Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):Marudy ;) Szpila wycałowana wycmokana już ma mnie dość i ucieka ale zaraz ją znowu męcze bo nie moge jakoś ta wiosna tak na mnie działa ;) łoko :jumpie: :bigcool: ale za to jakie piekne te łoko :loveu: Quote
asher Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Debe, ja niestety mam duuuze doświadczenie w kwestii pociachanych psich łap, bo Bugajski tak średnio dwa razy do roku sobie łapska rozwala :roll: Jak jest ślisko, to nie zakładam buta, tylko na opatrunek grubą skarpetę, na to grubą warstwę folii i na to kolejną grubą skarpetę. Skarpety nie ślizgają się tak, jak ortalionowy but, czy co gorsza - folia. Tyle, że trzeba mieć ich spory zapas, bo ta zewnętrzna skarpeta po spacerze nadaje się do wyrzucenia :evil_lol: Wymiziaj Szpilencję, do wesela się zagoi :buzi: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 asher napisał(a):Debe, ja niestety mam duuuze doświadczenie w kwestii pociachanych psich łap, bo Bugajski tak średnio dwa razy do roku sobie łapska rozwala :roll: Jak jest ślisko, to nie zakładam buta, tylko na opatrunek grubą skarpetę, na to grubą warstwę folii i na to kolejną grubą skarpetę. Skarpety nie ślizgają się tak, jak ortalionowy but, czy co gorsza - folia. Tyle, że trzeba mieć ich spory zapas, bo ta zewnętrzna skarpeta po spacerze nadaje się do wyrzucenia :evil_lol: Wymiziaj Szpilencję, do wesela się zagoi :buzi: dzięki zaraz zrobie nalot w szafie TZ hahahha i podwedze mu skarpety hahahhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witaj Dominiko ;) ... Witaj Potrze J Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):Witaj Potrze J Co tak oficjalnie, co? :razz: Cuudeńko :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 a bo tak jakoś mi się zakciało ;) cieszkam się że moja Czrna Mamba się podoba :D Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Jaka sliczna ta fotka!! Dominiko dlaczego tak malo fot?? :placz::placz: Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie wiem jak ty to robisz ale fotki sa swietne:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 eeeeeeeeeeeee nie wiem jak mam się pozbyć tej czarnej plamy z tyłu coś sobie porzestawiałam i nie moge jej wywalic Magda MAŁO :crazyeye: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):eeeeeeeeeeeee nie wiem jak mam się pozbyć tej czarnej plamy z tyłu coś sobie porzestawiałam i nie moge jej wywalic Magda MAŁO :crazyeye: Tak MALO!! Uwazam, ze takie ladne fotaski powinny byc pokazywane czesciej:cool3: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):eeeeeeeeeeeee nie wiem jak mam się pozbyć tej czarnej plamy z tyłu coś sobie porzestawiałam i nie moge jej wywalic Magda MAŁO :crazyeye: :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:MOJA CI ONA JEST:loveu: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 ojej zawstydziłysmy się :oops: Dziekujemy Alu pewnie, że Twoja :D Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):ojej zawstydziłysmy się :oops: Dziekujemy Alu pewnie, że Twoja :D To ja jeszcze przesyłam buziaki od KUBY :loveu::buzi: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a): Jejku jakie cudo!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja chce szpilunie Quote
malawaszka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a): Aniu u mnie jestem tylko ja i Szpila TZ wraca w nocy :cool3: a obudził mnie sąsiad :angryy: :angryy: :angryy: a co na to TZ??? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 matko Debe, te zbilzenia Szpili sa GENIALNE!!! Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 malawaszka napisał(a):a co na to TZ??? :evil_lol: :eviltong: TZ dopiero wraca do mnie ;) a sasiad był na KLATCE Kasiu dziekuje :oops: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Szpileczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts