Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Debe a tu jak zwykle zajeFajne foty :loveu: zajeFajnych piesków :loveu: robione zajeFajnym aparatem :loveu: w zajeFajnych terenach :loveu: z wrażenia tylko jedno słowo wydusilam :oops: :loveu: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='malawaszka']haha świetne foty opętanych psów :evil_lol: Debest czy długo czekałaś na legowisko??? bo ja zapłaciłam już w zeszłą niedzielę a jak nie było tak nie ma przesyłki :angryy: waszka ja czekałam koło tygodnia:roll: także jeszcze przyjdzie ;) atakie wziełaś ja chyba dokupie poduszke bo Szpila rozkopuje sobie i o i spi prawie na podłodze a głowe ma jak w siadzie :evil_lol: :evil_lol: evaxon czyżbym słyszała nutkę sarkazmu :razz: :mad: :lol: Paula a Ty mi się tu nie chichraj :mad: majorka ja jestem UZALEŻNIONA od tej miny ilekroć Szpidoopa zrobi taka to ja się rozpiływam :iloveyou: Wyjątek dzięki nie wiem ale Szpila jest mała ma 50 lub 51 w kłębie Daga Zajefajnie Ci dziękuje :buzi: :multi: a to dla cioci SAYMY która potajemnie chrześnice ogląda Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Sakrazm to moje 2 imie hahahaha witaj:cool3: Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :placz:ciocia Sayma dostała fotkę a dla mnie nie ma dedykacji :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 witaj EvaRKAZM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu bo ciocia sayma taka nieśmiała trzeba ją ośmielić ;) Quote
Medorowa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
malawaszka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='dbsst']waszka ja czekałam koło tygodnia:roll: także jeszcze przyjdzie ;) atakie wziełaś ja chyba dokupie poduszke bo Szpila rozkopuje sobie i o i spi prawie na podłodze a głowe ma jak w siadzie :evil_lol: :evil_lol: :multi: przyszło dziś - wczoraj wysłałam maila czemu to tak długo trwa i dziś przysłali kurierem :evil_lol: a płaciłam za przesyłke pocztą :eviltong: mam identyczne jak Szpila - hahaha a jak wstawiałaś zdjęcia to nie poznałam że to takie same :evil_lol: Quote
Patka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 po co znowu tu wchodziłam musze napisać boskie boskie boskie :loveu: Quote
Paula Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='dbsst']Paula a Ty mi się tu nie chichraj :mad: :smhair2: :scared: :evil_lol: Debe, czemu u mnie nie bylas :placz: Nie podobaja ci sie zdjecia :megagrin: :evil_lol: A moze sie obrazilas za patyczkowego :hmmmm: ;) Jak cus to go zlikwiduje :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 waszka ale Ty postrach siejesz no no :cool3: Patka zaglądasz do nas bo nas toffasz i tęsknisz za nami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ddżoszpil Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Paulinko nie było mnie bo w niedziele szłam do pracy i musiałam się przygotować. biłam się z myślami do ostatniej chwili czy iść czy nie ale nie mogłam bbyć nie przygotowana na zajęcia niedzielne :shake: Quote
Paula Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 dbsst napisał(a):Paulinko nie było mnie bo w niedziele szłam do pracy i musiałam się przygotować. biłam się z myślami do ostatniej chwili czy iść czy nie ale nie mogłam bbyć nie przygotowana na zajęcia niedzielne :shake: Hihihi :lol: Mi chodzilo o to, czemu nie bylas u mnie w galerii :evil_lol: O pracy w niedziele czytalam na banitkach :lol: Quote
KaRa_ Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ale Szpili pupa lata:lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 paula_z napisał(a):Hihihi :lol: Mi chodzilo o to, czemu nie bylas u mnie w galerii :evil_lol: O pracy w niedziele czytalam na banitkach :lol: bo ide do was i dojsc nie moge :shake: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Vectra napisał(a):Cześć zapracowana ciotko :razz: dziś nie pracuje dziś swojej córeczki doglądam :p Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :pMy tu już byliśmy wczesniej ... Dlaczego ciocia Sayma taka nieśmiała :cool3:i nawet do nas nie wchodzi nic napisać :placz: Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Jak moja słodka siostrzeniczka się teraz czuje :cool3: wycmokaj fafelki:loveu: Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Szpileczko co ty nas straszysz:razz: szybciutko na kolanka do mamusi i niech brzuszek masuje zeby nie bolał i niech nie przesadza ze masz gazy :shake: zdaza sie kazdemu :evil_lol: Dominiko szybko za fafelki wytargac ode mnie Szpileczke prosze:p Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 dbsst napisał(a):dziś nie pracuje dziś swojej córeczki doglądam :p O leniu****emy sie :razz: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Leon uczy Szpile jak się nosi talerz Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 PIKA napisał(a):O leniu****emy sie :razz: no dzis sie lenie ale juz mi sie znudziło to lenienie :shake: Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Eee lenienie się nie jest zle ;) a ja teraz doczytalam ze Szpilotron chory :placz: ale do niedzieli wyzdrowieje :kciuki: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 PIKA napisał(a):Eee lenienie się nie jest zle ;) a ja teraz doczytalam ze Szpilotron chory :placz: ale do niedzieli wyzdrowieje :kciuki: mam nadzieje tylko że jutro musze ja na taaaaaak długo zostawić sama :shake: juz tesknie i caly dzien sie bede zastanawiac jak sie czuje :shake: Quote
sayma Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='dbsst'] a to dla cioci SAYMY która potajemnie chrześnice ogląda :loveu: :loveu: jaki sliczny latający spodek :loveu: no to w podzięce dla wielbicielki rudych kociambrów Joda :buzi: (Takie cudeńka tworzy ciocia Debe) Quote
Recommended Posts