Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 dobra dobra sporowadz ich na inne tory na te w qtorych jestes mocna psy proponuje tylko jak tu połączyć ekonomię z kynologią ??? :lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka']dobra dobra sporowadz ich na inne tory na te w qtorych jestes mocna psy proponuje tylko jak tu połączyć ekonomię z kynologią ??? :lol: dasz rade wierze w Twoj dar zdawania za wszelka cene :D Quote
malawaszka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka']dobra dobra sporowadz ich na inne tory na te w qtorych jestes mocna psy proponuje tylko jak tu połączyć ekonomię z kynologią ??? :lol: no jak to jak? rozwiń się na temat opłacalnośco prowadzenia hodowli psów na przykładzie Rottweilerów :lol: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 tiaaaa.....żebym jeszcze miała taką zdolność wyboru pytań :lol: 8) Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka']dobra dobra sporowadz ich na inne tory na te w qtorych jestes mocna psy proponuje tylko jak tu połączyć ekonomię z kynologią ??? :lol: To jest proste przecież ! :wink: Musisz zgrabnie z wylosowanego - przejść np. na taki temat : "Ekonomiczne aspekty predystynujące określenie zarobkowej hodowli psów mianem "rosyjskiej ruletki" " - lub coś w tym stylu :lol: Ważne, żeby zacząć a potem jakoś już pójdzie :D Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 LAZY napisał(a):zekam na foteczki! :angel: fotki juz sa na ogolnej ga;erii a przed boksiami musze chwile odsapnac bo juz mi sie kila w glowie ;) Ka-ka dasz rade Wojtecki madrze gada tylko zaczac musisz :D Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Wojtecki napisał(a):To jest proste przecież ! Musisz zgrabnie z wylosowanego - przejść np. na taki temat : "Ekonomiczne aspekty predystynujące określenie zarobkowej hodowli psów mianem "rosyjskiej ruletki" " - lub coś w tym stylu Ważne, żeby zacząć a potem jakoś już pójdzie dbsst napisał(a):Ka-ka dasz rade Wojtecki madrze gada tylko zaczac musisz aha, czyli np na pytanie 15. Jakie wielkości ekonomiczne wyznaczają równowagę konsumenta? powinnam uzależnić tę równowagę od m.in. pojemności żołądka i zapotrzebowania energetycznego jego największego przyjaciela-PSA, który często żyje sobie lepiej, niz właściciel (tu....rozprawka na temat wyboru koszyka dóbr nabywanych :wink: ), a zapotrzebowanie jest zależne od wielu czynników, m.in. od........(...) hihihi.....gadania na pół dnia, komisja by się z wrażenia poddała :lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):Wojtecki napisał(a):To jest proste przecież ! Musisz zgrabnie z wylosowanego - przejść np. na taki temat : "Ekonomiczne aspekty predystynujące określenie zarobkowej hodowli psów mianem "rosyjskiej ruletki" " - lub coś w tym stylu Ważne, żeby zacząć a potem jakoś już pójdzie dbsst napisał(a):Ka-ka dasz rade Wojtecki madrze gada tylko zaczac musisz aha, czyli np na pytanie 15. Jakie wielkości ekonomiczne wyznaczają równowagę konsumenta? powinnam uzależnić tę równowagę od m.in. pojemności żołądka i zapotrzebowania energetycznego jego największego przyjaciela-PSA, który często żyje sobie lepiej, niz właściciel (tu....rozprawka na temat wyboru koszyka dóbr nabywanych :wink: ), a zapotrzebowanie jest zależne od wielu czynników, m.in. od........(...) hihihi.....gadania na pół dnia, komisja by się z wrażenia poddała :lol:no widzisz i już masz zdane :wink: Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 do tego dorzuć coś o dochodzie narodowym brutto, podaży i popycie, plus fundusze inwestycyjne wolnego oraz zrównoważonego wzrostu verus najniższa emerytura - i jesteś w domu :lol: z doktoratem !! :D Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 tak tego dużo, że się komisja sama pogubi zwłaszcza, że ponoć prof. P., to taki faaaaajny człek :wink: nikomu krzywdy nie zrobi :lol: z doktoratem, powiadzasz :hmmmm: muszę się zastanowić :wink: Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):tak tego dużo, że się komisja sama pogubi zwłaszcza, że ponoć prof. P., to taki faaaaajny człek :wink: nikomu krzywdy nie zrobi :lol: z doktoratem, powiadzasz :hmmmm: muszę się zastanowić :wink: myśl,myśl P....... :lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 no i prosze ja sie mecze wlepiajac foty a Wy dobrze kombinujecie i czuje ze KA-ka jutro sie zjawi na grzywkach i Astach ;) Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a jutro proszę o fotki ASTów :angel: jak nie zaspie to zobaczymy co da sie zrobic ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a jutro proszę o fotki ASTów :angel: jak nie zaspie to zobaczymy co da sie zrobic ;)to mogem cie obudzić :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a jutro proszę o fotki ASTów :angel: jak nie zaspie to zobaczymy co da sie zrobic ;)to mogem cie obudzić :lol: :lol: :lol: hehehe tak myslalam ze moge na Cie liczyc ;) :D Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Wojtecki']myśl,myśl P....... :lol: P....... zdołał tyle wymyślić, iż mieszkanie w akademiku ma swoje plusy. od kompa do łóżka jest jakieś.....no ze 30cm, to jak nic będzie .....więc chyba się P...... zaraz położy do spania, żeby być w stanie w ogóle cokolwiek jutro myśleć :lol: ech, debe...chyba sie jednak nie doczekasz, choć żałuję, bo widzę, że moje cavisie mają całkiem sporą stawkę :placz: ale nie martw się, odbijemy sobie na zlocie 8) :lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='Wojtecki']myśl,myśl P....... :lol: P....... zdołał tyle wymyślić, iż mieszkanie w akademiku ma swoje plusy. od kompa do łóżka jest jakieś.....no ze 30cm, to jak nic będzie .....więc chyba się P...... zaraz położy do spania, żeby być w stanie w ogóle cokolwiek jutro myśleć :lol: ech, debe...chyba sie jednak nie doczekasz, choć żałuję, bo widzę, że moje cavisie mają całkiem sporą stawkę :placz: ale nie martw się, odbijemy sobie na zlocie 8) :lol: moze jakas fote Ci pstrykne 8) o ile wstane :evilbat: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 moze jakas fote Ci pstrykne o ile wstane to ja Cię mogę obudzić :wink: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka']moze jakas fote Ci pstrykne o ile wstane to ja Cię mogę obudzić :wink: hahaha kolejna dobra duszyczka :D Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka']moze jakas fote Ci pstrykne o ile wstane to ja Cię mogę obudzić :wink: proponuję gdzieś tak o 5,30 rano, żeby dbsst nam nie zaspała 8) :wink: :lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Ka-ka']moze jakas fote Ci pstrykne o ile wstane to ja Cię mogę obudzić :wink: proponuję gdzieś tak o 5,30 rano, żeby dbsst nam nie zaspała 8) :wink: :lol: o Ty URWISIE jakie pomysly OKROPNE :evilbat: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Wojtecki']Ka-ka napisał: Cytat: moze jakas fote Ci pstrykne o ile wstane to ja Cię mogę obudzić proponuję gdzieś tak o 5,30 rano, żeby dbsst nam nie zaspała :hmmmm: ale w tym celu, to ja bym musiała też tak wcześnie wstać .... debe, to może w ogóle się nie kładź :lol: życie jest takie krótkie...szkoda czasu na spanie 8) Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='Wojtecki']Ka-ka napisał: Cytat: moze jakas fote Ci pstrykne o ile wstane to ja Cię mogę obudzić proponuję gdzieś tak o 5,30 rano, żeby dbsst nam nie zaspała :hmmmm: ale w tym celu, to ja bym musiała też tak wcześnie wstać .... debe, to może w ogóle się nie kładź :lol: życie jest takie krótkie...szkoda czasu na spanie 8) hahaha nie no Wy mnie wykonczycie a w poniedzialek do pracy kto za mnie pojdzie :D Quote
Recommended Posts