Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilhelmi']Trzymamy, trzymamy[/quote]

Też trzymam - ale się w końcu będę musiała w domu za robotę zabrać, bo nic już nie robię tylko trzymam kciuki zaciśnięte. Miej to na uwadze Kama...;)

Posty skaczą, jak zwykle...:cool1:

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kama2']SBD , Kama sie nie odzywa bo nie ma jeszcze potwierdzenia wstepnej decyzji;)ale szanse sa i oceniam je jako calkiem spore chociaz gwarancji nie mam :shake:
Nie naciskam ale codziennie sami przypominaja mi, ze Dzina istnieje:lol: To juz cos. Zreszta to fantastyczni ludzie.
Przypomnialam im, ze decyzja adoptowania pieska musi byc przemyslana i przedyskutowana na wszyskie sposoby....... inaczej :mad:
Poczekamy jeszcze troszke ale widze, ze brakuje im psa w domu po smierci ich czarnej Dumki . Dzina jest do niej bardzo podobna:lol: 3majcie kciuki, wciaz 3majcie.[/quote]

Trzymamy, trzymamy

Posted

[quote name='Chandler']Też trzymam - ale się w końcu będę musiała w domu za robotę zabrać, bo nic już nie robię tylko trzymam kciuki zaciśnięte. Miej to na uwadze Kama...;)

Posty skaczą, jak zwykle...:cool1:[/quote]
a ja trzymam i dzięki temu mam usprawiedliwienie, żeby nic nie robić:lol:

Posted

wznowione allegro Dżiny
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=552491654"][B]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=552491654[/B][/URL]

Posted

[quote name='sleepingbyday']melduję się... czekamy na nowe fotki.. ja ją chcę zobaczyż, jak ona wygląda...[/quote]

Chcesz zobaczyć? A konkurs rozstrzgnęłaś :cool3:? Rozstrzygniesz - będą fotki.

[B]A tak na poważnie - może coś nowego w sobotę będzie, w każdym razie zamówiłam.[/B]