PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']zastanów się nad tym dogłębnie i przeanalizuj. W ciszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale TZ nie da mi teraz wyłaczyc telewizora :shake: Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no tak czyli już nie mamy przyjeżdzać :angryy::evil_lol:Zaraz, zaraz, ponoc zjeżdżacie na kabaty, to co ma do tego obiektywizm Magi? :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']Ale TZ nie da mi teraz wyłaczyc telewizora :shake: jasne, jasne, ty i tak wiesz, co autor ma na myśli :diabloti: [quote name='asher']Zaraz, zaraz, ponoc zjeżdżacie na kabaty, to co ma do tego obiektywizm Magi? :diabloti: a może ona ma ochotę poznać jeszcze kogoś poza tobą? :diabloti: A szczególnie kogoś takiego jak obiektywna i miła Maga :diabloti: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']A szczególnie kogoś takiego jak obiektywna i miła Maga :diabloti: i zarozumiala zapomnialas dodac :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 asher napisał(a):Zaraz, zaraz, ponoc zjeżdżacie na kabaty, to co ma do tego obiektywizm Magi? :diabloti::crazyeye:o rany się porobiło :evil_lol:no jasne że na Kabaty ale chyba na te forty to dojedziemy na spacerek a tam się sprawdzi KTO MA RACJĘ :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']Alicjo R., nadinterpretacja zaprowadzi cię kiedyś na manowce! :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']i zarozumiala zapomnialas dodac :evil_lol: to jest obiektywizm, moja droga. Gdybym napisała inaczej, to byłoby krygowanie się :diabloti: Jestem miła, jako i ty jesteś małomówna :diabloti: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']to jest obiektywizm, moja droga. Gdybym napisała inaczej, to byłoby krygowanie się :diabloti: Jestem miła, jako i ty jesteś małomówna :diabloti: a z tym to się zgodze...... chyba :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']a z tym to się zgodze...... chyba :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiecie , że ja dopiero się zoriętowałam , że my jesteśmy w Szpilkowej galerii :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiecie , że ja dopiero się zoriętowałam , że my jesteśmy w Szpilkowej galerii :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: masz ten zaskok :evil_lol: a myslalaś, ze gdzie jestesmy? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: masz ten zaskok :evil_lol: a myslalaś, ze gdzie jestesmy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:u Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjo, powtarzam do znudzenia: mniej alkoholu, mniej alkoholu, on cię zgubi :shake: Skoro już nawet nie wiesz gdzie jesteś... :diabloti: A wiesz, chociaż jak sie nazywasz? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']Alicjo, powtarzam do znudzenia: mniej alkoholu, mniej alkoholu, on cię zgubi :shake: Skoro już nawet nie wiesz gdzie jesteś... :diabloti: A wiesz, chociaż jak sie nazywasz? :evil_lol: :eviltong: ja kochaniutka dziś popijam extra pyszny jogurt Jogobella do picia o smaku bananowym :lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong: ja kochaniutka dziś popijam extra pyszny jogurt Jogobella do picia o smaku bananowym :lol: a ilu procentowy ten, ....no......... jogurt? :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):a ilu procentowy ten, ....no......... jogurt? :diabloti::evil_lol: napisali że zawiera 6 % bananów Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: napisali że zawiera 6 % bananów a 94% alkoholu? :crazyeye: :crazyeye: to ja sę nie dziwię, ze nie wiesz gdzie jesteś :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):a 94% alkoholu? :crazyeye: :crazyeye: to ja sę nie dziwię, ze nie wiesz gdzie jesteś :diabloti:PIKA :mad:MLEKA MLEKA :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA :mad:MLEKA MLEKA :evil_lol: aha rozumiem pijesz wzmocnionego coconuta :evil_lol: lubo inszego sheridana :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']i portreciki Dbsst ale musze Ci powiedzieć, że Szpileczka ma powalający wzrok :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Debeściaczku. Wiem, że juz pewnie śpisz. Dzięki za dane aparatu. Sprawdziłam ceny - i niestety jest jak narazie :diabloti: :diabloti: :diabloti: poza moim zasięgiem . Moje badziewie może za Twoim Emilem futerał nosić ... Szpilosłwie całusy . Quote
Patka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Haniu u mnie chyba tez tak źle, ale licza sie nasze obiekty ;) czy jest to dla nas pocieszajace - pozstaje nam DBsst po cichu zazdrościc ale pozytywnie oczywiscie ... Szpila i jednorazówką foftowana była by cudnowna :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witaj dbsst :multi: jak dawno Cię nie czytałam, ostatnimi czasy bywałas rzsdko na dogo, ale widze, ze nadrabiasz zaleglosci :) Brakowalo tu Ciebie a najbardziej Szpilencji, w której sie kocha 1/3 DGManii :loveu: :loveu: ale się naoglądałam słodkiego pysia no i jak tu się nie zakofać :oops: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Po pierwsze primo posiusialam sie z Wariatek Alu mam ochote na ten Twoj procentowy jogurt bananowy Po drugie primo ;) Dziekuje za odwiedziny i za mile slowa pod adresem mojej psiny bambiny ;) po trzecie primo Haniu ten aparat byl JEST spelnieniem moich (prawie ze odwiecznych) marzen tyle ile sie na niego naczekalam to tylko ja wiem moj TZ i moi znajomi w kolo bo ciagle aparacie gadalam ;). teraz go wreszcie mam i powiem tak OPLACALO sie tyle czekac tyle radosci ile dzieki niamu mam to moje ;) (uwielbiam to primo ;)) a teraz iespodziewanka stronka bedzie Szpilki :D i juz zaczyna stonke przypominac dzis moj OSOBISTY TZ przysiadl i pouczyl sie :D mniej mnie bedzie naarzie znowu na DGM bo wiecej pracy zawodowej i w koncu moze uda sie cos zrobic ze strona jak juz bedzie podam linka ;) a to dla moich GogomaniaCek Ukochanych biegne bo chce...... i cos dla Sniego Maniakow ;) Quote
e.v.a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 łiiiiiiiii bedzie Szpilkowa stronka :Cool!: a śniegowa szpilka poprostu achhh.....:iloveyou: Quote
Recommended Posts