Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='bigos']Trzeba to naprawić:razz::razz::razz::diabloti::beerchug::beerchug::beerchug: toż to błąd niewybaczalny
[FONT=Arial]:modla: :modla: błagam o wybaczenie [/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]debe... ale ja nie mam niebieskiej fryzurki :placz::placz::placz: usz mi sie zielona z turkusowym przebłyskiem zrobiła :placz::placz::placz:
ale dziś ALA mnie naprawi :p potem podyskutujemy z adwokatem.... czekoladowym :p wypijemy za Qbe i Ciebie... nie jako pare- oddzielnie,.... :cool1:

no i takie tam... cmok cmok...

P.S.
pisałam Ci wczoraj o 23:02 na gie gie, ale mnie olałaś :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]pisałam Ci wczoraj o 23:02 na gie gie, ale mnie olałaś :mad:[/FONT]
A do mnie czemu nie pisałaś :placz: Ty, Ty ... niebieska Ty :p

Posted

No tak...Nikt mi nie powiedział :mad:
Spóźnione ale z serca :oops:
Debe - wyrodna córko :diabloti: Życzę Ci aby otaczali Cię zawsze życzliwi ludzie. Abyś nigdy nie potrzebowała od nikogo pomocy. Żeby Twoje dni były pełne uśmiechów i radości i aby każdy Twój problem rozwiązywał się bez trosk :) Życzę Ci wytrwałości w spełnianiu marzeń i radości z tego :) Aby Twój TZ był Twoim partnerem całe Wasze życie. Życzę Ci poprostu SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA i po milionkroć SZCZĘŚCIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='paula_z']A do mnie czemu nie pisałaś :placz: Ty, Ty ... niebieska Ty :p

[FONT=Arial]bo ja kochaniutka wlazłam na Pawciowym telefoniszu na gie ino na 6 minut i 66 sekund... a z Tobą to bym chciała poklikać dłużej :p i wysłałam ino debe życzonka... ale ONA mnie zlała :mad::mad:

dzień dobry olewająca mnie debe

jak se qpie kompa to cie zamęcze :eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']ooo, czyżbyś miała urodzinki?
a przybyła Naczelka Kaczka, żeby wręczyć okolicznościowy bukiet? Słyszałam, ze jak się kończy 100lat, to Państwo dokłada się do wiązanki :evil_lol:

Mimo wszystko przyjmij życzenia od niedoszłej teściowej twojej córki :loveu:

:BIG::new-bday::tort::bday::drinking:

czuje się totalni zaszczycona wizyta Kaczki Naczelnej w moich skromnych progach bukiet z z czerwonych maków zaiście wyborny :diabloti:
wiazanka z dziękczynnym i sakramentalnym żegnaj wreczona piekna pasuje do mego nagrobku jak pączek Kochana mojej córki teściowo DZIĘKUJE WZRUSZONA :eviltong:

[quote name='anetta']Kurcze, ale czad, same imprezki :lol:

:tort:
Usmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni lata zima i wiosny jesienia, to o czym marzysz-by twoje bylo a czego pragniesz by się spelnilo :new-bday::drink1:
Bardzo dziękuje Co dpbra kobieto Aneto :loveu:

[quote name='bonita']Wszystkiego NajlepszegoDebe:loveu::BIG:

Moja starsza siostro:diabloti::evil_lol:
witaj MŁODSZA :diabloti: siostro bliźniaczko:eviltong:

[quote name='bigos']Masz ochotę na bigos?:razz:Zapraszam do Poznania:p
a się powoli chyba wybieram do Poznania w czwartek ale moge nie miec czasu na cokolwiek :multi:
[quote name='Pysia']No tak...Nikt mi nie powiedział :mad:
Spóźnione ale z serca :oops:
Debe - wyrodna córko :diabloti: Życzę Ci aby otaczali Cię zawsze życzliwi ludzie. Abyś nigdy nie potrzebowała od nikogo pomocy. Żeby Twoje dni były pełne uśmiechów i radości i aby każdy Twój problem rozwiązywał się bez trosk :) Życzę Ci wytrwałości w spełnianiu marzeń i radości z tego :) Aby Twój TZ był Twoim partnerem całe Wasze życie. Życzę Ci poprostu SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA i po milionkroć SZCZĘŚCIA:loveu:

bardzo piękne życzenia bardzo dziękuje za nie :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):

a się powoli chyba wybieram do Poznania w czwartek ale moge nie miec czasu na cokolwiek :multi:

:mad::mad::mad:Jak to? I nawet na szybka kawkę czasu nie będzie <lanie na goły:diabloti: tyłek>

Posted

Cześć :)
Szukałam szukałam i zanalazłam :)
Przepiękne zdjęcia robisz i Szpileczka jest śliczna :)
Jestem pod ogromnym wrażeniem jej sylwetki - sportsmenka :)
Teraz jak wreszcie Was zlokalizowałam będę zaglądać

• 3 weeks later...
Posted

:candle: debe...............

odezwij sie dziewczynko.... miałaś mnie poinformować co bedzie za 2 tygodnie...co taka podniecona byłaś :roll::roll: a już minęła wieczność:crazyeye::crazyeye: