Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
Marudy ;)
Szpila wycałowana wycmokana już ma mnie dość i ucieka ale zaraz ją znowu męcze bo nie moge jakoś ta wiosna tak na mnie działa ;)

łoko :jumpie: :bigcool:

ale za to jakie piekne te łoko :loveu:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Debe, ja niestety mam duuuze doświadczenie w kwestii pociachanych psich łap, bo Bugajski tak średnio dwa razy do roku sobie łapska rozwala :roll:
Jak jest ślisko, to nie zakładam buta, tylko na opatrunek grubą skarpetę, na to grubą warstwę folii i na to kolejną grubą skarpetę. Skarpety nie ślizgają się tak, jak ortalionowy but, czy co gorsza - folia. Tyle, że trzeba mieć ich spory zapas, bo ta zewnętrzna skarpeta po spacerze nadaje się do wyrzucenia :evil_lol:
Wymiziaj Szpilencję, do wesela się zagoi :buzi:

Posted

asher napisał(a):
Debe, ja niestety mam duuuze doświadczenie w kwestii pociachanych psich łap, bo Bugajski tak średnio dwa razy do roku sobie łapska rozwala :roll:
Jak jest ślisko, to nie zakładam buta, tylko na opatrunek grubą skarpetę, na to grubą warstwę folii i na to kolejną grubą skarpetę. Skarpety nie ślizgają się tak, jak ortalionowy but, czy co gorsza - folia. Tyle, że trzeba mieć ich spory zapas, bo ta zewnętrzna skarpeta po spacerze nadaje się do wyrzucenia :evil_lol:
Wymiziaj Szpilencję, do wesela się zagoi :buzi:

dzięki zaraz zrobie nalot w szafie TZ hahahha i podwedze mu skarpety hahahhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
nie wiem jak ty to robisz ale fotki sa swietne:evil_lol:

Posted

eeeeeeeeeeeee nie wiem jak mam się pozbyć tej czarnej plamy z tyłu coś sobie porzestawiałam i nie moge jej wywalic

Magda MAŁO :crazyeye:

Posted

dbsst napisał(a):
eeeeeeeeeeeee nie wiem jak mam się pozbyć tej czarnej plamy z tyłu coś sobie porzestawiałam i nie moge jej wywalic

Tak MALO!!
Uwazam, ze takie ladne fotaski powinny byc pokazywane czesciej:cool3:

Posted

dbsst napisał(a):

:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:MOJA CI ONA JEST:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
a co na to TZ??? :evil_lol:

:eviltong: TZ dopiero wraca do mnie ;)

a sasiad był na KLATCE

Kasiu dziekuje :oops: