Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Pas a umówiona już na fryzurkę?? bo Luna jeszcze nie :-? :oops:

Ja też jeszcze nie :-? :lol: Ale mam nadzieję, że pod koniec tego albo na początku następnego tygodnia Figą będzie juz "normalnie" wyglądać :wink:

Dbsst za rok będzie tak samo zarośnięta jak teraz 8) :lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio psiaki pikne ale ja ta sie boję do nich podchodzić :lol: Są strasznie groźne - na codzień pilnują domku :wink: A ja nie przebywam u nich często :wink: Psiaczki są jeszcze młode mają ok 2 latek. Zostały przywiezione z Węgier :wink: Mają rodowody ale nie są wysawiane. Zresztą Backy miała problemy ze stawami - na łapkach ma takie zgrubienia (napewno będzie jeszcze widać na fotach). Cedrus jest jak to koleżanka powiedziała "mniej fotogeniczny" :lol: 8)

Posted

anetta napisał(a):
Sliczne :) To Kuvasze?

Nio :wink: ta rasa to podobna do owieczek :lol:

Waszeczko takie kolejki są niestety :-? Mogłam iść w poniedziałek ale za wcześnie było więc na wtorek nas wcisnęła 8) Hi hi już nie mogę się doczekać :angel: Taką chudziutką szyjkę będzie miała :lol:

Figa właśnie zjadła galaretkę ze świńskich nóżek :o :lol:

Posted

Dzisiejszy poranny spacerek :wink: Jakie słonecko pikne :D

Nio to idziemy :P

Dotarłyśmy na naszą 2 łączkę - jednak sesja na smyczy bo ta łączka to strasznie blisko ulicy :roll: :-?

Rudolfik :lol:

No i co tak stoisz? idziemy? . . .

Wonchu wonchu kudłaczek :lol: