Włodek i Agunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 mojepieski napisał(a):Cześć Agunia, tu Twoja kochana siostra miotowa ABI , zaraz też sobie założe galerię i będą Ciebie odwiedzać :) Cieszymy sie i czekamy zeby jakies zdjecia poogladac Quote
mojepieski Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zdjęcia będą jak Cheritka wstawi :) ale chętnie obejrzymy nowe zdjęcia Aguni :D Quote
Włodek i Agunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Energy napisał(a):To tak jak jedna moja suńka, też Maja:multi:obie Wasze suńki śliczne:loveu: Kociaczki też urocze, dobrze, że udało się aż trzy odchować:lol: Kociaki tez pewnie by u nas zostaly ale ja mam alergie na koty na psy zreszta tez oprocz pudli i yorkow no moze jeszcz jakas rasa by sie trafila ale nie wiem:p Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Kociaki tez pewnie by u nas zostaly ale ja mam alergie na koty na psy zreszta tez oprocz pudli i yorkow no moze jeszcz jakas rasa by sie trafila ale nie wiem:p Ja to wiem na 100%, że masz alergie na wszystkie rasy !!!!!!!! tylko nie na pudle :D Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 EFMAN napisał(a):Gdzie nie wejdę na galerię wszędzie Maniek lub Mania:-o U Sasinki chomik Maniek u Was joreczka Mania i u mnie też pudelek Maniuś:multi: Od kiedy Cheritka pomaga Wam w wstawianiu zdjęć idziecie jak burza (stronka za stronką,taka przyjaciółka to skarb(ja też Jej coś zawdzięczam):lol: to nie chomik, tylko świnka morska :eviltong: Włodek i Agunia napisał(a):Kociaki tez pewnie by u nas zostaly ale ja mam alergie na koty na psy zreszta tez oprocz pudli i yorkow no moze jeszcz jakas rasa by sie trafila ale nie wiem:p może devon rexy:razz: trzeba wypróbować reakcję , tak jak w przypadku psów. Agunia , Mania i Sonia - śliczności :loveu: kociaki też:loveu: Quote
EFMAN Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):to nie chomik, tylko świnka morska :eviltong: Masz racje Byłam sprawdzić u Cheritki,Maniuś to Swinka Morska Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dziś dzień wolny od zdjęću nas, bo mi tinypik coś pika i zdjęcie znika Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 gpoolcld napisał(a):to nie chomik, tylko świnka morska :eviltong: Może devon rexy:razz: Trzeba wypróbować reakcję , tak jak w przypadku psów. Agunia , mania i sonia - śliczności :loveu: Kociaki też:loveu: a jak wygladaja te devon rexy daj jakies zdjecie Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):a jak wygladaja te devon rexy daj jakies zdjecie:crazyeye: ja też nie wiem :( Quote
Energy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Cheritka']ja też nie wiem :( O tak:lol: Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Energy']O tak:lol: http://owi.pl/images/2835c24ff813e7e8defc/2big.jpg Ładne i one nie uczulaja?sliczne oczka maja;) Quote
Energy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Ładne i one nie uczulaja?sliczne oczka maja;) A tego to już nie wiem, czy nie uczulają:evil_lol: Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Energy napisał(a):A tego to już nie wiem, czy nie uczulają:evil_lol: SA jeszcze sfinksy takie łyse ktore podobno nie uczulaja,ale wlasciwie to ja kota nie chce !!!:razz: Quote
Śnieżynka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 http://www.chinesecrested.no/en/registry/70837/Fido+Figlarny+Ogonek.html tu masz foty Fida :) Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Śnieżynka']http://www.chinesecrested.no/en/registry/70837/Fido+Figlarny+Ogonek.html tu masz foty Fida :) Sliczny jest a ta mała dziewczynka na jednym zdjeciu to ty.FIDO troche przytył???????:diabloti: Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']SA jeszcze sfinksy takie łyse ktore podobno nie uczulaja,ale wlasciwie to ja kota nie chce !!!:razz: A psy chcesz ??? Quote
Śnieżynka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 to Ala córka naszej forumowej Gosi - hodowla Inter Studio :) Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 To Ona teraz ma też grzywki ??? zdradziła pudle :(( ??? Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Śnieżynka napisał(a):to Ala córka naszej forumowej Gosi - hodowla Inter Studio :) TO pozdrowienia dla ALI Grzywek jest Malgosi a psy chce A snieżynka miala napisac czy Fido przytył Quote
Śnieżynka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 przytyl przytyl :) jak bedziesz w Katowicach to może sie sam przekonasz :) Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Śnieżynka napisał(a):przytyl przytyl :) jak bedziesz w Katowicach to może sie sam przekonasz :) nie narazie nigdzie nie jade przerwa! Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Włodek a gdzie nowe zdjęcia Aguni ???? bo jakoś nie widze <;/> Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Cheritka napisał(a):Włodek a gdzie nowe zdjęcia Aguni ???? bo jakoś nie widze <;/> Wstaw jakies bo mi fotosik nie dziala:evil_lol: Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Ładne i one nie uczulaja?sliczne oczka maja;) zależy , znam kogoś z alergią co ma właśnie devon rexa i jest ok, ale trzeba podchodzić do tego indywidualnie i przetestować "osobiście" . Ale mówi się często na nie , tak jak i na pudle że są "niealergizujące". na żywo są dużo ładniejsze :) Quote
Recommended Posts