Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='bigos']A Ty? Hę?:mad::mad::mad: :oops::oops:[FONT=Arial]:oops:ja byłam tylko przejazdem ...w drodze nad morze :evil_lol:[/FONT] Quote
bigos Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Trzeba to naprawić:razz::razz::razz::diabloti::beerchug::beerchug::beerchug: toż to błąd niewybaczalny Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='bigos']Trzeba to naprawić:razz::razz::razz::diabloti::beerchug::beerchug::beerchug: toż to błąd niewybaczalny [FONT=Arial]:modla: :modla: błagam o wybaczenie [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dzieńdoberek, może som dzis poprawiny?? :D :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]debe... ale ja nie mam niebieskiej fryzurki :placz::placz::placz: usz mi sie zielona z turkusowym przebłyskiem zrobiła :placz::placz::placz: ale dziś ALA mnie naprawi :p potem podyskutujemy z adwokatem.... czekoladowym :p wypijemy za Qbe i Ciebie... nie jako pare- oddzielnie,.... :cool1: no i takie tam... cmok cmok... P.S. pisałam Ci wczoraj o 23:02 na gie gie, ale mnie olałaś :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]Melduję ,ze Madzialenka naprawiona ....:grins:[/FONT] Quote
Paula Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pisałam Ci wczoraj o 23:02 na gie gie, ale mnie olałaś :mad:[/FONT] A do mnie czemu nie pisałaś :placz: Ty, Ty ... niebieska Ty :p Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='paula_z']A do mnie czemu nie pisałaś :placz: Ty, Ty ... niebieska Ty :p[FONT=Arial]...TY .....TY ...nie marudź ...pisałaś wtedy ze MNA :cool1:[/FONT] Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No tak...Nikt mi nie powiedział :mad: Spóźnione ale z serca :oops: Debe - wyrodna córko :diabloti: Życzę Ci aby otaczali Cię zawsze życzliwi ludzie. Abyś nigdy nie potrzebowała od nikogo pomocy. Żeby Twoje dni były pełne uśmiechów i radości i aby każdy Twój problem rozwiązywał się bez trosk :) Życzę Ci wytrwałości w spełnianiu marzeń i radości z tego :) Aby Twój TZ był Twoim partnerem całe Wasze życie. Życzę Ci poprostu SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA i po milionkroć SZCZĘŚCIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='paula_z']A do mnie czemu nie pisałaś :placz: Ty, Ty ... niebieska Ty :p [FONT=Arial]bo ja kochaniutka wlazłam na Pawciowym telefoniszu na gie ino na 6 minut i 66 sekund... a z Tobą to bym chciała poklikać dłużej :p i wysłałam ino debe życzonka... ale ONA mnie zlała :mad::mad: dzień dobry olewająca mnie debe jak se qpie kompa to cie zamęcze :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
dbsst Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Maga100']ooo, czyżbyś miała urodzinki? a przybyła Naczelka Kaczka, żeby wręczyć okolicznościowy bukiet? Słyszałam, ze jak się kończy 100lat, to Państwo dokłada się do wiązanki :evil_lol: Mimo wszystko przyjmij życzenia od niedoszłej teściowej twojej córki :loveu: :BIG::new-bday::tort::bday::drinking: czuje się totalni zaszczycona wizyta Kaczki Naczelnej w moich skromnych progach bukiet z z czerwonych maków zaiście wyborny :diabloti: wiazanka z dziękczynnym i sakramentalnym żegnaj wreczona piekna pasuje do mego nagrobku jak pączek Kochana mojej córki teściowo DZIĘKUJE WZRUSZONA :eviltong: [quote name='anetta']Kurcze, ale czad, same imprezki :lol: :tort: Usmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni lata zima i wiosny jesienia, to o czym marzysz-by twoje bylo a czego pragniesz by się spelnilo :new-bday::drink1: Bardzo dziękuje Co dpbra kobieto Aneto :loveu: [quote name='bonita']Wszystkiego NajlepszegoDebe:loveu::BIG: Moja starsza siostro:diabloti::evil_lol: witaj MŁODSZA :diabloti: siostro bliźniaczko:eviltong: [quote name='bigos']Masz ochotę na bigos?:razz:Zapraszam do Poznania:p a się powoli chyba wybieram do Poznania w czwartek ale moge nie miec czasu na cokolwiek :multi: [quote name='Pysia']No tak...Nikt mi nie powiedział :mad: Spóźnione ale z serca :oops: Debe - wyrodna córko :diabloti: Życzę Ci aby otaczali Cię zawsze życzliwi ludzie. Abyś nigdy nie potrzebowała od nikogo pomocy. Żeby Twoje dni były pełne uśmiechów i radości i aby każdy Twój problem rozwiązywał się bez trosk :) Życzę Ci wytrwałości w spełnianiu marzeń i radości z tego :) Aby Twój TZ był Twoim partnerem całe Wasze życie. Życzę Ci poprostu SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA i po milionkroć SZCZĘŚCIA:loveu: bardzo piękne życzenia bardzo dziękuje za nie :loveu: Quote
bigos Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dbsst napisał(a): a się powoli chyba wybieram do Poznania w czwartek ale moge nie miec czasu na cokolwiek :multi: :mad::mad::mad:Jak to? I nawet na szybka kawkę czasu nie będzie <lanie na goły:diabloti: tyłek> Quote
asher Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Oooo, Debe świętowała! Debeściaro, wszystkiego najlepszego!!! :BIG: :Rose: Quote
tygra Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześć :) Szukałam szukałam i zanalazłam :) Przepiękne zdjęcia robisz i Szpileczka jest śliczna :) Jestem pod ogromnym wrażeniem jej sylwetki - sportsmenka :) Teraz jak wreszcie Was zlokalizowałam będę zaglądać Quote
Maga100 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Moja droga, znikająca, poajwiająca się rzadko :p wybacz za niedzielę, ale JEŹDZIŁAM. Miałam tylko chwilkę, ale się zapomniałam :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT] Quote
anetta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :hand: 2 tygodnie minęły!!! Gdzieś Ty jest!!!??? :smilecol: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :placz::placz::placz:sis .....odezwij się ...:mdleje: Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :candle: debe............... odezwij sie dziewczynko.... miałaś mnie poinformować co bedzie za 2 tygodnie...co taka podniecona byłaś :roll::roll: a już minęła wieczność:crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :hand: DEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts