Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Feigned napisał(a):
no dla Ciebie, dla Ciebie :cool3: nie ma za co :evil_lol::loveu:

heej :razz:
wszystko dobrze :eviltong:
jutro zaczyna się kurs :cool3: boję się że to będzie porażka :diabloti:
a wczoraj zrobiliśmy u kol. ognisko takie klasowe :diabloti: świetnie było, ale z tymi wykrętami zawsze fajnie :cool3:
graliśmy w chowanego, słoneczko :evil_lol:, w siatkę :eviltong: i ławkę chłopacy połamali :evil_lol:
ale ogólnie to fajnie :loveu:

Jaka porażka:cool1: będzie dobrze zobaczysz:loveu: Będę Cie wspierała duchowo:eviltong::loveu:
O a my wczoraj tez ognisko klasowe miełiśmy:eviltong: Tylko ja sobie zapomniałam:oops: tzn w szkole jeszcze pamiętałam ,ale wróciłam do domu coś zjadłam, wyszłam z Majką i tak jakoś nagle koleżanka dzwoni gdzie jesteś, przecie czekaja na mnie, no i nie pojechałam, bo to daleko ode mnie a ja autobusu żadnego nie miałam:placz:
A podobno było super:roll:

Posted

Kaya, haah, ok to spoczko :loveu::evil_lol:
ojj trudno, to zróbcie jeszcze jedno ognisko przed końcem roku szkolnego jak fajnie było :cool3:

Sweet, heej :cool3: no mam nadzieje. :eviltong: Ale Axel to pewnie będzie do wszystkich chciał pobiec i będzie guzik, nie bedzie mogl sie skupic na niczym :evil_lol: haha :diabloti:
ale że z kursu ? z kursu nie bedzie :diabloti: ale dzisiaj albo jutro tako mu jakieś porobie :eviltong:

Posted

RCookie napisał(a):
Czemu z kursu nie będzie? :mad: Weź ze sobą jakiegoś operatora aparatu i niech foci, a co! :evil_lol:
Powodzenia ;).

wole tego nie uwieczniać :evil_lol: hah.
może kiedy indziej, ten kurs chyba ok. 2 miesięcy będzie trwać. :eviltong:
dzięki :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
wole tego nie uwieczniać :evil_lol: hah.
może kiedy indziej, ten kurs chyba ok. 2 miesięcy będzie trwać. :eviltong:
dzięki :cool3:

To dużo okazji do focenia jeszcze będzie, ale żeby pierwszych zajęć nie uwiecznić? :shake: :lol:

Posted

RCookie napisał(a):
To dużo okazji do focenia jeszcze będzie, ale żeby pierwszych zajęć nie uwiecznić? :shake: :lol:

no ja wolę nie :evil_lol:
ale serio to mam nadzieję że nie będzie tak źle, właściwie to nie mogę się doczekać :diabloti:

Posted

RCookie napisał(a):
Czemu z kursu nie będzie? :mad: Weź ze sobą jakiegoś operatora aparatu i niech foci, a co! :evil_lol:
Powodzenia ;).

Na kursie nie ma czasu na fotki :eviltong:
trzeba się skupiać na tym co się robi, a nie na tym jak wyjść na zdjęciu :eviltong:

Posted

Iza. napisał(a):
trzeba się skupiać na tym co się robi, a nie na tym jak wyjść na zdjęciu :eviltong:

hah, my z Axelem byśmy pozowali jeszcze :loveu::evil_lol:
Iza ile ty już czasu tam chodzisz? :eviltong:

Posted

Feigned napisał(a):

Iza ile ty już czasu tam chodzisz? :eviltong:

miesiąc już bedzie ;)

RCookie napisał(a):
To by były takie spontaniczne zdjęcia :lol:. Z resztą Axel raczej nie zastanawia się, jak wyjdzie na zdjęciu, choć mogę się mylić :eviltong:.

ale Magda na pewno się zastanawia :diabloti::evil_lol:;)

Posted

Iza. napisał(a):
miesiąc już bedzie ;)

ale Magda na pewno się zastanawia :diabloti::evil_lol:;)

i faajnie tam no nie ? :cool3:
taa ja bym się bardziej zastanawiała jak stanąć żeby mnie widać nie było :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):

To by były takie spontaniczne zdjęcia :lol:. Z resztą Axel raczej nie zastanawia się, jak wyjdzie na zdjęciu, choć mogę się mylić :eviltong:.

Posted

przeskoczył.

Iza, jesteś jeszcze zła na mnie za tą okropną rzecz, którą zrobiłam? :cool3: bo ja spać nie mogę po nocach, bo się zastanawiam ciągle :diabloti:

Posted

Eeee... tam, jak się znajdzie dobrą osobę focącą, to zrobi takie zdjęcia, że nie będzie widać twarzy (moja mama świetnie ucina na zdjęciach głowy :evil_lol:).

Posted

Feigned napisał(a):
i faajnie tam no nie ? :cool3:
taa ja bym się bardziej zastanawiała jak stanąć żeby mnie widać nie było :evil_lol:

pewnie, że fajnie :loveu:
:evil_lol:

Feigned napisał(a):
przeskoczył.

Iza, jesteś jeszcze zła na mnie za tą okropną rzecz, którą zrobiłam? :cool3: bo ja spać nie mogę po nocach, bo się zastanawiam ciągle :diabloti:

:roll:

Jestem zła, ale mniej :diabloti::evil_lol:

Posted

Z takimi psami i przewodikami to ja moge pracowac caly czas:lol: hehe
Axel i Daisy mi sie bardzo spodobały:multi:
A teraz pracowac i pracowac:p

Posted

[quote name='RCookie']Eeee... tam, jak się znajdzie dobrą osobę focącą, to zrobi takie zdjęcia, że nie będzie widać twarzy (moja mama świetnie ucina na zdjęciach głowy :evil_lol:).

hahah :evil_lol:

[quote name='Iza']pewnie, że fajnie :loveu:
:evil_lol:

Jestem zła, ale mniej :diabloti::evil_lol:

no weeź :placz: wybaczysz mi jeszcze kiedyś?! :placz::evil_lol:

byliśmy dzisiaj na tym kursie :cool3: faaajnie jest :loveu: gdyby nie to że Axelek kochany ciągle się wyrywał do Daisy Marty i przez godz. do niej szczekał swoim piskliwym głosikiem to wogle super by było :evil_lol::loveu:
ale ogólnie to jestem zadowolona :razz:

Posted

Feigned napisał(a):

no weeź :placz: wybaczysz mi jeszcze kiedyś?! :placz::evil_lol:

byliśmy dzisiaj na tym kursie :cool3: faaajnie jest :loveu: gdyby nie to że Axelek kochany ciągle się wyrywał do Daisy Marty i przez godz. do niej szczekał swoim piskliwym głosikiem to wogle super by było :evil_lol::loveu:
ale ogólnie to jestem zadowolona :razz:

Kiedyś :diabloti:

Mówiłam, że Ci się spodoba :eviltong:
A jakie macie psy w grupie ? :cool3:

Posted

RCookie, taki przygotowujący do agility :eviltong:
Iza., a kiedy będzie kiedyś ? :diabloti:
no dokładnie, Axel i Daisy na razie tylko :cool3:
ale ja nie wiem co mam z tym wariatem zrobić, tam go wszyscy bd mieli dość :evil_lol:

Posted

Ewa3 napisał(a):
Z takimi psami i przewodikami to ja moge pracowac caly czas:lol: hehe
Axel i Daisy mi sie bardzo spodobały:multi:
A teraz pracowac i pracowac:p

och, jak miło :loveu:
pewnie, bierzemy się do roboty :diabloti:

Posted

Feigned napisał(a):
heej :cool3: udany, udany :loveu:
no gdzie Twoje, toż to moje :evil_lol::loveu:

No Twój Twój przecież Ci go nie zabieram, :evil_lol: ale pożyczyłabys od czasu do czasu:eviltong:

Twój jest Axel
A moje piękne:loveu: