an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):Krąg ;) hahahhahaha odbija mi :shake: :cool1: DeBe zdolna z Ciebie bestia!:klacz: :klacz: :klacz: dbsst napisał(a): A to wyszło Ci prześlicznie!!!:cool2: :B-fly: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PIKA dzięki Ania zawstydzasz mnie :oops: Dziękuje :buzi: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):PIKA dzięki Ania zawstydzasz mnie :oops: Dziękuje :buzi: Że co robię? Ja tylko stwierdzam fakty kochana!:-D Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Ania :buzi: Kara nio smutna miała minke ale teraz juz powoli zaczyna szalec :lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Już wstałaś :crazyeye:...Kuba jeszcze w wyrku ...:evil_lol:więc ON ma tytuł MISTRZA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Już wstałaś :crazyeye:...Kuba jeszcze w wyrku ...:evil_lol:więc ON ma tytuł MISTRZA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wstałam bo mnie OBUDZILI :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ale wyrko ciagle czeka hahahhaha Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):wstałam bo mnie OBUDZILI :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ale wyrko ciagle czeka hahahhaha:evil_lol::evil_lol:moje też , ale jednak chyba już nie wlezę bo mi potem dnia braknie na dogo:razz: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 no i ja narazie nie wchodze do wyrka ;) SZpila była sie połasić no i teraz wscieka sie z piłką Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):idę się z nią powściekać:cool3:tylko uważajcie na łapeczkę :razz: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 U mnie wszyscy śpią, poza mną. Gdzie tu sprawiedliwość?:-( Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:tylko uważajcie na łapeczkę :razz: qrde jak ja chce z nia wyjść na dwór żeby ją wybiegać :placz: Aniu u mnie jestem tylko ja i Szpila TZ wraca w nocy :cool3: a obudził mnie sąsiad :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):qrde jak ja chce z nia wyjść na dwór żeby ją wybiegać :placz: Aniu u mnie jestem tylko ja i Szpila TZ wraca w nocy :cool3: a obudził mnie sąsiad :angryy: :angryy: :angryy: :mad::mad::mad::mad:na sąsiada Musisz jej jakąś folijke albo ortalion/etui z parasola :razz:/ załozyć na opatrunek :cool3:/Harley miał po operacji ze skóry bucik , ale wtedy było sucho bo to latem , ale i tak od rosy skórka się zamoczyła i robiła się twardawa/ Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 chodzi w folijce ale boje się zeby w niej biegała bo nie daj boshe jej się łapy rozjadą Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):chodzi w folijce ale boje się zeby w niej biegała bo nie daj boshe jej się łapy rozjadąa masz może takie opakowanie z parasolki :cool3:to z tego można zrobić bucik Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a masz może takie opakowanie z parasolki :cool3:to z tego można zrobić bucik nie mam :placz: Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):nie mam :placz: hihi to kup parasolke :D dzieńdoberek dziewczynki :razz: jak sie miewa moja ukochana Szpiluchna chora łapuchna ??? mam nadzieje ze juz tak nie boli jak z piłeczka szaleje :D mnie dziś Tigra zbudzila skaczac mi na głowe :roll: nie nawidze jak mnie tak budzi:mad: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 byłam na 5 minutowym bieganiu z nią tak prosiła że nie mogłam powiedzieć nie zrobiłam mega zapezpieczenie (qtóre wytrwało tylko 5 min ;)) ponieważ nie moge zrobić w ruchu zdjęć to wstawie jedno które zrobiłam przed spacerem To mordeczka moja ukochana :loveu: nie tak miało być ale że inne mi nie wyszło takie jak miało być to niech bedzie to ;) Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):byłam na 5 minutowym bieganiu z nią tak prosiła że nie mogłam powiedzieć nie zrobiłam mega zapezpieczenie (qtóre wytrwało tylko 5 min ;)) ponieważ nie moge zrobić w ruchu zdjęć to wstawie jedno które zrobiłam przed spacerem To mordeczka moja ukochana :loveu: nie tak miało być ale że inne mi nie wyszło takie jak miało być to niech bedzie to ;) Moja morduchna kochana:loveu: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a): MOJA, MOJA, MOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a): To mordeczka moja ukochana :loveu: słodkości :loveu::loveu::loveu: buziaczek w chorą łapeńkę:buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Szpilunia :loveu: Boshe jak Ciebie ta pańcia ostatnio mało pokazuje :mad: Jestes booska :loveu: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Marudy ;) Szpila wycałowana wycmokana już ma mnie dość i ucieka ale zaraz ją znowu męcze bo nie moge jakoś ta wiosna tak na mnie działa ;) łoko :jumpie: :bigcool: Quote
Recommended Posts