Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aneta']Aga toy'ów w rodowodzie nie ma, po prostu jedna czarna ciotka jest malutka i kryta psem który jest rodowodowo prawie czysty toy.

Nie spodziewałam się, że w dalszych liniach ludzie mi takie mutanty wyhodują (!!!)[/QUOT]
Ale Aga jest sliczna i mozesz byc z niej dumna ze ma twoich przodkow w rodowodzie

Posted

Ja to się w ogóle gubię. Ale moim marzeniem jest mieć dom z ogrodem i z 6 pudli:evil_lol: Wszystkich kolorów i od toya do sredniego i jednego królewskiego. Taką pudlomanie mamy.:multi:

Całe życie miałam pieska w domu, ale nigdy się nie spodziewałam, że to tak mądre i kochane pieski :lol:

Posted

aneta napisał(a):
Aga toy'ów w rodowodzie nie ma, po prostu jedna czarna ciotka jest malutka i kryta psem który jest rodowodowo prawie czysty toy.

Nie spodziewałam się, że w dalszych liniach ludzie mi takie mutanty wyhodują (!!!)

Czyli wniosek się nasuwa, że wszystkie pieski (poza moim Cheri)
są spokrewnnione z Twoją rodzinką :D

Posted

Co się dzieje na dogo ?!?
Podwójne posty się mnożą ?!?

Co do rodziny masz rację Cheritko, że trudno znaleźć psy zupełnie nie spokrewnione -(
W dalszych liniach zawsze się coś znajdzie ;)

Posted

Jak tak dalej pójdzie to ciekawe czy za kilka lat nie spotkam "potomków" w wszystkich odmianach ?!?

Swoją drogą, analizując kiedyś rodowód mojej pierwszej suczki (lata 80-te) i pierwszej suczki do Agnieszki S. to spotkałam tam ... te same przydomki ... więc wszystko możliwe że Cheritko masz w podwalinach coś z czarnuchami ;) bo w dalszych pokoleniach Cheriego to te same linie co tamtej suczki ;)
Więc może to bumerang genetyczny ?!?

A Włodka się nie boję ;)

Posted

W rodowodzie nie mam nic czarnego :)

Włodek poprosił mnie o wstawienie zdjęć,
bardzo prosze :)
To Agunia po dzsiejszej kąpieli
(niestety zdjęcia robione komórka)

teraz nich Włodek opisuje

Posted

W rodowodzie nie mam nic czarnego :)

Włodek poprosił mnie o wstawienie zdjęć,
bardzo prosze :)
To Agunia po dzsiejszej kąpieli :razz:
(niestety zdjęcia robione komórka):shake:

To spojrzenie to cały Cheri :) :loveu:

teraz nich Włodek opisuje

Posted

Gdzie nie wejdę na galerię wszędzie Maniek lub Mania:-o
U Sasinki chomik Maniek u Was joreczka Mania i u mnie też pudelek Maniuś:multi:
Od kiedy Cheritka pomaga Wam w wstawianiu zdjęć idziecie jak burza (stronka za stronką,taka przyjaciółka to skarb(ja też Jej coś zawdzięczam):lol:

Posted

EFMAN napisał(a):
Gdzie nie wejdę na galerię wszędzie Maniek lub Mania:-o
U Sasinki chomik Maniek u Was joreczka Mania i u mnie też pudelek Maniuś:multi:
Od kiedy Cheritka pomaga Wam w wstawianiu zdjęć idziecie jak burza (stronka za stronką,taka przyjaciółka to skarb(ja też Jej coś zawdzięczam):lol:

Yorczka to z rodowodu VENUS my nazwalismy ja MAJA (Majunia) ale papuga SONIA zaczela wolac na nia MANIUNIA i tak zostala MANIĄ

Posted

A co do kociakow to znalazly sie u mnie na dzialce w mieszkaniu ,dom byl caly tydzien zamkniety nikogo nie bylo ,okna tez pozamykane po tygodniu jak pojechalismy pies saczal piszczec i pokazal koty byly skrajnie wycienczone kotki nigdzie nie widzielismy bylo ich 5 jeden martwy 4 zywe wzielismy je do domu do lodzi na drugi dzien jeszcze jeden padl ale 3 sie wychowaly byly jeszcze slepe jak je wzielismy jeden poszedl do kolezanki corki a 2 sa u tescia i sa super a za AGA I MANIA to szaleja a one za nimi

Posted

Włodek i Agunia napisał(a):
Yorczka to z rodowodu VENUS my nazwalismy ja MAJA (Majunia) ale papuga SONIA zaczela wolac na nia MANIUNIA i tak zostala MANIĄ

To tak jak jedna moja suńka, też Maja:multi:obie Wasze suńki śliczne:loveu:
Kociaczki też urocze, dobrze, że udało się aż trzy odchować:lol: