Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

figa - już normalnie nie mogę...:roll: nie mogę się doprosić tych zdjęć. To nie jest takie proste.

Jest wyznaczony kolejny termin na te nowe zdjęcia - pod koniec tego tygodnia. Prosiłam o zdjęcia Dżiny w pozycji stojącej, najlepiej również przy nodze człowieka, żeby można bylo zobaczyć , jak duża jest suczka, bo ona nietypowym prawie-labkiem jest ;).
Zobaczymy.

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na www.hodowcy.com.pl znalazłam ogłoszenie jakiejś dziewczyny, która chce przygarnąć suczkę rasy labrador, Dżina jest taka trochę labkowata to może napiszcie do niej. Ogłoszenie jest co prawda z poczatku lutego ale może jeszcze aktualne, no i może dziewczynę serce ruszy jak pozna historię suni.
Wklejam link do ogłoszenia:
http://www.hodowcy.com.pl/Przygarne_Labrador_suczka-3370.html
A i jeszcze jedno z Gumtree, tam poszukują co prawda psiaka do 1,5 roku, ale spróbować chyba nie zaszkodzi:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Psa-przyjmiemy-W0QQAdIdZ109752076

Posted

@tula - bardzo dziękuję za informacje. Spróbuję z nich skorzystać. Poczekam tylko na nowe zdjęcia - wiem, że zostały dzisiaj suczce zrobione.

mgie - czy Ty jesteś zarejestrowana na gumtree?

Posted

Chandler aa jeśi oto chodzi, to na gumtree można ogłaszać również bez rejestracji. Wszystkie pieski z o.sz umieściłam juz na gumtree wsześniej.:p

Posted

wrr..posty skaczą
odpowiedź na poprzedniej stronie:shake:

A jeśsli chodzi o tego linka to wyślij,wyślij. Przecież i tak pies nie zostanie wydany przed kontrolą a nuż Państwu się spodoba Dżinka:cool3:

Posted

To bądź :lol:. Jak będę miała nowe zdjęcia Dżiny, to można ją tam ogłosić.
Jamniczka Bunia z O.Sz. w ciągu 2 dni znalazła przez gumtree dom w Warszawie.

Może podać link do tego wątku temu Państwu, którzy szukają labka na gumtree? Co myślisz?

Posted

[quote name='mgie']Ogłoszenie dla Dżiny na gumtree robione przeze mnie i figa33.
Ale ogłoszenia aż proszą się o nowe,lepsze fotki.

Bardzo dziękuję :).
Mam informację, że zdjęcia zostały zrobione, mam nadzieję, że suczka zaprezentuje się w całej okazałości. Nie widziałam jeszcze tych fotek, ale, jak tylko dostanę - zaraz wklejam w wątku Dżiny.