e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: nie wiem za co ....ale trzymam ...:grins:[/FONT] no jak co........... ...............dzidziaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: trzymamy kciukasy :D Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a):no jak co........... ...............dzidziaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: trzymamy kciukasy :D Buhahahhahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzymamy ...:kciuki: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dbsst napisał(a):i moja cipeczka :loveu::loveu: Tak na forum pokazywać:oops::oops::oops: :diabloti: Quote
BeaC Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 witaj:loveu: trzymam kciuki za ...............doprowadzenie ...............podniety do szczęśliwego zrealizowania:cool3::cool3::cool3: nie ma to jak.........................podniety mmmmmmmmmmmmm:p Quote
bigos Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Po pierwsze primo trzymam kciuki:happy1: Po drugie zachwycam się rzecz jasna wspaniałymi fotami I po trzecie dziękuję za wczorajszą , krótką rozmowę na gygy:p Będziemy w kontaktach:diabloti: <zameczy pytaniami czy nie - oto jest pytanie>:diabloti: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]:hand: sis byłam ;)jestem :pbędę :grins: i dawa te namiary na SKYPA :diabloti: [/FONT] Quote
Siostra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nooot, to ja też gratuluję i trzymam mocno kciuki, mimo że nie wiem, w jakiej intencji.:loveu: debe, mówię Ci to tutaj, bo do mojej galeriii nie zaglądasz ( a wykłócasz się, że zdjęć skąpię:diabloti:), że końcem stycznia, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, powiększy się nasza czworonożna rodzina.:multi: No, to całuję Cie, szczęśliwa dziewczyno. Ilekroć spojrzę na Twoje zdjęcie w avatarze gęba sama mi się śmieje :) Quote
malawaszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 witanko Narzeczono swojego narzeczonego :loveu::loveu::loveu: trzymam :kciuki: :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a):No to trzymam dzieks :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]nie wiem za co ....ale trzymam [/FONT] he he :diabloti: evaxon napisał(a):no jak co........... ...............dzidziaaaa trzymamy kciukasy jaka dzidzia :-o madzia i medor napisał(a): Trzymamy ...:kciuki: dziękuje :loveu: madzia i medor napisał(a):Tak na forum pokazywać :diabloti: no wiesz gdzieś musze :roll::diabloti: BeaC napisał(a):witaj:loveu: trzymam kciuki za ...............doprowadzenie ...............podniety do szczęśliwego zrealizowania:cool3: nie ma to jak.........................podniety mmmmmmmmmmmmm:p witaj ma Podniet amatorko :loveu:;) dzięki za kciukasy co mnie do podniety doprowadzić mają :evil_lol: bigos napisał(a): I po trzecie dziękuję za wczorajszą , krótką rozmowę na gygy:p Będziemy w kontaktach<zameczy pytaniami czy nie - oto jest pytanie>:diabloti: dzięki dzięki ;) hłe hłe dla mnie to przyjemność :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hand: sis byłam jestem będę :grins:[/FONT] [FONT=Arial]i dawa te namiary na SKYPA :diabloti:[/FONT] nioe założyłam wczoraj zakręciłam się w innych tematach :cool1: Siostra napisał(a):Nooot, to ja też gratuluję i trzymam mocno kciuki, mimo że nie wiem, w jakiej intencji.:loveu: debe, mówię Ci to tutaj, bo do mojej galeriii nie zaglądasz ( a wykłócasz się, że zdjęć skąpię:diabloti:), że końcem stycznia, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, powiększy się nasza czworonożna rodzina.:multi: No, to całuję Cie, szczęśliwa dziewczyno. Ilekroć spojrzę na Twoje zdjęcie w avatarze gęba sama mi się śmieje WIEM co za szczescie Was ma spotkać jakbyć czytała uważnie to byś wiedziała, że u Ciebie BYŁAM :mad: dealer napisał(a):dzien dobry podniecona:diabloti: Witaj podniecona :multi: malawaszka napisał(a):witanko Narzeczono swojego narzeczonego trzymam :kciuki: bardzo dziękuje zakochana Wasiu :loveu: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:sześć i siedem .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to zakładaj tego SKYPKA bo chcę posłuchać twojego eRRRRRRRRRRRRRR:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
dbsst Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:[FONT=Arial]:multi::multi:sześć i siedem .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]to zakładj tego SKYPKA bo chcę posłuchać twojego eRRRRRRRRRRRRRR:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] to usłyszałaś :eviltong: :evil_lol::evil_lol: i do tego zdradziłas mój ściśle tajny sekret :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dbsst Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ide na spacer ze Lafirynda i jaj chłopakiem Amigo :diabloti: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dbsst napisał(a):ide na spacer ze Lafirynda i jaj chłopakiem Amigo :diabloti:[FONT=Arial]....:hmmmm: .....nie musisz wymieniać anatomicznej budowy chłopaka:eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dbsst napisał(a): jaka dzidzia :-o nooo taka... : 2 nozki , 2 raczki , korpus, głowa :diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]....:hmmmm: .....nie musisz wymieniać anatomicznej budowy chłopaka:eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] bałam się, że ktoś może nie wiedzieć czym sie różni chłopiec od dziewczynki :diabloti: evaxon napisał(a):nooo taka... : 2 nozki , 2 raczki , korpus, głowa :diabloti::evil_lol: czy mam już gratulować :cool1::diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dbsst napisał(a): czy mam już gratulować :cool1::diabloti::evil_lol: :crazyeye: o masz nastepna mizle zyczy:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: o masz nastepna mizle zyczy:evil_lol: jakbym Ci źle życzyła to bym powiedziała bądź jak matka polka co rok to prorok itd :evil_lol::evil_lol: Quote
Siostra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dbsst napisał(a): jakbyć czytała uważnie to byś wiedziała, że u Ciebie BYŁAM :mad: phi, wiem, że byłaś, ale KIEDY?????!!!!;):diabloti: Quote
dbsst Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Siostra napisał(a):phi, wiem, że byłaś, ale KIEDY?????!!!!;):diabloti: przdostatnim razem jak byłam na dg :lol::lol: Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]debe zdradź tajemnice swego podniecenia... bo i mi sie udziela.... sie podnieciłach.... ehhhhhhhhhh :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]debe zdradź tajemnice swego podniecenia... bo i mi sie udziela.... sie podnieciłach.... ehhhhhhhhhh :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:razz:ja tu od wieczora podniecona siedzę a Sistersja mła nic :shake::shake::shake:[/FONT] Quote
Paula Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:ja tu od wieczora podniecona siedzę a Sistersja mła nic :shake::shake::shake:[/FONT] Hihi, no ja też strasznie ciekawam :errrr: Przez chwilę też pomyślałam, że w ciąży jest :evil_lol: ale nieee, to nie to :shake: to może być ..... :multi: Dobra, nic nie napiszę, poczekam 2 tygodnie, zaciskając mięśnie palców :kciuki: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 że zapytam , kiedy data ślubu ? :diabloti: dziękuje za koniki :evilbat: pierwszy raz widzę dwu rożce wierzchowe :diabloti: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:hand: sis................Jestem :multi::multi::multi: gada mnie o co chodzi bo jajo zniosę :diabloti: [/FONT] Quote
Recommended Posts