzie :diabloti: ale dzisiaj albo jutro tako mu jakieś porobie :eviltong: Quote
Illusion Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Czemu z kursu nie będzie? :mad: Weź ze sobą jakiegoś operatora aparatu i niech foci, a co! :evil_lol: Powodzenia ;). Quote
Feigned Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 RCookie napisał(a):Czemu z kursu nie będzie? :mad: Weź ze sobą jakiegoś operatora aparatu i niech foci, a co! :evil_lol: Powodzenia ;). wole tego nie uwieczniać :evil_lol: hah. może kiedy indziej, ten kurs chyba ok. 2 miesięcy będzie trwać. :eviltong: dzięki :cool3: Quote
Illusion Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Feigned napisał(a):wole tego nie uwieczniać :evil_lol: hah. może kiedy indziej, ten kurs chyba ok. 2 miesięcy będzie trwać. :eviltong: dzięki :cool3: To dużo okazji do focenia jeszcze będzie, ale żeby pierwszych zajęć nie uwiecznić? :shake: :lol: Quote
Feigned Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 RCookie napisał(a):To dużo okazji do focenia jeszcze będzie, ale żeby pierwszych zajęć nie uwiecznić? :shake: :lol: no ja wolę nie :evil_lol: ale serio to mam nadzieję że nie będzie tak źle, właściwie to nie mogę się doczekać :diabloti: Quote
Iza. Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 RCookie napisał(a):Czemu z kursu nie będzie? :mad: Weź ze sobą jakiegoś operatora aparatu i niech foci, a co! :evil_lol: Powodzenia ;). Na kursie nie ma czasu na fotki :eviltong: trzeba się skupiać na tym co się robi, a nie na tym jak wyjść na zdjęciu :eviltong: Quote
Feigned Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Iza. napisał(a):Na kursie nie ma czasu na fotki :eviltong: trzeba się skupiać na tym co się robi, a nie na tym jak wyjść na zdjęciu :eviltong: hah, my z Axelem byśmy pozowali jeszcze :loveu::evil_lol: Iza ile ty już czasu tam chodzisz? :eviltong: Quote
Iza. Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Feigned napisał(a): Iza ile ty już czasu tam chodzisz? :eviltong: miesiąc już bedzie ;) RCookie napisał(a):To by były takie spontaniczne zdjęcia :lol:. Z resztą Axel raczej nie zastanawia się, jak wyjdzie na zdjęciu, choć mogę się mylić :eviltong:. ale Magda na pewno się zastanawia :diabloti::evil_lol:;) Quote
Feigned Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Iza. napisał(a):miesiąc już bedzie ;) ale Magda na pewno się zastanawia :diabloti::evil_lol:;) i faajnie tam no nie ? :cool3: taa ja bym się bardziej zastanawiała jak stanąć żeby mnie widać nie było :evil_lol: Quote
Illusion Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Iza. napisał(a):Na kursie nie ma czasu na fotki :eviltong: trzeba się skupiać na tym co się robi, a nie na tym jak wyjść na zdjęciu :eviltong: To by były takie spontaniczne zdjęcia :lol:. Z resztą Axel raczej nie zastanawia się, jak wyjdzie na zdjęciu, choć mogę się mylić :eviltong:. Quote
Feigned Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 przeskoczył. Iza, jesteś jeszcze zła na mnie za tą okropną rzecz, którą zrobiłam? :cool3: bo ja spać nie mogę po nocach, bo się zastanawiam ciągle :diabloti: Quote
Illusion Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Eeee... tam, jak się znajdzie dobrą osobę focącą, to zrobi takie zdjęcia, że nie będzie widać twarzy (moja mama świetnie ucina na zdjęciach głowy :evil_lol:). Quote
Iza. Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Feigned napisał(a):i faajnie tam no nie ? :cool3: taa ja bym się bardziej zastanawiała jak stanąć żeby mnie widać nie było :evil_lol: pewnie, że fajnie :loveu: :evil_lol: Feigned napisał(a):przeskoczył. Iza, jesteś jeszcze zła na mnie za tą okropną rzecz, którą zrobiłam? :cool3: bo ja spać nie mogę po nocach, bo się zastanawiam ciągle :diabloti: :roll: Jestem zła, ale mniej :diabloti::evil_lol: Quote
Ewa3 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Z takimi psami i przewodikami to ja moge pracowac caly czas:lol: hehe Axel i Daisy mi sie bardzo spodobały:multi: A teraz pracowac i pracowac:p Quote
Feigned Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='RCookie']Eeee... tam, jak się znajdzie dobrą osobę focącą, to zrobi takie zdjęcia, że nie będzie widać twarzy (moja mama świetnie ucina na zdjęciach głowy :evil_lol:). hahah :evil_lol: [quote name='Iza']pewnie, że fajnie :loveu: :evil_lol: Jestem zła, ale mniej :diabloti::evil_lol: no weeź :placz: wybaczysz mi jeszcze kiedyś?! :placz::evil_lol: byliśmy dzisiaj na tym kursie :cool3: faaajnie jest :loveu: gdyby nie to że Axelek kochany ciągle się wyrywał do Daisy Marty i przez godz. do niej szczekał swoim piskliwym głosikiem to wogle super by było :evil_lol::loveu: ale ogólnie to jestem zadowolona :razz: Quote
Iza. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Feigned napisał(a): no weeź :placz: wybaczysz mi jeszcze kiedyś?! :placz::evil_lol: byliśmy dzisiaj na tym kursie :cool3: faaajnie jest :loveu: gdyby nie to że Axelek kochany ciągle się wyrywał do Daisy Marty i przez godz. do niej szczekał swoim piskliwym głosikiem to wogle super by było :evil_lol::loveu: ale ogólnie to jestem zadowolona :razz: Kiedyś :diabloti: Mówiłam, że Ci się spodoba :eviltong: A jakie macie psy w grupie ? :cool3: Quote
Ewa3 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Iza w grupie sa 3 psy:p Axel Daisy i najmlodsza grzywka dolaczy:cool3: Quote
Feigned Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 RCookie, taki przygotowujący do agility :eviltong: Iza., a kiedy będzie kiedyś ? :diabloti: no dokładnie, Axel i Daisy na razie tylko :cool3: ale ja nie wiem co mam z tym wariatem zrobić, tam go wszyscy bd mieli dość :evil_lol: Quote
Feigned Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Ewa3 napisał(a):Z takimi psami i przewodikami to ja moge pracowac caly czas:lol: hehe Axel i Daisy mi sie bardzo spodobały:multi: A teraz pracowac i pracowac:p och, jak miło :loveu: pewnie, bierzemy się do roboty :diabloti: Quote
Kaya93 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Hej:loveu: Widze, że dzisiejszy kurs udany :loveu::multi: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P5024206.jpg moje piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Feigned napisał(a):heej :cool3: udany, udany :loveu: no gdzie Twoje, toż to moje :evil_lol::loveu: No Twój Twój przecież Ci go nie zabieram, :evil_lol: ale pożyczyłabys od czasu do czasu:eviltong: Twój jest Axel A moje piękne:loveu: Quote
Recommended Posts