Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 3 strony żelków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pychotka ...a ja byłam na pakupkach i jem winogronka :p Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Pysia napisał(a):A ja nie przepadam za słodyczami....Chyba jestem z kosmosu ;) PIKA !! Popatrz u mnie jakie duze sa Twoje dzieci ( i Hani ;) ) no faktycznie z Kosmosu jesteś ;) żelki są najpyszniejsze mniam i wcale ni esa słodkie ;) PIKA dzieki :buzi: zastosuje a nie moge otworzyc pędzli ale jak TZ wróci to mi otworzy :D Quote
agabass Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Debe :diabloti: ja cię nie załamuję ja chce więcej i więcej i jakoś u ciebie żelkowo żelaście :eviltong: Quote
Patka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 o tak żelki to jest to :cool3: mniammmm :lol: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a): PIKA dzieki :buzi: zastosuje a nie moge otworzyc pędzli ale jak TZ wróci to mi otworzy :D ale filtry Ci sie otwortzyly i zainstalowaly? :lol: Quote
e.v.a Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 boze jak ja kocham żelki:placz: debe czemu mnie tak tyrasz ...caly monitor w mojej slinie:roll: moglam nie lizac tych zelek teraz nie widze nic:roll: a ja wczoraj tez sie zranilam w paluszka:-( razem ze Szpilusia takie ofiarki jestesmy krew mi z 5 min leciala .. strasznie rozrzedzoną mam przez te zastrzyki i nie moge dobrze pisac na klawiaturce:placz: ja chce żelke:placz: kolorowych senków :) Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PIKA napisał(a):ale filtry Ci sie otwortzyly i zainstalowaly? :lol::mad: ja też fcę :modla: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):a oto niespodziewanka :D :evil_lol: Szpilka sie kapke ciut zmieniła od wczoraj :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Witaj Debe Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a): Miśki Haribo Uwielbiam!!!!:loveu: Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 witajcie dziewczynki :D dzis pierwsze co zrobilam wracajac ze szkoly poszlam do sklepu i kupilam sobie żelki:lol: caly dzien o nich myslalam :roll: az wkoncu mam jeeeeee:loveu: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 WITAJCIE widze że żelki zasmakowały ;) to jeszcze coś żelkowego dla Was mam ;) mam również kilka tulipanków :D znowu cos tam sobie trenowałam w trakcie robienia obiadku :evil_lol: troche juz zdechłe te tulipanki ale przez to śliczniejsze :D :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 no masz racje TROCHE zdechłe:lol: ale tulipanki to tulipanki:loveu: Quote
KaRa_ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Wrr ale robisz mi apetyt na slodkie:evil_lol: :lol: A tulipanki to chyba koncza swoj zywot:lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Mniam, uwielbiam żelki, byle nie te czarne :diabloti: Na sam ich widok mam dreszcze :lol: Debe, Szpila nie pwonna się forsować, dopóki jej się łapa nie zagoi ;) Bo tak, to sobie ciągle będzie rozalac tę świeżą tkankę, która jej tam rośnie i będzie się to goiło i goiło i goiło...:shake: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 wiem ze nie powinna..........ale co sobie pogadam to moje ważne że nie leci juz z tego krew a co do żelków zostały zjedzone prawie systkie :placz: Quote
KaRa_ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a): zostały zjedzone prawie systkie :placz: Przez kogo?:lol: Quote
asher Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):wiem ze nie powinna..........ale co sobie pogadam to moje Hehehe, ja byłam okrutna sadystką i wyprowadzałam pociachane psy na smyczy :diabloti: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 KaRa_TC napisał(a):Przez kogo?:lol: ktoś się włamał i zjadł :hmmmm: :niewiem: :sg168: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 asher napisał(a):Hehehe, ja byłam okrutna sadystką i wyprowadzałam pociachane psy na smyczy :diabloti: no ja tez ale dzis jak szła z piłką to lepiej dla niej żeby nie szła na smyczy bo wtedy to dopiero korba a tak idzie pani piłki dumna i blada hahahahahah i sobie tylko sapie jak koń a na smyczy rzuca biega lata koszmar :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: hahahhahaha popełniłam błąd wychowawczy i nie nauczyłam psa chodzic na smyczy z powaga hahahhaha ale może kiedyś ja naumiem ;) Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 asher napisał(a):Mniam, uwielbiam żelki, byle nie te czarne :diabloti: Na sam ich widok mam dreszcze :lol: :lol: to ja zjem te czarne a Ty całą resztę, OK? Dominisiu - ach.....och... ech...... suuuuper fotaski :cool3: nad tą się dłuzej zatrzymam.... fantastyczny klimacik :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):ktoś się włamał i zjadł :hmmmm: :niewiem: :sg168: pewnie krasnoludki:lol: Quote
asher Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: to ja zjem te czarne a Ty całą resztę, OK?OK :lol: A fotka, faktycznie, piękna i z klimatem :) Quote
Recommended Posts