Cheritka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pamiętasz takie banerki ??? a może taki ??? co sądzisz ??? Quote
Cheritka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pamiętasz takie banerki ??? a może taki ??? co sądzisz ??? Quote
Cheritka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A ten Ci się podoba, wymagający jesteś !!!! . . Quote
Włodek i Agunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 ten mi sie podoba ale Ewa nie zapomnij o maniuni i soni tez mi je gdzies wklej Quote
Cheritka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):ten mi sie podoba ale Ewa nie zapomnij o maniuni i soni tez mi je gdzies wklej Narazie masz taki wklej go sobie ;) masz już podlinkowany ;))) ... Quote
Włodek i Agunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ja nie umiem wklejac ty mi wklej Quote
Cheritka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Ja nie umiem wklejac ty mi wklej Jednak umiesz i wkleiłaś, jeszcze zdjęć kilka byś wkleił. Narazie jakieś stare wkleję dla Joli :) i zagadka, który to pies ??? Cheri, Aga i Dajmuś Cheri z Agunią Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Oleniek napisał(a):Niebieski to Cheris:) Znawczyni !!!!!!!!! BRAWO :) A teraz wklejam zdjęcia papugi Włodka, niech sobie sam opisze swojego potworka ;D To jest Ż A K O Quote
Śnieżynka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Włodek dlaczego papug ma obrączke na łapie ?? Quote
Włodek i Agunia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 WITAM Malgosiu gdzie ty bylas ze tak dawno cie nie czytalem a ptaki hodowlane musza miec obraczki ona wyklula sie w polsce. Jak Fido gdzie jedziecie na wystawe no i kiedy bedzie pudliszon pozdrawiam:lol:.A papug to SONIA. A papug to SONIA Quote
Śnieżynka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ooo to papug z papierami :D a Fido dopiero krakow pewnie :D jak mi się uda go doprowadzić do stanu używalności :D Quote
Włodek i Agunia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 A kiedy duzy pudliszon bedzie ?:lol: Quote
Sasinka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Pozdrowienia dla Aguni i papugi Soni. Chciałyśmy pooglądać zdjęcia, ale nasz komputer pokazuje tylko lewą ich połowę, więc trochę:roll: nie widzimy. Sasinka Trochę się gubimy w powiązaniach rodzinnych, ale też jesteśmy spokrewnieni:lol: Dziekujemy za odwiedziny my takze pozdrawiamy:loveu::loveu: Zmniejszyłam obraz, lub coś w tym rodzaju i pooglądałam trochę stronkę. Agunia prześliczna i ledwo ją rozróżniłam z Cherim. Będziemy zaglądały i kiedyś zaprosimy na naszą stronkę. Byliśmy na wystawie razem, to ta Sasinka co nie miała stolika:roll: W Łodzi na wystawie. Quote
Włodek i Agunia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 To sie spotkamy a Sasinki nie moge sobie przypomniec na ktorej wystawie nie miala stolika? Quote
Sasinka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Była tylko na jednej w Łodzi, są na waszej stronie zdjęcia. Stałyśmy sobie koło bufetu. A spokrewnieni jesteśmy, bo Cheri miał siostrę Chanelkę, która jest mamą Sasinki. I urodziła się w sierpniu 2007, to jesteśmy jeszcze w tym samym wieku! A i na naszym obrazku jest Ssi z tej wystawy. Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jesteśmy:lol: Piękna Agunia, Cheriś może być dumny z córeczki:loveu: Papug też fajny:lol: Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Energy napisał(a):Jesteśmy:lol: Piękna Agunia, Cheriś może być dumny z córeczki:loveu: Papug też fajny:lol: Cheri jest dumny :) a Włodek niech już nie płacze, bo pudlarki go odwiedzają i nie tylko:D A agunia jest też spokrewniona z dziewczynami Energy :evil_lol: Quote
lilix4 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Cheritka napisał(a):Cheri jest dumny :) a Włodek niech już nie płacze, bo pudlarki go odwiedzają i nie tylko:D A agunia jest też spokrewniona z dziewczynami Energy :evil_lol:\ oo czyli rodzinka się poszerza :) Super papuga i sliczna Agunia Quote
aneta Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A swoją drogą nie wiem czy wam dotarło ale spotkaliście się na wystawie w Krakowie z dziadkiem .... Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cheritka napisał(a):A agunia jest też spokrewniona z dziewczynami Energy :evil_lol: Już rozwiązałam zadaną mi zagadkę:evil_lol:i wszystko wiem:lol: aneta napisał(a):A swoją drogą nie wiem czy wam dotarło ale spotkaliście się na wystawie w Krakowie z dziadkiem .... Zaraz znowu się pogubię:cool3: Quote
aneta Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Energy, w Krakowie w weteranach występował DAGOBAH Czarna Fuga ;) (N.Wet) A w niedalekich koligacjach Agi jest jeszcze biała toyka w Crista Mini ;) Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 aneta napisał(a):Energy, w Krakowie w weteranach występował DAGOBAH Czarna Fuga ;) (N.Wet) Tak już wiem:multi: sprawdzałam czy DAGOBAH brał udział zamiast poczekać na Twój wpis:evil_lol: Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Czarnej fugi to mam w rodowodzie duzo ale zeby biala toyka ?:crazyeye: .Do toyki to Adze troche brakuje:lol: Quote
Recommended Posts