Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

hello Vectra humorek niezły pije piffko i pracuje a raczej słucham co z ta polska

załamka nasi politycy :shake: :angryy: :placz:

Delarko ja mam niekompletny komplecik TZa mi brak :placz: :placz: pojechał sobie :placz: :placz: wróci w sobote :multi:

Alu Szpanderson nie dość, że pozwoliła to jeszcze jak sie uwaliła to ruszyć się nie chciała chodzby sie paliło waliło a ja zdrętfiałam

aa nos był pod kocem również w końcu to jesień :shake: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hello Vectra humorek niezły pije piffko i pracuje a raczej słucham co z ta polska

załamka nasi politycy :shake: :angryy: :placz:

Delarko ja mam niekompletny komplecik TZa mi brak :placz: :placz: pojechał sobie :placz: :placz: wróci w sobote :multi:

Alu Szpanderson nie dość, że pozwoliła to jeszcze jak sie uwaliła to ruszyć się nie chciała chodzby sie paliło waliło a ja zdrętfiałam

aa nos był pod kocem również w końcu to jesień :shake: :evil_lol:
:shake:oj załamka polityczna ...oglądam SZkiełko :razz:kontaktowe

Hi hi Szpamela pod kocem a Ozzulek dziczy na wyrku:evil_lol:

Posted

czy to ja czy nie ja :evil_lol:

a oto piękny Pręgus :loveu:

nie jednak kocham Lełona :evil_lol: :evil_lol: czyli noski noski eskimoski :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
A tu jak zwykle Dominiczko mistrzowskie foty sobie obejrzałam :loveu: :loveu:
I powiem krótko : ach, och sobie pozdycham z zachwytu :loveu:

jesteś PRZEKOCHANA :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

dbsst napisał(a):
jesteś PRZEKOCHANA :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

ja poprostu jestem zachwycona tymi fotkami jakie robisz :loveu: :loveu: i szkoda tylko, ze tak daleko mieszkacie bo chetnie z Oskarkiem na jakas taka sesyjke bysmy sie załapali w towarzystwie Szpili :loveu: :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
Daga ja się do Ciebie teleportuje ;) :evil_lol: :evil_lol:

W każdym bądź razie jakbyś gdzieś kiedyś była w pobliżu to nie zapomnij o nas :loveu: Bo ja to w W-wie nie prędką będę, ale jak coś to na kom będę się dobijała :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

czy to ja czy nie ja :evil_lol:

a oto piękny Pręgus :loveu:

nie jednak kocham Lełona :evil_lol: :evil_lol: czyli noski noski eskimoski :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:bosz ten boxio MIODZIO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

hahah narazie w Twoje rejony sie nie wybieram NARAZIE ;) ale kto wie co będzie za chwile ;)

Alu zarabisty ten boksia półtora roku piekna głowa juz dużego pana i ciałko jeszcze cielaczka bowski

ostatnie foty bo juz więcej nic nie mam a TZ zabrał emilka :cool3:

moja Szpila zachęcajaca mnie do biegania za nia i jej małżem :shake: jakby Lełona nie miała :evil_lol:

a tu widac jaka Szpamderson jest leTka :evil_lol: woda się pod nia nie załamuje :evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
I powiem krótko : ach, och sobie pozdycham z zachwytu :loveu:

:crazyeye: Daga rany - nie zdychaj nieeeeee :placz: :shake:

Debestko aaale Ci się dodatkowy śliczny model trafił :loveu: świetne fotki ahhh ja chyba też pozdycham :evil_lol:

Ala zapomniałam o Szkiełku :placz:

Posted

dbsst napisał(a):

Sywila staranowały ale im to nie przeszkadza a z moich kobiecych i delikatnych ust znowu wyrwało sie słowo które nie przystoi damie :shake: :evil_lol:

ja słyszałam to słowo BARDZO WYRAŹNIE :shake: :evil_lol:

dbsst napisał(a):
nie to po koszonej trawie na bank naszczescie juz ja zebrali i napewno bedzie lepiej :roll:

aaaa, czyli to gdzieś u ciebie, a nie ta trawa co byłyśmy?

Posted

dbsst napisał(a):

Sywila staranowały ale im to nie przeszkadza a z moich kobiecych i delikatnych ust znowu wyrwało sie słowo które nie przystoi damie :shake: :evil_lol:

hmmm ciekawe jakie to słowo :evil_lol: :evil_lol:
Kurka Debe jak bede w tej twojej Szpilandii na wystawie to musze się z toba umówć na sesyjkę zdjęciową Lalusia :)

Posted

evaxon napisał(a):
dziendoberek :cool3:

Berek :evil_lol:
Sylwia ja jak najbardziej jak nie będe w pracy czy jakims szkoleniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Berek :evil_lol:
Sylwia ja jak najbardziej jak nie będe w pracy czy jakims szkoleniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty tu nie zamylaj :evil_lol: wystawki są w niedzielke to jakoś Ciebie kiedyś dorwe :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :loveu:

No a zdjęcia fafluchów bowskie :loveu:

Posted

no ja właśnie pracuje w co druga niedziele w miesiącu i znajac życie to bedzie ta co druga :evil_lol:
ale zawsze możesz dzień czweśniej przyjechac nio nie :cool3:

ja marze o Lalku sama wiesz czemu :cool1: