Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Vectra']głupoty gadasz :mad::mad::mad::mad: jesteś idealną opiekunką dla Szpili :loveu: nie obwiniaj się :shake: niestety psiaki chorują nawet te o na które się chucha i mucha :-(:cool3:szczególnie TE chorują :placz: Debe nie jedź :shake:będzie nam ciebie brakować ;) Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 troche dużo fot :razz: :shake: to chyba ostatnie :roll: bo ilemożna ogladać jednego psa :shake: dzieki Vectra ale czasem sie zastanawiam czy Szpila nie miałaby lepiej u kogoś innego........... Ala jade sie umieć i relaksować :multi: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Debe jak wrócisz to ci dokopie :mad::mad::mad: jak możesz tak mówić że gdzies by mogła mieć lepej :shake::shake: u Ciebie ma jak w raju , a mogła trafić .......... bardzo żle :-( Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Szpila nie chorzaj :placz: [quote name='dbsst']alergi boje sie chyba najbardziej........podejrzewam skoszoną trawe 2 lata temu I dopiero po dwóch latach jej krosty wyskoczyly? :crazyeye: [quote name='Vectra'] nie obwiniaj się :shake: niestety psiaki chorują nawet te o na które się chucha i mucha :-( no jak się muchami psa traktuje to nie dziwota że choruje :shake::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 PIKA napisał(a): no jak się muchami psa traktuje to nie dziwota że choruje :shake::evil_lol: :mad::mad: ooo i odrazu widać kto przespał dzieciństwo :eviltong::eviltong::eviltong: właśnie że się mówi np: "muchać na zimne" :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 nie Pika dwa lata temu zaczeło sie od wysypki a skończyło na sterydzie :placz: a to "nowa" alergia dobra spadam spać bo mam czarne myśli :shake: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Vectra'] właśnie że się mówi np: "muchać na zimne" :eviltong::eviltong::eviltong: ja znam dmuchac na zimne :eviltong::eviltong: bez much :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='PIKA']ja znam dmuchac na zimne :eviltong::eviltong: bez much :evil_lol: a tej tylko dmuchanie w głowie :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Vectra napisał(a):a tej tylko dmuchanie w głowie :shake::shake: na zimno to mi nie w glowie :eviltong: wole na ciepłeko :eviltong: a już z muchami to nie do pomyslenia :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 PIKA napisał(a):na zimno to mi nie w glowie :eviltong: wole na ciepłeko :eviltong: a już z muchami to nie do pomyslenia :evil_lol: qrna jaki temat dmuchajaco bzykający :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Boszsze, co ten Leon w niej widzi? :shake: :shake: :evil_lol: Debe, myślisz, ze ta wysypka od trawy? Leon jest alergikiem, a po spacerze weekendowym nie ma żadnych problemów, więc dziwne, ze Szpilce coś jest :shake: Ty wyjeżdzasz na cały tydzień? :crazyeye: a ja myślałam, ze tylko na weekend... Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='dbsst'] [quote name='dbsst']troche dużo fot :razz: :shake: to chyba ostatnie :roll: bo ilemożna ogladać jednego psa :shake: dzieki Vectra ale czasem sie zastanawiam czy Szpila nie miałaby lepiej u kogoś innego........... boszzz jakoe rewelacyjne!!!!! Debe takich można oglądać tysiące i całymi godzinami :loveu: :loveu: :loveu: a za ten text na końcu to i ode mnie masz kopa w doope :diabloti: Quote
agabass Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 fotki super extra jak zawsze Szpilatron skoczny a Leon śmieszniasty rewelka Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dbsst napisał(a): Debe, Ty mnie dobijasz dziewczyno! :mad: Ostatnio przechodzisz już samą siebie! Zdjęcia Szpili i spółki w ruchu są prze pięk ne!!! Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Debe a Ciebie nie staranowały te psy ? :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Maga100 napisał(a): Boszsze, co ten Leon w niej widzi? :shake: :shake: :evil_lol: Ty wyjeżdzasz na cały tydzień? :crazyeye: a ja myślałam, ze tylko na weekend... jak to co PIĘKNO w niej widzi :evil_lol: :evil_lol: no na przeszło tydzień bo będe w niedziele wieczorem dopiero :roll: Pika Vectra macie mistrza u mnie za pogaduszki :evil_lol: :evil_lol: Waszka dzięki za miłe słowo i za obiecanego kopa ;) :buzi: Kasieńko :oops: dziękuje :buzi: czesc Evaxon :cool3: Sywila staranowały ale im to nie przeszkadza a z moich kobiecych i delikatnych ust znowu wyrwało sie słowo które nie przystoi damie :shake: :evil_lol: jestem :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 cześć okropna marudo .....jak można takie bzdury pisać :mad::mad::mad:/ ty wiesz o co mnie chodzi:angryy:/ A może ta wysypka to po leku :razz: Quote
dbsst Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 czesc Laseczki nie to po koszonej trawie na bank naszczescie juz ja zebrali i napewno bedzie lepiej :roll: zaraz chyba zrobie wślizg pod kocyk ze szpamela szpanderson :shake: szkoda że nie mam piffka w lodówce :lol: Quote
PIKA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Debe a co bedziesz robic pod tym kocykiem? :razz: Quote
agbar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 pod kocykiem sie bedzie grzac bo wieczory chlodne:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 dealer napisał(a):pod kocykiem sie bedzie grzac bo wieczory chlodne:evil_lol: skąd wiedziałaś pewnie te same jesienne chwyty zaczynasz stosować :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dbsst napisał(a):czesc Laseczki nie to po koszonej trawie na bank naszczescie juz ja zebrali i napewno bedzie lepiej :roll: zaraz chyba zrobie wślizg pod kocyk ze szpamela szpanderson :shake: szkoda że nie mam piffka w lodówce :lol::razz:a panna Szpandersonówna pozwoliła ;) Co do piffka to można sie go w wyrku napić :p Quote
agbar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dbsst napisał(a):skąd wiedziałaś pewnie te same jesienne chwyty zaczynasz stosować :evil_lol: :evil_lol: nioooo kocyk plus herbatka plus cieple łapki TZ-a:) i cieply brzuszek Kilera Dilera:):evil_lol: Quote
Recommended Posts