Chandler Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='wilhelmi']Trzymamy, trzymamy[/quote] Też trzymam - ale się w końcu będę musiała w domu za robotę zabrać, bo nic już nie robię tylko trzymam kciuki zaciśnięte. Miej to na uwadze Kama...;) Posty skaczą, jak zwykle...:cool1: Quote
wilhelmi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Kama2']SBD , Kama sie nie odzywa bo nie ma jeszcze potwierdzenia wstepnej decyzji;)ale szanse sa i oceniam je jako calkiem spore chociaz gwarancji nie mam :shake: Nie naciskam ale codziennie sami przypominaja mi, ze Dzina istnieje:lol: To juz cos. Zreszta to fantastyczni ludzie. Przypomnialam im, ze decyzja adoptowania pieska musi byc przemyslana i przedyskutowana na wszyskie sposoby....... inaczej :mad: Poczekamy jeszcze troszke ale widze, ze brakuje im psa w domu po smierci ich czarnej Dumki . Dzina jest do niej bardzo podobna:lol: 3majcie kciuki, wciaz 3majcie.[/quote] Trzymamy, trzymamy Quote
wilhelmi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Chandler']Też trzymam - ale się w końcu będę musiała w domu za robotę zabrać, bo nic już nie robię tylko trzymam kciuki zaciśnięte. Miej to na uwadze Kama...;) Posty skaczą, jak zwykle...:cool1:[/quote] a ja trzymam i dzięki temu mam usprawiedliwienie, żeby nic nie robić:lol: Quote
figa33 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witaj śliczna ! Ma Ciebie też przyjdzie kolej.. Quote
Kama2 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='wilhelmi']a ja trzymam i dzięki temu mam usprawiedliwienie, żeby nic nie robić:lol:[/quote] :evil_lol: to mi sie podoba. Quote
wilhelmi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 \[quote name='Kama2']:evil_lol: to mi sie podoba.[/quote] Ale ja przez to nawet pisać nie mogę. Został mi tylko telefon głośnomówiący;) Quote
Chandler Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Dżina - piękna, czarna suczka szuka domu.... Quote
mgie Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Chandler']Dżina - piękna, czarna suczka [B]szuka domu..[/B]..[/quote] Może już niedługo,niedługo:cool3: Quote
Chandler Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='mgie']Może już niedługo,niedługo:cool3:[/quote] Oby,[B] mgie[/B], oby... To czekanie mnie wykończy. Taki piękny psiak... Quote
Selenga Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 wznowione allegro Dżiny [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=552491654"][B]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=552491654[/B][/URL] Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Selenga, dziękujemy.. dżina, trzymamy kciuki... wiecie co, takie mam wrażenie, ze ona nie ma za dobrych zdjęć, ze tak naparwdę nie mozna jej poznac na nich. Quote
Chandler Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Prosiłam o nowe zdjęcia. Jeszcze będę prosiła - do skutku! Dobrze, że jest allegro, może ktoś Dżinę jednak wypatrzy. Dzięki Selenga :). Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 tak sie niepokoję o ten ew. dom.... Quote
Chandler Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Już mi nic nie mów SBD...:shake: Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 melduję się... czekamy na nowe fotki.. ja ją chcę zobaczyż, jak ona wygląda... Quote
Chandler Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='sleepingbyday']melduję się... czekamy na nowe fotki.. ja ją chcę zobaczyż, jak ona wygląda...[/quote] Chcesz zobaczyć? A konkurs rozstrzgnęłaś :cool3:? Rozstrzygniesz - będą fotki. [B]A tak na poważnie - może coś nowego w sobotę będzie, w każdym razie zamówiłam.[/B] Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [B]MODA!!!!![/B] [B]tutaj uprawiany jest wstrętny szantaż, nie licujący z itd...[/B] [B]konkurs kończę w weekend, fotki w weekend, wszystko się zgadza... :evil_lol:[/B] Quote
Chandler Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 SBD - a co Ty tak krzyczysz :lol:? I modem mnie straszysz...;) Myślę, ze przyjdzie czas i na dom dla Dżiny. Będzie tak... :fadein:, bez dwóch zdań. Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 bo jesteś podła szantażystka :loveu: Quote
Chandler Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 No i fajnie - teraz jeszcze wyzwiska...:placz:;) Dżina... Pokocha Cię ktoś? Quote
sleepingbyday Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 nie płacz... zajrzyj do bizbzi :razz: Quote
Recommended Posts