Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='malawaszka']haha świetne foty opętanych psów :evil_lol:

Debest czy długo czekałaś na legowisko??? bo ja zapłaciłam już w zeszłą niedzielę a jak nie było tak nie ma przesyłki :angryy:

waszka ja czekałam koło tygodnia:roll: także jeszcze przyjdzie ;) atakie wziełaś ja chyba dokupie poduszke bo Szpila rozkopuje sobie i o i spi prawie na podłodze a głowe ma jak w siadzie :evil_lol: :evil_lol:

evaxon czyżbym słyszała nutkę sarkazmu :razz: :mad: :lol:

Paula a Ty mi się tu nie chichraj :mad:

majorka ja jestem UZALEŻNIONA od tej miny ilekroć Szpidoopa zrobi taka to ja się rozpiływam :iloveyou:

Wyjątek dzięki nie wiem ale Szpila jest mała ma 50 lub 51 w kłębie

Daga Zajefajnie Ci dziękuje :buzi: :multi:

a to dla cioci SAYMY która potajemnie chrześnice ogląda

Posted

[quote name='dbsst']waszka ja czekałam koło tygodnia:roll: także jeszcze przyjdzie ;) atakie wziełaś ja chyba dokupie poduszke bo Szpila rozkopuje sobie i o i spi prawie na podłodze a głowe ma jak w siadzie :evil_lol: :evil_lol:

:multi: przyszło dziś - wczoraj wysłałam maila czemu to tak długo trwa i dziś przysłali kurierem :evil_lol: a płaciłam za przesyłke pocztą :eviltong: mam identyczne jak Szpila - hahaha a jak wstawiałaś zdjęcia to nie poznałam że to takie same :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Paula a Ty mi się tu nie chichraj :mad:
:smhair2: :scared: :evil_lol:
Debe, czemu u mnie nie bylas :placz: Nie podobaja ci sie zdjecia :megagrin: :evil_lol: A moze sie obrazilas za patyczkowego :hmmmm: ;) Jak cus to go zlikwiduje :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

waszka ale Ty postrach siejesz no no :cool3:

Patka zaglądasz do nas bo nas toffasz i tęsknisz za nami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ddżoszpil

Posted

Paulinko nie było mnie bo w niedziele szłam do pracy i musiałam się przygotować. biłam się z myślami do ostatniej chwili czy iść czy nie ale nie mogłam bbyć nie przygotowana na zajęcia niedzielne :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
Paulinko nie było mnie bo w niedziele szłam do pracy i musiałam się przygotować. biłam się z myślami do ostatniej chwili czy iść czy nie ale nie mogłam bbyć nie przygotowana na zajęcia niedzielne :shake:

Hihihi :lol: Mi chodzilo o to, czemu nie bylas u mnie w galerii :evil_lol: O pracy w niedziele czytalam na banitkach :lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Hihihi :lol: Mi chodzilo o to, czemu nie bylas u mnie w galerii :evil_lol: O pracy w niedziele czytalam na banitkach :lol:

bo ide do was i dojsc nie moge :shake:

Posted

Szpileczko co ty nas straszysz:razz: szybciutko na kolanka do mamusi i niech brzuszek masuje zeby nie bolał i niech nie przesadza ze masz gazy :shake: zdaza sie kazdemu :evil_lol:
Dominiko szybko za fafelki wytargac ode mnie Szpileczke prosze:p

Posted

PIKA napisał(a):
Eee lenienie się nie jest zle ;)

a ja teraz doczytalam ze Szpilotron chory :placz: ale do niedzieli wyzdrowieje :kciuki:

mam nadzieje tylko że jutro musze ja na taaaaaak długo zostawić sama :shake: juz tesknie i caly dzien sie bede zastanawiac jak sie czuje :shake:

Posted

[quote name='dbsst']
a to dla cioci SAYMY która potajemnie chrześnice ogląda

:loveu: :loveu: jaki sliczny latający spodek :loveu:

no to w podzięce dla wielbicielki rudych kociambrów Joda

:buzi: (Takie cudeńka tworzy ciocia Debe)