dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ooo a nie daj boshe usiąść obok :shake:.... przeginka z tym co sie dzieje ...a po mojemy gdyby każdy zwykle i przyzwoicie stosował zasady higieny to nie musiałby słuchać tych bredni w tivi:mad:[/FONT] aj spokój ja to jestem tak zla na ta grype ze swini że szok :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: musiałam lezac SAMA ze stadem wariatek a widzenia miałam jak w więzieniu :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: 10min przez drzwi :mad::mad::mad::mad::mad: http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-aniolki-na-boksery-z-fbwp-do-17-11-2009r-godz-22-00-a-173532/#post13523739 Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):aż se wylałam żale :shake::angryy: a niektórym współczuje znajomosci najlepiej zamknąć się w domu i nie daj bosze podawać ręke choremu na aids bo też się można zarazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciałam napisać, żebyś tam nie szła :shake: ale za późno :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Cola napisał(a):chciałam napisać, żebyś tam nie szła :shake: ale za późno :evil_lol: :evil_lol: qrwa tak trzeba było wcześniej mi sie tu pokazac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):qrwa tak trzeba było wcześniej mi sie tu pokazac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dało rady, bo net mi muli :mad::angryy: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Cola']nie dało rady, bo net mi muli :mad::angryy: ufff bo już myślałam, że nie będziesz mnie bronić przed złym i strasznym :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-aniolki-na-boksery-z-fbwp-do-17-11-2009r-godz-22-00-a-173532/#post13523739 Quote
apple Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Century Gothic]Cześć roznegliżowana Piłeczko:loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć roznegliżowana Piłeczko:loveu:[/FONT] Piłeczko :evil_lol: piło łańcuchowa chyba :evil_lol: zaraz zbieram się na pocztę - będzie cuuuuuuuuuuuudownie :mad: Quote
apple Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']Piłeczko :evil_lol: piło łańcuchowa chyba :evil_lol: zaraz zbieram się na pocztę - będzie cuuuuuuuuuuuudownie :mad:[FONT=Century Gothic]Przesadzasz...;) I jak było w stempelkowni:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Arial]Na poczcie wszyscy żyją ??[/FONT] Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):zaraz zbieram się na pocztę - będzie cuuuuuuuuuuuudownie :mad: też wybrałaś sobie porę :evil_lol: w największy ruch :diabloti: wszyscy żyją?? czy tylko wy :evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 uff nareszcie trafiłam odnalazłam:p jak dzisiaj też byłam na poczcie i awantura była na cały urząd, bo mały się rozryczał, bo go obudziły stęple , a jakis stary piernik morde zaczął na mnie drzeć , że on potrzebuje spokoju a ja śmiałam przyjsć w miejsce publiczne w wrzeszczącym bachorem. Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przesadzasz...;) I jak było w stempelkowni:razz:[/FONT] wyrwała się z domu było ekstra - mogłabym siedzieć i siedzieć na poczcie :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Na poczcie wszyscy żyją ??[/FONT] wszyscy :cool3: [quote name='Cola']też wybrałaś sobie porę :evil_lol: w największy ruch :diabloti: wszyscy żyją?? czy tylko wy :evil_lol: dopiero auto odebraliśmy z warsztatu :shake: [quote name='Olcia']uff nareszcie trafiłam odnalazłam:p jak dzisiaj też byłam na poczcie i awantura była na cały urząd, bo mały się rozryczał, bo go obudziły stęple , a jakis stary piernik morde zaczął na mnie drzeć , że on potrzebuje spokoju a ja śmiałam przyjsć w miejsce publiczne w wrzeszczącym bachorem. bosz nie mam słów do ciebie jesteś tak nieodpowiedzialna, utrudniasz życie biednym starszym ludziom :shake: bosz ale się cieszę kolega (były siedziałam za nim i z nim w jednej ławie szkolnej) w siódmej minucie wiadomości miał swoje 3 minuty :multi::cool3: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 bo ja teraz wszystkim dookoła utrudniam życie , tobie na razie nie będę bo mnie szczury zeżrą, a nigdzie nie moge znaleść kiedy się w końcu rozpakujesz, żebym mogła wylać z siebie całą złośliwość:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Olcia napisał(a):bo ja teraz wszystkim dookoła utrudniam życie , tobie na razie nie będę bo mnie szczury zeżrą, a nigdzie nie moge znaleść kiedy się w końcu rozpakujesz, żebym mogła wylać z siebie całą złośliwość:diabloti::diabloti::diabloti: teoretycznie 10 stycznia ale jest szansa, że wcześniej :evil_lol: w zasadzie juz prawie by po było :angryy::mad::diabloti: mój pies zwariował sama na siebie warczy hahahahaha :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):teoretycznie 10 stycznia ale jest szansa, że wcześniej :evil_lol: w zasadzie juz prawie by po było :angryy::mad::diabloti: mój pies zwariował sama na siebie warczy hahahahaha :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ech sporo czasu ale jakoś wytrzymam, będę spisywać na kartce, żeby o żadnej uszczypliwości nie zapomnieć:diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Olcia napisał(a):ech sporo czasu ale jakoś wytrzymam, będę spisywać na kartce, żeby o żadnej uszczypliwości nie zapomnieć:diabloti::diabloti: to przybij sobie piątkę z Magdą W. ona też spisuje jakieś miłe rzeczy specjalnie dla mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):to przybij sobie piątkę z Magdą W. ona też spisuje jakieś miłe rzeczy specjalnie dla mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze przeczuwałam żeby w ciązy na dogo mnie wchodzić:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Olcia']dobrze przeczuwałam żeby w ciązy na dogo mnie wchodzić:evil_lol: tak to fakt człowiek sie tu naczyta naczyta i nie ma ochoty już na nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prezentuje mojego laptopa na środku salonu hahaha i widoki na przyszłosć ha ha ha to zaległe ze świątecznych dni Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Arial]nie ...no ...widoki to ty masz bowskie :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):i widoki na przyszłosć ha ha ha :errrr::errrr: nie znasz dnia ani godziny :diabloti: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 hahaha przynajmniej w bardzo dalekiej przyszłości będziesz miała blisko do domu:) Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie ...no ...widoki to ty masz bowskie :roll::evil_lol:[/FONT] a jak przy kościele bowski widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola']:errrr::errrr: nie znasz dnia ani godziny :diabloti: amen :evil_lol: [quote name='Olcia']hahaha przynajmniej w bardzo dalekiej przyszłości będziesz miała blisko do domu:) no mamy z widokiem na kwaterę Jasiek będzie mieć blisko do rodziców w odwiedziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbss no mamy z widokiem na kwaterę Jasiek będzie mieć blisko do rodziców w odwiedziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE'] i to własnie nazywa się odpowiednie zadbanie o przyszłość syna:diabloti:, co by nie miał wymówki że za daleko miał:evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Olcia']kiedy się w końcu rozpakujesz, żebym mogła wylać z siebie całą złośliwość:diabloti::diabloti::diabloti: ja tam jej nie oszczędzam :roll::diabloti: PS czemu mam wrażenie, że teraz Waszunia i Aszerek już nie nawiedzą naszych galerii? :placz::diabloti: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Olcia']i to własnie nazywa się odpowiednie zadbanie o przyszłość syna:diabloti:, co by nie miał wymówki że za daleko miał:evil_lol::evil_lol: blisko wyjrzy i pomacha czego sie nie robi dla rodziny :evil_lol: [quote name='Maga100']ja tam jej nie oszczędzam :roll::diabloti: PS czemu mam wrażenie, że teraz Waszunia i Aszerek już nie nawiedzą naszych galerii? :placz::diabloti: i tym się różnisz od wszystkich upadłego byś kopała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: też mam wrażenie, że dziewczyny od bliźniaków już tu nie zajrzą :placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts