Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ooo a nie daj boshe usiąść obok :shake:.... przeginka z tym co sie dzieje ...a po mojemy gdyby każdy zwykle i przyzwoicie stosował zasady higieny to nie musiałby słuchać tych bredni w tivi:mad:[/FONT]
aj spokój ja to jestem tak zla na ta grype ze swini że szok :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
musiałam lezac SAMA ze stadem wariatek a widzenia miałam jak w więzieniu :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: 10min przez drzwi :mad::mad::mad::mad::mad:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-aniolki-na-boksery-z-fbwp-do-17-11-2009r-godz-22-00-a-173532/#post13523739

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
aż se wylałam żale :shake::angryy:

a niektórym współczuje znajomosci najlepiej zamknąć się w domu i nie daj bosze podawać ręke choremu na aids bo też się można zarazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chciałam napisać, żebyś tam nie szła :shake: ale za późno :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
chciałam napisać, żebyś tam nie szła :shake: ale za późno :evil_lol: :evil_lol:

qrwa tak trzeba było wcześniej mi sie tu pokazac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć roznegliżowana Piłeczko:loveu:[/FONT]
Piłeczko :evil_lol: piło łańcuchowa chyba :evil_lol:
zaraz zbieram się na pocztę - będzie cuuuuuuuuuuuudownie :mad:

Posted

[quote name='dbsst']Piłeczko :evil_lol: piło łańcuchowa chyba :evil_lol:
zaraz zbieram się na pocztę - będzie cuuuuuuuuuuuudownie :mad:[FONT=Century Gothic]Przesadzasz...;)

I jak było w stempelkowni:razz:
[/FONT]

Posted

dbsst napisał(a):
zaraz zbieram się na pocztę - będzie cuuuuuuuuuuuudownie :mad:

też wybrałaś sobie porę :evil_lol: w największy ruch :diabloti:
wszyscy żyją?? czy tylko wy :evil_lol:

Posted

uff nareszcie trafiłam odnalazłam:p

jak dzisiaj też byłam na poczcie i awantura była na cały urząd, bo mały się rozryczał, bo go obudziły stęple , a jakis stary piernik morde zaczął na mnie drzeć , że on potrzebuje spokoju a ja śmiałam przyjsć w miejsce publiczne w wrzeszczącym bachorem.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przesadzasz...;)

I jak było w stempelkowni:razz:
[/FONT]

wyrwała się z domu było ekstra - mogłabym siedzieć i siedzieć na poczcie :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Na poczcie wszyscy żyją ??[/FONT]

wszyscy :cool3:

[quote name='Cola']też wybrałaś sobie porę :evil_lol: w największy ruch :diabloti:
wszyscy żyją?? czy tylko wy :evil_lol:
dopiero auto odebraliśmy z warsztatu :shake:
[quote name='Olcia']uff nareszcie trafiłam odnalazłam:p

jak dzisiaj też byłam na poczcie i awantura była na cały urząd, bo mały się rozryczał, bo go obudziły stęple , a jakis stary piernik morde zaczął na mnie drzeć , że on potrzebuje spokoju a ja śmiałam przyjsć w miejsce publiczne w wrzeszczącym bachorem.

bosz nie mam słów do ciebie jesteś tak nieodpowiedzialna, utrudniasz życie biednym starszym ludziom :shake: bosz

ale się cieszę kolega (były siedziałam za nim i z nim w jednej ławie szkolnej) w siódmej minucie wiadomości miał swoje 3 minuty :multi::cool3:

Posted

bo ja teraz wszystkim dookoła utrudniam życie , tobie na razie nie będę bo mnie szczury zeżrą, a nigdzie nie moge znaleść kiedy się w końcu rozpakujesz, żebym mogła wylać z siebie całą złośliwość:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
bo ja teraz wszystkim dookoła utrudniam życie , tobie na razie nie będę bo mnie szczury zeżrą, a nigdzie nie moge znaleść kiedy się w końcu rozpakujesz, żebym mogła wylać z siebie całą złośliwość:diabloti::diabloti::diabloti:

teoretycznie 10 stycznia ale jest szansa, że wcześniej :evil_lol: w zasadzie juz prawie by po było :angryy::mad::diabloti:

mój pies zwariował sama na siebie warczy hahahahaha :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
teoretycznie 10 stycznia ale jest szansa, że wcześniej :evil_lol: w zasadzie juz prawie by po było :angryy::mad::diabloti:

mój pies zwariował sama na siebie warczy hahahahaha :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ech sporo czasu ale jakoś wytrzymam, będę spisywać na kartce, żeby o żadnej uszczypliwości nie zapomnieć:diabloti::diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
ech sporo czasu ale jakoś wytrzymam, będę spisywać na kartce, żeby o żadnej uszczypliwości nie zapomnieć:diabloti::diabloti:

to przybij sobie piątkę z Magdą W. ona też spisuje jakieś miłe rzeczy specjalnie dla mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
to przybij sobie piątkę z Magdą W. ona też spisuje jakieś miłe rzeczy specjalnie dla mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobrze przeczuwałam żeby w ciązy na dogo mnie wchodzić:evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']dobrze przeczuwałam żeby w ciązy na dogo mnie wchodzić:evil_lol:
tak to fakt człowiek sie tu naczyta naczyta i nie ma ochoty już na nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

prezentuje mojego laptopa na środku salonu hahaha

i widoki na przyszłosć ha ha ha

to zaległe ze świątecznych dni

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie ...no ...widoki to ty masz bowskie :roll::evil_lol:[/FONT]

a jak przy kościele bowski widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Cola']:errrr::errrr: nie znasz dnia ani godziny :diabloti:

amen :evil_lol:

[quote name='Olcia']hahaha przynajmniej w bardzo dalekiej przyszłości będziesz miała blisko do domu:)

no mamy z widokiem na kwaterę Jasiek będzie mieć blisko do rodziców w odwiedziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbss

no mamy z widokiem na kwaterę Jasiek będzie mieć blisko do rodziców w odwiedziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE']

i to własnie nazywa się odpowiednie zadbanie o przyszłość syna:diabloti:, co by nie miał wymówki że za daleko miał:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']kiedy się w końcu rozpakujesz, żebym mogła wylać z siebie całą złośliwość:diabloti::diabloti::diabloti:

ja tam jej nie oszczędzam :roll::diabloti:

PS czemu mam wrażenie, że teraz Waszunia i Aszerek już nie nawiedzą naszych galerii? :placz::diabloti:

Posted

[quote name='Olcia']i to własnie nazywa się odpowiednie zadbanie o przyszłość syna:diabloti:, co by nie miał wymówki że za daleko miał:evil_lol::evil_lol:
blisko wyjrzy i pomacha czego sie nie robi dla rodziny :evil_lol:
[quote name='Maga100']ja tam jej nie oszczędzam :roll::diabloti:

PS czemu mam wrażenie, że teraz Waszunia i Aszerek już nie nawiedzą naszych galerii? :placz::diabloti:

i tym się różnisz od wszystkich upadłego byś kopała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
też mam wrażenie, że dziewczyny od bliźniaków już tu nie zajrzą :placz::placz::placz::placz: