LAZY Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Gaduły cholerne!! i to o zlocie paplaja, na którym mnie nie bedzie!!!! :cry: :evil: :evil: :evil: Co do bagietek to łaśnie jem obiadek..smakuje wysmienicie.. :wink: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 hihihi moge spac tylko TZ wzial laptopa z pracy i moge szalec wiec z zapalkami w oczach siedzie i pisze ;) Lazy nie bedzie Cie i nie bede Cie mogla MALTRETOWAC :o ale beznadzieja :( Quote
Patka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Dbsst co ty tej biednej szpili robisz tylko spi i śpi dziewczyna i marzy o ... własnie o czym :wink: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 debe, Ty wyrodna matko......w deszczu psiaki fociła, a Szpilunia usychała pewnie z tęsknoty :evilbat: jak poszło temu żółtemu psiakowi, który stał z gościem z bojówkach bialo-czarnych (jeśłi pamiętasz, o kogo chodziło) taaaki piękny był psiak :D Quote
Alicja Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 bernulka napisał(a):Alicja widziałam u weta identycznego psiaka jak ty masz:D:D paździoszkimoże to jakieś rodzeństwo ,bo Ozzy pochodzi z Gliwic :wink: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):debe, Ty wyrodna matko......w deszczu psiaki fociła, a Szpilunia usychała pewnie z tęsknoty :evilbat: jak poszło temu żółtemu psiakowi, który stał z gościem z bojówkach bialo-czarnych (jeśłi pamiętasz, o kogo chodziło) taaaki piękny był psiak :D no wlasnie tego przegapilam bo jak przyszlam to schodzil ale chyba 1 miejsce ;) szykuje foty z wystawy zaraz bede wlapiac :D tak jestem wyrodna :( moze jutro wezme Szpile ;) TZ wyszedl na mecz mam wolna chate juuuuuuupi Quote
daga10011 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 to impreza sie szykuje :lol: a gdzie te foty wstawisz??????????????bo ja czekam i czekam :cry: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 daga10011 napisał(a):to impreza sie szykuje :lol: a gdzie te foty wstawisz??????????????bo ja czekam i czekam :cry: z wystawy to na ogolny topik a leoskow dziewczynom po topikach z tym ze leosiowych malo :( Quote
Alicja Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):to impreza sie szykuje :lol: a gdzie te foty wstawisz??????????????bo ja czekam i czekam :cry: z wystawy to na ogolny topik a leoskow dziewczynom po topikach z tym ze leosiowych malo :(a ja latam jak gupia po topikach :evil: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 no wlasnie tego przegapilam bo jak przyszlam to schodzil ale chyba 1 miejsce szykuje foty z wystawy zaraz bede wlapiac tak jestem wyrodna moze jutro wezme Szpile TZ wyszedl na mecz mam wolna chate juuuuuuupi dobra, dobra...juz ja się jej o wszystko wypytam i powie, jak na spowiedzi mam nadzieję, że zszedł z pierwszą lokatą czekam na fotki :D hihi....czuję, że balangę dzisiaj robisz :lol: jak chata wolna 8) Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 narazie image mi sie muli jak wroce i przyspieszy to zasypie Was boksiami :D :angel: a narazie spadam wybiegac lafirynde :D a on chyba 1 byl Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 wlaczyla ;) qrde dobra dwie nie wiecej bo szpila mi marudzi bo chce ppobiegac Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 i gdzie są?? tu byc wrzuciła, w końcu boksiowa galeria :D a tak poza tym, to bardzo mi się podoba system sędziowania i oznajmiania ocen przez Panią Magdziarską :D Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):i gdzie są?? tu byc wrzuciła, w końcu boksiowa galeria :D a tak poza tym, to bardzo mi się podoba system sędziowania i oznajmiania ocen przez Panią Magdziarską :D a ja juz wiem skad ja znam w zeszlym roku ja poznalam na targach :D zarabista kobieta :D galeria juz jest ;) spadam z psem jak wroce to powstawiam reszte z tym ze duzo tego jest szczegolnie boksiow ;) ciekawe czemu ;) Ka-ka zarabiscie ze Cie poznalam sorrka ze taka nie wygadana bylam ale wiesz fotoreportaz to fotoreportaz ;) Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ka-ka zarabiscie ze Cie poznalam sorrka ze taka nie wygadana bylam ale wiesz fotoreportaz to fotoreportaz loooooozik.....mam nadzieję, że nadrobimy zaległości na zlocie :wink: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka']Ka-ka zarabiscie ze Cie poznalam sorrka ze taka nie wygadana bylam ale wiesz fotoreportaz to fotoreportaz loooooozik.....mam nadzieję, że nadrobimy zaległości na zlocie :wink: a jutro bedziesz ja na chwile sie moze wybiore jeszcze cos ofocic bo malo zdjec dzis zrobilam ;) Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 nieeeeeeeeee............jutro, to już na 100% mnie nie będzie siedzę i sie uczę.....ostatni dzień przed brutalna smiercią, trzeba maksymalnie wykorzystać :D (na naukę, niestety :wink:) Quote
KaRa_ Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):nieeeeeeeeee............jutro, to już na 100% mnie nie będzie siedzę i sie uczę.....ostatni dzień przed brutalna smiercią, trzeba maksymalnie wykorzystać :D (na naukę, niestety :wink:) Współczuje kucia w wakacje Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):nieeeeeeeeee............jutro, to już na 100% mnie nie będzie siedzę i sie uczę.....ostatni dzień przed brutalna smiercią, trzeba maksymalnie wykorzystać :D (na naukę, niestety :wink:) oj wez ;) i tak zdasz ja to wiem :D Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 KaRa_TC napisał(a):Współczuje kucia w wakacje ja sobie też współczuję, ale cóż, takie terminy :wink: dbsst napisał(a):oj wez i tak zdasz ja to wiem a kysz, duchu nieczysty :lol: do złego nie namawiaj....coś tam muszę pogadać do nich w ten pon. a tu nie da się lać wody :( (w większości :wink: ) Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Współczuje kucia w wakacje ja sobie też współczuję, ale cóż, takie terminy :wink: dbsst napisał(a):oj wez i tak zdasz ja to wiem a kysz, duchu nieczysty :lol: do złego nie namawiaj....coś tam muszę pogadać do nich w ten pon. a tu nie da się lać wody :( (w większości :wink: ) dobra dobra sporowadz ich na inne tory na te w qtorych jestes mocna ;) psy proponuje :D Quote
Recommended Posts