dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 bernulka napisał(a):dbsst ale ci fajnie :D paździoszki :lol: niiiiiiiooooooooooooooooooooo ciesze sie jak szczeniak :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 bernulka napisał(a):też chcę :cry: paździoszki systko przed Toba krec dziury w brzuchu a moze sie uda ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 bernulka napisał(a):też chcę :cry: paździoszki To jedz, masz blisko do Morska :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):bernulka napisał(a):też chcę :cry: paździoszki To jedz, masz blisko do Morska :D nas poznasz ;) Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Paździoszku zabiorę Cię autkiem jak tylko Cię Rodzice puszczą Quote
Agga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Dbsst ty nie zwalaj na psa ze to jego łózko ja dobrze wiem czyje to. Wiesz co tak an biedna sunke zwalac...A mamusia mowiła, że w łózku sie nie je...oj nie łądnie nie łądnie dbsst dbsst napisała: ciekawe czy Agga bedzie zadowolona z ilosci zdjec :roll: a myslałas ze ja tego nie przeczytam. Ja ci mowiłam moja droga ze ja obserwuje co niektóre tematy i masz widze was... tak wiec odpowiadjąc na twoje pytanie powiem, że jestem zadowlona. I prosze sie nie opuszczac w stawianiu zdjęć. Taka ilość jest zadowalajaca :lol: KaRa_Tc napisała: A gdzie są zdjęcia Szpili? no właśnie za duzo gadania za mało wstawiania zdjęć... daga10011 napisała: Kara-moj Tz to ksiaze Karol-nie zgodzi sie ..a poza tym Ty chcesz,zeby namiot ozyl-toz moje 110 kilo zywej wagi w psach wyrwie namiot z ziemi Niech chop nie marudzi zawsze jeszcze ma podłoge w domku:P A moj namiot w zeszłym rokui wisiał na drzewie. Tzn miałam domek na drzewie... dbsst napisała: qrde to baaaaaaaaaaaaaaaardzo niedobrze ze nie ma domkow w zeszłym reku były chyba 2 zarezerwowane. niestety ceny domków jak wiecie dosc drogie. A że mało najpierw sporo osoby sie zadeklarowało na domki, były dwa. Potem duzo zrezygnowało. Wiec mamy nauczke z zeszłego roku. Jak cos to do organizatorki Pagajki... dbsst napisała: qrde z tym ze ja nie mam namiotu :/ zawsze, zostaje spanie pod gołym niebem ...bierz przykład z Pagaj i rav....oni tak spali ostatnio Quote
Guest bernulka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):bernulka napisał(a):też chcę :cry: paździoszki To jedz, masz blisko do Morska :D taaaa... strasznie blisko....Z DG do Morska .... paździoszki Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Agga cholera czuje sie jak w domu Wielkiego Brata systko wiesz systko widzisz ;) qrde ja pod niebem zawsze ale moja zgreda nie koniecznie :/ Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ahaha-ani moja :lol: ...ale cos trza zalatwic :evilbat: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 bernulka napisał(a):KaRa_TC napisał(a):bernulka napisał(a):też chcę :cry: paździoszki To jedz, masz blisko do Morska :D taaaa... strasznie blisko....Z DG do Morska .... paździoszki Blisko masz bo chyba w jednym wojewódctwie nawet :wink: Ja mam dopiero daleko bo z Poznania Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):ahaha-ani moja :lol: ...ale cos trza zalatwic :evilbat: daga MUSISZ jechac Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):ahaha-ani moja :lol: ...ale cos trza zalatwic :evilbat: daga MUSISZ jechac Oj musisz, musisz!!! Ja zawsze mogę Ciebie przygarnąć Daga pod namiot :D Quote
Guest bernulka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 to Morsko nie jest nad morzem?? paździoszki Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 bernulka napisał(a):to Morsko nie jest nad morzem?? paździoszki Koło Częstochowy :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 bernulka napisał(a):to Morsko nie jest nad morzem?? paździoszki :o no co Ty?? mamy koło 30 km do Morska :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 malawaszka napisał(a):bernulka napisał(a):to Morsko nie jest nad morzem?? paździoszki :o no co Ty?? mamy koło 30 km do Morska :lol: qrcze super macie :D a badziesz tam spac z nami :D waszeczko moja kochana :D normalnie Cie zmaltretuje tak jak Agge dage, Kare i systkich :D Quote
Guest bernulka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ale i tak nie bede mogła :cry: paździoszki :cry: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 debe gadulo bo ci topic zbanuja :lol: ..lepiej daj jakas fotke a nie o maltretowaniu gadasz :lol: ..wez szpileczki ze soba-mojego Tz kolana bola :lol: ja juz wiem czemu Twoja sliczna sunia ma takie imie :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='bernulka']to Morsko nie jest nad morzem?? paździoszki :o no co Ty?? mamy koło 30 km do Morska :lol: qrcze super macie :D a badziesz tam spac z nami :D waszeczko moja kochana :D normalnie Cie zmaltretuje tak jak Agge dage, Kare i systkich :D Dlaczego mnie? :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):debe gadulo bo ci topic zbanuja :lol: ..lepiej daj jakas fotke a nie o maltretowaniu gadasz :lol: ..wez szpileczki ze soba-mojego Tz kolana bola :lol: ja juz wiem czemu Twoja sliczna sunia ma takie imie :lol: heheh na zjazd wezme tylko magiczny patyczek na wszelki wypadek ;) no moze jakies ostrzalki tez ale nie obiecuje (bedzie duzo browkow i nie chce sie tak wbijac ;) ) Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 debeściaku pewnie że będę spała :lol: codziennie 30 km to :hmmmm: ani piffka ani nic :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):(bedzie duzo browkow i nie chce sie tak wbijac ;) ) aaahahaha to ja wypiję, Ty wypijesz i nie będzie tak bolało :lol: Quote
Recommended Posts