dbsst Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 :lol: :lol: Alicjarydzewska napisał(a)::shake:biedny Emil , pewno zamroczony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oparami hahahaha nie mam wiewiorowych fot hahah to przeciez nie na oim byly ahhahahahahah u mnie moga byc only w czapce hahahaha :lol: :lol: :cool3: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 :cool3: :lol: :lol: :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Debe :mad::mad::mad::lol::lol::lol: no sie mnie ta fana tak do glowy puk puk :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 dbsst napisał(a)::cool3: :lol: :lol: :lol: no sie mnie ta fana tak do glowy puk puk :evil_lol: :lol: :lol:ide nyny :eviltong:a rano proszę mnie to fotki dać :p Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Udzielam ci nagany ! Hahahahaha ! :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 cyba cUś mam hahahah teraz mi YTZ pstryk pstryk hahahha humor mam przedni w kazdym razie jak prawdziwa wiewiora haahhhahaha Quote
dbsst Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 z 17 zdjec jedno ostre hahaha TZ szaleje hahahhaa Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='dbsst']z 17 zdjec jedno ostre hahaha TZ szaleje hahahhaa Cześć DeBe! Teraz Cie opieprzę!:mad: Ok widać na tej focie trochę więcej, ale dalej mało:watpliwy: Mogłabyś pstryknąć takie zdjęcie, żeby więcej Ciebie było widać??:razz: :lol: Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 I to to jest ta nowa fryzura? :roll: zwykly kucyk :niewiem: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Cześć Dominisiu hmmm myślałam że więcej siebie w nowej fryzurce pokażesz :-( niech TZcik sie bardziej postara z tym foceniem a Ty siądź spokojnie - bo pewnie TZ nie opanował zdjęć sportowych :eviltong: miłej niedzieli Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Debeściaczku pobudka :p No nie powiem żeby na fotce było widać 2 oczka jak to było obiecane :mad:.A kolorek mi się podoba bo sama tak miałam na moich krótkich włoskach ale szybko mi zlazło bo moje szybko rosną :angryy: Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 hmmmm nonooo kolorek fajniusi ale cala fryzurka:roll: no nie Debe nie postaralas sie :shake: :mad: rozpusc ladnie wloski postaw z boku wiatraczek zeby to wloski falowaly jakna wietrze i pstrykaj foteczki :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 I co to ma być? :mad: :mad: :mad: Tylko jedna fotka? W dodatku z profilu? :angryy: No dobra, zły jestem ale się przywitam - Dzień dobry dbsst :p ... Quote
dbsst Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 sluchajcie nie ma co gadac o fryzurze ale................. ale mamy pierwsza stone naszej strony kto chce obejrzec :D licze na ostra krytyke i narazie jeszcze nigdzie nie mozna wejsc to wiem ;) http://www.szpilka.warszawa.pl/ zapraszam Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='dbsst']sluchajcie nie ma co gadac o fryzurze ale................. ale mamy pierwsza stone naszej strony kto chce obejrzec :D licze na ostra krytyke i narazie jeszcze nigdzie nie mozna wejsc to wiem ;) http://www.szpilka.warszawa.pl/ zapraszam bylam, widzialam!!! hurrrra!!! bedzie strona!!!:multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 no jeszcze chwila z ta strona ale pierwsze koty za ploty jesli cos moge zmienic cos jest nieczytelne itd to prosze o info :D Quote
Patka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dbst świetna pierwsza strona :multi: naprawdę :multi: gratulacje teraz juz z górki Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Debe gratulacje :multi: Fajnie się stronka zapowiada :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Cześć Dominiczko :multi: wietna pierwsza stronka :multi: i wspaniale że ruszy stronka szpiluni :multi: :multi: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 świetna 1 stronka :multi:czekam na kontynuację :multi::multi::multi: Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']świetna 1 stronka :multi:czekam na kontynuację :multi::multi::multi: Dobra stronka, dobra. Fajne zdjęcia:multi: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 hello :p stronka zapowiada się bardzo ciekawie sądząc po "wejściówce" :cool3: Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 stronka zapowiada sie fajnie :Cool!: czemak czekam na koncowy efekt :D Quote
Agga Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='dbsst']z 17 zdjec jedno ostre hahaha TZ szaleje hahahhaa ale zaszalalas nie ma co....ladny kolorek wolosow:p Quote
LAZY Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Więcej fot samej debesciary poprosze:mad: Quote
Recommended Posts