Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']zastanów się nad tym dogłębnie i przeanalizuj. W ciszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale TZ nie da mi teraz wyłaczyc telewizora :shake:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no tak czyli już nie mamy przyjeżdzać :angryy::evil_lol:
Zaraz, zaraz, ponoc zjeżdżacie na kabaty, to co ma do tego obiektywizm Magi? :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']Ale TZ nie da mi teraz wyłaczyc telewizora :shake:

jasne, jasne, ty i tak wiesz, co autor ma na myśli :diabloti:

[quote name='asher']Zaraz, zaraz, ponoc zjeżdżacie na kabaty, to co ma do tego obiektywizm Magi? :diabloti:

a może ona ma ochotę poznać jeszcze kogoś poza tobą? :diabloti:
A szczególnie kogoś takiego jak obiektywna i miła Maga :diabloti:

Posted

asher napisał(a):
Zaraz, zaraz, ponoc zjeżdżacie na kabaty, to co ma do tego obiektywizm Magi? :diabloti:
:crazyeye:o rany się porobiło :evil_lol:no jasne że na Kabaty ale chyba na te forty to dojedziemy na spacerek a tam się sprawdzi KTO MA RACJĘ :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']i zarozumiala zapomnialas dodac :evil_lol:

to jest obiektywizm, moja droga. Gdybym napisała inaczej, to byłoby krygowanie się :diabloti: Jestem miła, jako i ty jesteś małomówna :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']to jest obiektywizm, moja droga. Gdybym napisała inaczej, to byłoby krygowanie się :diabloti: Jestem miła, jako i ty jesteś małomówna :diabloti:

a z tym to się zgodze...... chyba :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']a z tym to się zgodze...... chyba :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiecie , że ja dopiero się zoriętowałam , że my jesteśmy w Szpilkowej galerii :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiecie , że ja dopiero się zoriętowałam , że my jesteśmy w Szpilkowej galerii :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye: masz ten zaskok :evil_lol: a myslalaś, ze gdzie jestesmy? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:u Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicjo, powtarzam do znudzenia: mniej alkoholu, mniej alkoholu, on cię zgubi :shake: Skoro już nawet nie wiesz gdzie jesteś... :diabloti: A wiesz, chociaż jak sie nazywasz? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, powtarzam do znudzenia: mniej alkoholu, mniej alkoholu, on cię zgubi :shake: Skoro już nawet nie wiesz gdzie jesteś... :diabloti: A wiesz, chociaż jak sie nazywasz? :evil_lol: :eviltong: ja kochaniutka dziś popijam extra pyszny jogurt Jogobella do picia o smaku bananowym :lol:

Posted

:eviltong: ja kochaniutka dziś popijam extra pyszny jogurt Jogobella do picia o smaku bananowym :lol:

a ilu procentowy ten, ....no......... jogurt? :diabloti:

Posted

:evil_lol: napisali że zawiera 6 % bananów

a 94% alkoholu? :crazyeye: :crazyeye:
to ja sę nie dziwię, ze nie wiesz gdzie jesteś :diabloti:

Posted

PIKA :mad:MLEKA MLEKA :evil_lol:

aha rozumiem pijesz wzmocnionego coconuta :evil_lol: lubo inszego sheridana :evil_lol:

Posted

Debeściaczku. Wiem, że juz pewnie śpisz. Dzięki za dane aparatu. Sprawdziłam ceny - i niestety jest jak narazie :diabloti: :diabloti: :diabloti: poza moim zasięgiem . Moje badziewie może za Twoim Emilem futerał nosić ...
Szpilosłwie całusy .

Posted

Haniu u mnie chyba tez tak źle, ale licza sie nasze obiekty ;) czy jest to dla nas pocieszajace - pozstaje nam DBsst po cichu zazdrościc ale pozytywnie oczywiscie ...
Szpila i jednorazówką foftowana była by cudnowna :loveu:

Posted

Witaj dbsst :multi:

jak dawno Cię nie czytałam, ostatnimi czasy bywałas rzsdko na dogo, ale widze, ze nadrabiasz zaleglosci :) Brakowalo tu Ciebie a najbardziej Szpilencji, w której sie kocha 1/3 DGManii :loveu: :loveu: ale się naoglądałam słodkiego pysia

no i jak tu się nie zakofać :oops: :loveu: :loveu:

Posted

Po pierwsze primo posiusialam sie z Wariatek
Alu mam ochote na ten Twoj procentowy jogurt bananowy

Po drugie primo ;) Dziekuje za odwiedziny i za mile slowa pod adresem mojej psiny bambiny ;)

po trzecie primo Haniu ten aparat byl JEST spelnieniem moich (prawie ze odwiecznych) marzen tyle ile sie na niego naczekalam to tylko ja wiem moj TZ i moi znajomi w kolo bo ciagle aparacie gadalam ;). teraz go wreszcie mam i powiem tak OPLACALO sie tyle czekac tyle radosci ile dzieki niamu mam to moje ;)
(uwielbiam to primo ;))

a teraz iespodziewanka stronka bedzie Szpilki :D i juz zaczyna stonke przypominac dzis moj OSOBISTY TZ przysiadl i pouczyl sie :D
mniej mnie bedzie naarzie znowu na DGM bo wiecej pracy zawodowej i w koncu moze uda sie cos zrobic ze strona

jak juz bedzie podam linka ;)

a to dla moich GogomaniaCek Ukochanych

biegne bo chce......

i cos dla Sniego Maniakow ;)