Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia']debe a tak wogóle to chciałam Ci zwrócić uwagę że staromodna matka jesteś bo teraz to się takie łóżeczka kupuje:)
http://img707.imageshack.us/img707/7508/lozkadzieciece2.jpg

:mdleje: to jest łóżeczko?? w pierwszej chwili myślałam, że to jakieś pudełko na długopisy czy coś w tym stylu :roflt:

[quote name='dbsst']no piety nie moge isc z parapetami nie ;) na cesarce bez skarpet sie jest 9na naturalnym można w ) wie piety musza byc zrobione :evil_lol:

:roll: że też ja o tym nie pomyślałam :evil_lol: pięty zrobić, paznokcie zrobić, depilację zrobić itd. ileż to roboty przed porodem i trza do jakiejś kosmetyczki iść, bo z brzuchem to ciężko się dostać do stóp :evil_lol::mdleje:

[quote name='malawaszka']mój J zdaje się też wije gniazdo :shock: coście mu zrobiły??!! od wczoraj szaleje :roflt: SPRZĄTA! nawet *******nik na górze i nawet u kotów posprzątał :mdleje:

szaleje i sprząta co byś nie mogła powiedzieć, że musisz posprzątać zanim się położysz spać i dosypuje środki przeciwbólowe do szklaneczki, abyś migreny nie miała :evil_lol:

[quote name='dbsst']Gruby Jasiek wazy 2900 czyli przystopował i jest w swoim wieku płodowym................:cool3:
Nie fiknął i siedzi stale wciąż tak samo więc będzie ciach ciach :eviltong:
a kiedy będzie ciach nie wiadomo bo jesli nie zaczne rodzić wcześniej :roll: to albo koniec roku albo poczatek może też wiosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Doktor nie ugiety nie chciał go dziś wyciągnąć :evil_lol:
a na odczepnego powiedział między swiętami - jak donosisz ha ha koniec cytatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to już jest sporawy Jasiek :cool3:
pewnie przenosisz do wiosny i siłą będą chcieli wyciągać Jaśka :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']

Gruby Jasiek wazy 2900 czyli przystopował i jest w swoim wieku płodowym................:cool3:
Nie fiknął i siedzi stale wciąż tak samo więc będzie ciach ciach :eviltong:
a kiedy będzie ciach nie wiadomo bo jesli nie zaczne rodzić wcześniej :roll: to albo koniec roku albo poczatek może też wiosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Doktor nie ugiety nie chciał go dziś wyciągnąć :evil_lol:
a na odczepnego powiedział między swiętami - jak donosisz ha ha koniec cytatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

To witaj w klubie ciachniętych ;-)

Posted

[quote name='apple']Może to i lepiej z tym ciach ciach.....przynajmniej Ci granat doopy nie rozerwie:evil_lol:

A tak na poważnie to co, już nie ma szans, żeby się Jasiek obrócił?:roll:[/QUOTE]

tylko brzuch będzie mi dyndał między kolanami :evil_lol:

eee eee jak się nie obrócił do dziś (dziś usg ostatniej szansy) to juz nie zrobi fik :roll:

[quote name='Cola']
:roll: że też ja o tym nie pomyślałam :evil_lol: pięty zrobić, paznokcie zrobić, depilację zrobić itd. ileż to roboty przed porodem i trza do jakiejś kosmetyczki iść, bo z brzuchem to ciężko się dostać do stóp :evil_lol::mdleje:

no to już jest sporawy Jasiek :cool3:
pewnie przenosisz do wiosny i siłą będą chcieli wyciągać Jaśka :evil_lol:[/QUOTE]

o kolezanko jak rodzisz naturalnie to masz skarpety to co za skarpetą wiesz ale jak planujesz stawiać ospór to rób pięty :evil_lol:

mały nie jest
jest taki: duża głowa po tacie, krótkie nózki po mamie i wielki brzuch po dziadkach :evil_lol:
na wiosne go nie dam albo teraz albo siu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']To witaj w klubie ciachniętych ;-)[/QUOTE]
czyli, że wszystkie dogowariatki są ciach :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']o kolezanko jak rodzisz naturalnie to masz skarpety to co za skarpetą wiesz ale jak planujesz stawiać ospór to rób pięty :evil_lol:

mały nie jest
jest taki: duża głowa po tacie, krótkie nózki po mamie i wielki brzuch po dziadkach :evil_lol:
na wiosne go nie dam albo teraz albo siu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czyli, że wszystkie dogowariatki są ciach :evil_lol:[/QUOTE]

o mamo....to ja fortunę wydam na te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne przed porodem :evil_lol:
haha...a mój: duża głowa - nie wiem po kim, wąski brzuszek - po TZcie (też tak miał jak się urodził) i długie giry pod moim żebrem - nie wiem po kim :evil_lol:

ja tam nie planuję ciach :roll: jak na razie się szykuje granat w doopie :p miło będzie

Posted

[quote name='Cola']o mamo....to ja fortunę wydam na te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne przed porodem :evil_lol:
haha...a mój: duża głowa - nie wiem po kim, wąski brzuszek - po TZcie (też tak miał jak się urodził) i długie giry pod moim żebrem - nie wiem po kim :evil_lol:

ja tam nie planuję ciach :roll: jak na razie się szykuje granat w doopie :p miło będzie[/QUOTE]

dramatto to szykowanie się na porodówkę :evil_lol:
hahahahaha
ja też nei planowałam buuuuuuuuuuuhahahahhahaha co więcej obym nie miała błagam błagam błagam i co mam hahahahhahahahaha

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

:evil_lol: nie dość, że trza się spakować...to jeszcze dać zarobić kosmetyczkom itd...

plany planami....a natura i tak zrobi na złość :evil_lol: :evil_lol: mój jest nietoprem i niech tak zostanie :p

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol: nie dość, że trza się spakować...to jeszcze dać zarobić kosmetyczkom itd...

plany planami....a natura i tak zrobi na złość :evil_lol: :evil_lol: mój jest nietoprem i niech tak zostanie :p[/QUOTE]

a weź najlepsze jak byłam na kontrol dwa tygodnie temu u jakies pani i ona tak tak czuje obrócił się pierdu pierdu jestem pewna------no to ja w podskokach po czym jak sie obrócił to czemu go tak samo czuje :roll:

[quote name='apple']Czuję się dyskryminowana:roll:[/QUOTE]

wyjatek potwierdza regułę :cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:hmmmm: Mnie nie dynda... Czy to źle???[/QUOTE]
hahahha bo pewnie masz lepszy brzuch mój będzie dyndał i tłuk sie na zmianę o kolana o cycki :shake::evil_lol:

Posted

debe specjalnie dla Ciebie:) wygrzebałam usg i 35 tydz. waga 2950 38 tydzień waga 3920 , urodzeniowa 4400:):) a więc powiem Ci jedno już gratuluję Jasia ponad 4 kg:):):)

Posted

[quote name='malawaszka']matyldo ale macie wypasione dzieciaczki!!!!! Oliwia i Iga miały coś koło 3200[/QUOTE]

:evil_lol: może i wypasione...ale ja osobiście raczej bym nie chciała rodzić natural dziecka, które ma ponad 4kg :roll: mała kruszynka jestem i gdzie mi taki granat sobie aplikować :evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']debe specjalnie dla Ciebie:) wygrzebałam usg i 35 tydz. waga 2950 38 tydzień waga 3920 , urodzeniowa 4400:):) a więc powiem Ci jedno już gratuluję Jasia ponad 4 kg:):):)[/QUOTE]

że k......kra co :-o:crazyeye: Olcia nie załamuj mnie BŁAGAM :roll::evil_lol:

[quote name='Olcia']Moje prawie 4 kg się obróciło więc jeszcze Jaśko nie stracony na granat:):)[/QUOTE]

spoko jak się obróci 4 kg to i tak nie urodzę siłami natury mój lekarz jednak ma serce - a może nie ma :roll:

[quote name='malawaszka']matyldo ale macie wypasione dzieciaczki!!!!! Oliwia i Iga miały coś koło 3200[/QUOTE]
matyldo ale sobie wypasione geny wziełam mam nadzieje, że dziewczynka będzie bardziej do niemowlaka podobna :evil_lol:
[quote name='Cola']:evil_lol: może i wypasione...ale ja osobiście raczej bym nie chciała rodzić natural dziecka, które ma ponad 4kg :roll: mała kruszynka jestem i gdzie mi taki granat sobie aplikować :evil_lol:[/QUOTE]

e tam nie chciałabyś jakie przeżycia jakie doznania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
.................................................................................

załamka ZNOWU sprzątałam..................................palnę w łeb sobie :roll:
może zaczne skakać to wtedy wyskoczy :roll:
W kazdym razie prasówkę robię i zabieram się za sprzatanie jak teraz wszystko zrobie to może po nocach będę spała :roll:

Posted

[quote name='dbsst']okna wymyte mop na parę zamówiony hahahhahahaha
kuchnia wysprzatana pomyte szafki o mikrofalówka została do wymycia :/[/QUOTE]

jak nie masz juz nic do sprzatania to wpadnij do mnie:)
ja jeszcze na dzień przed porodem strzygłam i kąpałam psy:):)
oj biedna szpilka, chyba wogóle nie wie co się dzieje pańcia lata i szaleje:)

Posted

[quote name='Olcia']jak nie masz juz nic do sprzatania to wpadnij do mnie:)
ja jeszcze na dzień przed porodem strzygłam i kąpałam psy:):)
oj biedna szpilka, chyba wogóle nie wie co się dzieje pańcia lata i szaleje:)

Olcia spokojnie zaczynają patrzeć na mnie takie rzeczy, że ja nigdy nie skończę sprzatać hahahaha
psa moge tylko na grzywacza chińskiego wystylizować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wiesz co nie wiem czemu unika mojego wzroku :roll: i czasem łypie na mnie okiem jak nie widzę :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']hahaha matko jak ja bym chciała żeby mi się tak chciało sprzątać....

uwierz mi NIE CHCESZ TAK czuje się jak psychopata :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Proszę nie straszyć Dominiki, bo ja i tak z ledwością z nią wytrzymuję :diabloti:

I nie ma reguły - Tadzik w 35tc ważył 2900g, a jego waga urodzeniowa w 38tc była 3300g.
O.

Posted

[quote name='Maga100']Proszę nie straszyć Dominiki, bo ja i tak z ledwością z nią wytrzymuję :diabloti:

I nie ma reguły - Tadzik w 35tc ważył 2900g, a jego waga urodzeniowa w 38tc była 3300g.
O.