havana Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kakadu']to znaczy, ze tam ktos do nich pojedzie sie rozejrzec? jestescie juz umowieni? ale gdzie ty, a gdzie oni? czy twoje macki siegaja tak daleko? moze ja cie nie doceniam? ;)[/quote] malamucie macki siegaja wszedzie :diabloti: Quote
kakadu Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 havanko, bys sie odezwala i napisala, czy sie faktycznie ktos wybiera na te wizyte przedadopcyjna i ewentualnie kiedy? Quote
kakadu Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 widze, ze havana gdzies poszla sobie, moze jutro sie pokaze, a tymczasem borucku hop do gory Quote
havana Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 juz mam czlowieka do wizyty :) tylko jeszcze dzien trzeba dogadac ;) Quote
kakadu Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 widze, ze nie marnujesz czasu :) dziekuje opatrznosci, ze zajrzalas na nasz watek :sweetCyb: Quote
havana Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 masienka podstepna mi podeslala, wie, ze mam slabosc do klapouchych ;) Quote
kakadu Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='masienka']:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] :nono: ja ci sie posmieje masienko jedna ty ;) a na powaznie - dziekuje, sama nie dalabym rady :shake: Quote
kaja555 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 widze, że coś się kroi :diabloti: Quote
havana Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trzymajcie kciuki, jutro po poludniu wizyta przedadopcyjna :razz: Quote
kakadu Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: trzymamy najmocniej jak sie da :lol: Quote
kakadu Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 no i co? wiadomo cos moze? dobry by byl ten domek? przepraszam, ze tak sie dopytuje, ale juz mnie nosi okropnie :roll: Quote
havana Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 domek daje rade :) w prawdzie domek jest typowo "jednopsi" ro znaczy niewiele wie z czym sie je "stado" ale domek zostal w tej materii uswiadomiony :diabloti: zadzwonie do domku jutro i zapytam co oni na to wszystko aha i jeszcze pytanko, czy Borucek lubi wycieczki na wlasna lape? bo z jednej strony ogrodzenie jest "do sforsowania" ale dla psa, ktory juz to kiedys robil ;) Quote
kakadu Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 nie, z tego co mowil znajomy to boruc nie ma tendencji do uciekania; kiedys wylazl na zewnatrz bo brama byla otwarta, ale tak to nie; tyle tylko, ze ja nie wiem czy on nie bedzie chcial 'wrocic' do domu i nie bedzie czegos kombinowal :cool3: Quote
havana Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No dobra cioteczki, teraz to ja potrzebuje waszej pomocy bo z Wroclawia tego nie skoordynuje :cool1: Panstwo nadal zainteresowani. Mogliby podjechac w przyszly weekend poznac ze soba psiaki i jak wszystko pojdzie dobrze to zabrac mlodego. Daloby sie to zalatwic? Quote
kakadu Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czemu by sie nie dalo zalatwic - wszystko sie da zalatwic :lol: zaraz zadzwonie do znajomych :multi: Quote
kakadu Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jak z umowa? czy oni maja jakis egzemplarz? bo ja swoim wyslalam jakis wzor, ale moze ty wyslalas jakis lepszy i przyszli opiekunowie go maja, wtedy ja tez poprosze, wysle pani edycie (wlascicielce psa) zeby byly dwa takie same ;) Quote
havana Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 mamy swoja umowe z wlascicielami podpisujemy zrzeczenie i umowa jest na mnie tu sa oba dokumenty: Adopcje Malamutów [pl:dokumenty] Quote
kakadu Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czyli jak to bedzie zorganizowane? oni przyjada do aktualnych opiekunow i co dalej? bo ja nie wiem jak to sie ma do waszej organizacji; tam jest zrzeczenie, oni je podpisza i komu oddadza? jesli ci ludzie wezma psa to gdzie umowa? czyli ktos z ramienia waszej organizacji powinien tam byc chyba? przepraszam, ale sie zgubilam...:oops: wysle ci na pw moj numer, to moze bedzie latwiej sie dogadac? Quote
masienka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a nie mozesz byc po prostu Ty :cool3: , dopilnowac podpisania papierow i odeslac do Havany poczta :cool3: wydrukowac umowe i zrzeczenie, wlasciciele podpisuja zrzeczenie, nowi podpisuja umowe z danymi Havany, obydwa egzemplarze umowy wraz z podpisami wysylasz Havanie, a ona podpisuje i jeden odsyla nowym wlascicielom wiec w czym problem? :eviltong: Quote
havana Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Patrz masienka jak Ty madrze piszesz :eviltong: zjem tylko kolacje to zadzwonie :cool3: Quote
kakadu Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='masienka']a nie mozesz byc po prostu Ty :cool3: , dopilnowac podpisania papierow i odeslac do Havany poczta :cool3: wydrukowac umowe i zrzeczenie, wlasciciele podpisuja zrzeczenie, nowi podpisuja umowe z danymi Havany, obydwa egzemplarze umowy wraz z podpisami wysylasz Havanie, a ona podpisuje i jeden odsyla nowym wlascicielom wiec w czym problem? :eviltong:[/quote] ja moge oczywiscie, ale trzeba bedzie mnie zabrac ze soba bo ja nie jestem zmotoryzowana, a tz mnie nie zawiezie, bo w weekandy zalatany jest; w ogole sytuacja wyglada tak, ze ten moj znajomy pracuje w ten weekend wiec jest tylko opcja pojechania do nich 70 km od wawy w strone wyszkowa; jesliby strona adoptujaca wolala zaoszczedzic 100 km (ja mieszkam 30km przed wawą patrzac z kierunku sosnowca + jeszcze 70 km odwawy w strone wyszkowa) i spotkac sie umnie to bedzie to mozliwe w nastepny weekend bo wtedy znajomy psa do mnie moze przywiezc; wtedy bede na miejscu :eviltong: i wszystkiego dopilnuje; jesli zalezy im na TYM weekendzie to zona kolegi jest w domu i zaprasza na spotkanie tyle, ze ja nie bede miala jak sie tam zabrac; chyba, ze ci ludzie z sosnowca zahacza o moj las ;) i mnie zabiora, tylko jak ja wroce jesli wezma borucka do sosnowca po udanej wizycie? w bagazniku? :cool3: Quote
havana Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 z ta obserwacja, to moze byc ciezko, bo to 100 km w jedna strone.... ale zobaczymy Quote
Recommended Posts