Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tibia- Tibieczka rudziutka, malutka, i jaka chudziutka:shake:
napewno w domku dojdzie do siebie, tak wlasnie maja zwierzaki w schronach, ktore maja cienka psychike do niczego nie dojda tylko siedza zastraszone w boksie:shake: jakie malutka miala szczescie ze ja stamtad wyrwalyscie...

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-( biedna maleńka....[B]Biafra[/B], jeszcze raz wielkie dzięki! ta sunia by zginęła gdyby nie Ty...biedactwo maleńkie :-(:-(:-(:placz: co ona musiała przejść w schronie :placz: zrobię suni allegro cegiełkowe, musimy spłacić Twoje zadłużenie u lekarza, [B]Maciaszku[/B], przelewamy cosik ze skarpety?

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']jutro postaram przelac cosik na konto ale jakbym mogla na pw dane, wygramole sie z lozka, moze chorobsko wyniose z domu:evil_lol:
teraz chyba bedzie co raz lepiej, juz jest bezpieczna:loveu:[/quote]

Na pierwszej stronie wątku nr konta i wszystkie dane :) dziękujemy :loveu:

Posted

Biafra.. jak będe podawała dla Ciebie te leki na wątrobę, to mogę Ci pożyczyć dla małej ubranko na polarku dla niej.... Dostałam od wilczycy, ale na razie nie mam jak przerobić na moją małą.....więc moze na razie posłużyła by Twojej tymczasowiczce???

Posted

[quote name='maciaszek'][B]Biafra[/B], jesteś ANIOŁEM :modla::modla::modla: :Rose::Rose::Rose: !!!!!!!!!

Przelałam z "katowickiego konta" 150 zł. Rozdysponuj je wedle uznania :).[/quote]

Fajnie :) bazarek też jest to coś się uzbiera :)

Posted

Na zdjęciach w samochodzie sunia wygląda dużo ładniej niż w schronisku, widać, że jest ładnym psem. Wiem, że zdjęcia przekłamują, ale radość na pysiu jest prawdziwa :-)

Posted

Biafraaa. ale to ubranko z psa w type jamnika .... większego jamnika... jest na psa w idealnie pasującej wielkosci co chudzinka. :)
Przecie nie proponowała bym Ci ubranka z jej Leonka :diabloti:

Posted

[quote name='Asior']Biafra.. jak będe podawała dla Ciebie te leki na wątrobę, to mogę Ci pożyczyć dla małej ubranko na polarku dla niej.... Dostałam od wilczycy, ale na razie nie mam jak przerobić na moją małą.....więc moze na razie posłużyła by Twojej tymczasowiczce???[/quote]

Dzieki, ale z ubranka od wilczycy to ona wypadnie przez otwór na głowę.
Nie mam pojęcia czy az taka korekta ubioru jest możliwa :shake:
Tibię można ubrać w większą skarpetę :evil_lol: albo podkolanówkę, tylko trzeba zrobić otworki na łapki.

Dzisiaj wydaje mi się, że ona po nocy jest jeszcze chudsza :placz:
Jest bardzo grzeczna, spokojna i rozumie wszystkie polecenia.
Niestety nie może być w pomieszczeniu z kotami, bo szczeka, rozwala drzwi i robi dziurę w ścianie żeby wyjść. Boi się panicznie zostać sama :roll:
Jeżeli chodzi o DS to chyba tylko u emerytki. Jak ktoś ją zostawi samą w mieszkaniu i wyjdzie...to sąsiedzi na pewno załatwią mu nakaz eksmisji wraz z Tibią. Szczeka baaardzo głośno.:shake:
Dzisiaj jadła już dwa razy po garści chrupek :roll:, piszczy przy misce jak dostanie to wchłania błyskawicznie.

W nocy nie wytrzymała z potrzebami :cool1:
Mimo, że była na spacerku po północy do rana nie wytrzymała ...potem wybiegała sie i wróciła do domu , bo ja musiałam karmić wielkopsy i inne stworzenia i Tibia znowu nie wytrzymała :roll:
Teraz nie wiem , czy zapomniała skorzystać z trawniczka bo była zafascynowana bieganiem czy nerwy jej puściły , że wyszłam na 5 minut z domu :hmmmm:
Jedno jest pewne. Rozwolnienie trwa :p

[IMG]http://www.konie.sos.pl/zdjeciadododania/zdjecianaforum/Tibia4.JPG[/IMG]

Posted

Chudzinko kochana uspokój się i zwolnij z tymi koopkami. Wystarczy, że błoto na zewnątrz, domku nie trzeba zamieniać w chlewik :mad:
Z bazarku będzie już 69 zł :multi:

Posted

Biedactwo kochane, pewnie jest tak zalękniona :( że boi się zostać sama :( dzielna Biafra! :calus: dobrze, że mamy o niej coraz więcej informacji!

Zaraz zmienię tytuł wątku.

Cudownie Lidan :multi: przynajmniej pierwsza wizyta o weta będzie spłacona :lol: jeszcze raz wielkie dzięki :loveu:

Dobrze, że sunia już poza schronem, bo jak ona widać, że ma taką słabą kondycję psychiczną to tam by rzeczywiście długo nie pożyła :( byłam dziś w schronie i zdrowe , normalnie wyglądające psy są takie smutne, a co dopiero ona :-(:placz:

Posted

Nie umniejszając zasług Biafry wielka zasługa jest i Twoja Laro
w uratowaniu suni. :loveu: Gdybyś nie założyła jej wątku pojęcia byśmy nie mieli, że ona istnieje i jest w tak dramatycznej sytuacji. :-(

Posted

[quote name='majqa']Nie umniejszając zasług Biafry wielka zasługa jest i Twoja Laro
w uratowaniu suni. :loveu: Gdybyś nie założyła jej wątku pojęcia byśmy nie mieli, że ona istnieje i jest w tak dramatycznej sytuacji. :-([/quote]

:oops: ja dziękuję wszystkim za pomoc i mobilizację, no i za wszelkie wpłaty na sunię :)

Posted

przelałam kaske nieduzo ale zawsze cus:roll:
tez mialam kiedys takiego psa staruszka chorego co demolowal jak zostawal, panicznie bal sie zostawac sam, nic nie dawalo uczenie, ale Tibia jest mlodym pieskiem i mozna tego odluczyc,przynajmniej probowac widac po pysiu jaka ona madra napewno zrozumie maly chudziutki rudzielec jest slodki:loveu:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']przelałam kaske nieduzo ale zawsze cus:roll:
tez mialam kiedys takiego psa staruszka chorego co demolowal jak zostawal, panicznie bal sie zostawac sam, nic nie dawalo uczenie, ale Tibia jest mlodym pieskiem i mozna tego odluczyc,przynajmniej probowac widac po pysiu jaka ona madra napewno zrozumie maly chudziutki rudzielec jest slodki:loveu:[/quote]

Dziękujemy :loveu: każdy grosik na wagę złota :lol:

Posted

[B]aaa Biafro.. już załapałam o co Ci chodziło.. Myślałaś, że wilczyca to pies :) [/B]Nie wilczyca to nick :) Dlatego uważam, ze ubranko będzie w sam raz na sunie... chcesz???

Posted

[quote name='maciaszek']
Przelałam z "katowickiego konta" 150 zł. Rozdysponuj je wedle uznania :)[/quote]

Dotarło. Dzięki ogromne. Będzie tak jak ustaliłyśmy, za paliwo i część weta.

[B]Asior[/B]- jak ubranko będzie w sam raz, to chętnie spróbuję. Tylko ona nosi rozmiar XS :evil_lol:, tak jak jamniczek króliczy plus długie łapki :loveu:
Będę w czwartek w programie, może uda się podać ;)

Mam też kilka przedmiotów na bazarek...ale kompletnie nie mam już czasu :oops:
Może ktoś się zlituje i to wystawi szkielecikowi :modla:

1. Smycz wyciągana, długość 3 m licytacja od 20 zł +koszty przesyłki
[IMG]http://www.konie.sos.pl/zdjeciadododania/zdjecianaforum/smycz.JPG[/IMG]

2. Magnesik na lodówkę z klipsem ozdobionym psem. Można sobie przypiąć rachunek , ważną kartkę, listę zakupów czy zdjęcie szkielecika :loveu:
Wymiary około 3x3cm . Wywoławcza 10 zł +wysyłka

[IMG]http://www.konie.sos.pl/zdjeciadododania/zdjecianaforum/pies%20magnes.JPG[/IMG]

3. Notesik niebieski z psem, rozmiar A7, kartki białe -60 sztuk.
Cena wywoławcza 10 zł + przesyłka
[IMG]http://www.konie.sos.pl/zdjeciadododania/zdjecianaforum/niebieski%20notesik.JPG[/IMG]

4. J/w lecz różowy
[IMG]http://www.konie.sos.pl/zdjeciadododania/zdjecianaforum/rozowy%20notesik.JPG[/IMG]

Posted

cos jeszcze na ten bazarek, ja szykuje tez dla szkielecika to dorzuce, mam czas w domu leze chora to bede miala bazarek na oku, jak myslicie, jak najlepiej zakonczyc bazarek, chodzi mi tu o dzien, zeby kazdy przelal i zeby ew. dac malenstwu na dobra karme itp?