basiapron Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 prosze o konto do wpłaty,z bazarku chciałam juz przelać Quote
dragonek100 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Menagerem Żu żulik od spraw finansowych jest Pati - z nią trzeba uzgodnić czy na konto kliniki czy na jej konto bo ona się z wetem rozlicza????? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Patia napisał(a):Tak , zgadza się . Do tej pory zapłaciłam 720 zł ( jeszcze sprawdzę dokładnie ) Na moje konto wpłynęło 30 zł od Toski i 50 od Lotty . Mam fakturę na 450 zł wystawioną na KTOZ ale pieniedzy jeszcze nie odebrałam z braku czasu . Patiu nic z tego nie rozumiem,polowe za operacje do kwoty 500 zl pokrywa toz bo operacja miala kosztowac oklo 1000. druga polowe mial pokryc Afn. Dotego doszly jakies inne koszty po operacji -ile tego jest? .Bo przeciez na pekinke Ank 2 dala 170 zl Ageg. Quote
Patia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Foksiu , ja tylko pisałam o pieniadzach , które przyszły bezpośrednio na moje konto od Dogomaniaków , żeby było wiadomo ile pieniązków było bezposrednio u mnie. AFN nie finansuje części operacji , to są "nasze" pieniadze , które Dogomaniacy i nie tylko wpłacają na AFN dla zwierzaków AGAG . Ile pieniędzy wpłynęło dla Żużu na AFN nie wiem , bo nie mam dostępu do tych danych , to musi napisać Aga , dziś ją o to poproszę . Z TOZ jeszcze nie odebrałam pieniedzy . Quote
basiapron Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 to podaj mi swoje konto,mam większa pewność że pieniadze pójda na Żużu Quote
kiwi Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 w zasadzie wszystko co było na a było na zuzu z cegiełek na allegro, tak przynajmniej pamiętam, jeszcze sprawdzę. jeszcze sie nie uporałamz wysłaniem poprzednihc, niektórzy wplacili wiecej bo chcieli dostac wywołane zdjęcie żużu z imienna dedykacją ;) jak im wyśle to wznowie aukcję Quote
AgaG Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Patiu nic z tego nie rozumiem,polowe za operacje do kwoty 500 zl pokrywa toz bo operacja miala kosztowac oklo 1000. druga polowe mial pokryc Afn. Dotego doszly jakies inne koszty po operacji -ile tego jest? .Bo przeciez na pekinke Ank 2 dala 170 zl Ageg. wszystkie rozliczenia z pieniędzy, które dostałam ja (na konto czy do ręki) są w wątku długowym. link do wątku długów: KRAKÓW - TYM razem my potrzebujemy pomocy. Gigantyczny dług!!!! post 4 :placz:podana tam jest również wpłata od Ani 170. ja nie zbierałam funduszy na pekinkę, ponieważ zostało na jej wątku podane konto AFN. nie mam dostępu do tego, kto jakie pieniądze wplacał i kiedy na AFN. Obecnie stan skarpety (podawany zbiorczo) na psy krkAgaG wynosi 434.50 złotych. nie wiem, czy jest to stan na dziś czy nie. co do "POłowy, za którą miał płacić AFN" jak napisała Foksia, to to dementuję :) gdy okazało się jak droga będzie operacja pekinki, postanoiwłam, że wszystko, co jest uzbierane na dług hotelowy czy na AFn czy u mnie, pójdzie w razie konieczności na pekinkę, a Pana Tomka bedę prosić o zwłokę. Afn jako fundacja nie dawała natomiast jakiś piniędzy własnych na zuzu Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='AgaG']wszystkie rozliczenia z pieniędzy, które dostałam ja (na konto czy do ręki) są w wątku długowym. link do wątku długów: KRAKÓW - TYM razem my potrzebujemy pomocy. Gigantyczny dług!!!! post 4 :placz:podana tam jest również wpłata od Ani 170. ja nie zbierałam funduszy na pekinkę, ponieważ zostało na jej wątku podane konto AFN. nie mam dostępu do tego, kto jakie pieniądze wplacał i kiedy na AFN. Obecnie stan skarpety (podawany zbiorczo) na psy krkAgaG wynosi 434.50 złotych. nie wiem, czy jest to stan na dziś czy nie. co do "POłowy, za którą miał płacić AFN" jak napisała Foksia, to to dementuję :) gdy okazało się jak droga będzie operacja pekinki, postanoiwłam, że wszystko, co jest uzbierane na dług hotelowy czy na AFn czy u mnie, pójdzie w razie konieczności na pekinkę, a Pana Tomka bedę prosić o zwłokę. Afn jako fundacja nie dawała natomiast jakiś piniędzy własnych na zuzu to teraz wszystko jasne . Czyli nadal potrzebne sa fundusze? Ile i skad je brac:shake: ja zalatwilam z Toz ,ze za ta pozyczke (polowe kwoty na operacje)na zuzu ,moja znajoma zabrala 2 puszki do siebie na sklepy i tam beda zbierane do oddania, a pozatym ja bardzo duzo wkladam swoich finansów ,jezdze z ich podopiecznymi do kundla ,na aukcje i do nowych domow i koszty paliwa sa pokrywane z moich prywatnych pieniedzy wiec niejako ta powlow kwoty pochodzi odemnie , mam tez stale jakiegos podopiecznego w hotelu , na domkach tymczasowych 3 staruszki i dla nich na leczenie i zabiegi tez musze jakos uzbierac wiec na dzien dzsiejszy wiecej nie jestem wstanie dolozyc .:shake: Bardzo prosze wiec o pomoc wszystkich ktorym los pekinki nie jest obojetny o pomoc w spalcie dlugu za opercje:oops: Quote
Patia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Przyszło od Basiapron 46 zł na moje konto :multi: Dziękujemy bardzo ! :loveu: Quote
dragonek100 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Jeśli do Allegro są potrzebne aktualne fotki Żu żulki to podeślę?? Maleńka czuje się coraz lepiej, nadal full lekarstw ale jest oki , nie będzie miała sprawnego oka ale może nawet w 50 % coś będzie widzieć?? (jest to wariant optymistyczny ), miejmy nadzieje ze tak właśnie będzie!!!! Quote
Patia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Marta , mozesz mi wysłac fotki . Zrobię jej dziś wieczorem Alegratkę i inne ogłoszenia . Quote
Asior Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 to ja do allegra poproszę [email protected] Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jest szansa na domek dla zuzu ,dzwonilam dzisiaj do marty i jestesmy uwmówione na zwiezienie do andrychowa w poniedzialek.Kontak dala Patia z allegro (tak zarozumialam ).Mamy nadzieje ze domek bedzie okej.Martusia mowila ze przez telefon to wydaje sie ,ze pani jest odpwiedzialan i ma juz dwa pekinczyki.;) Quote
Patia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No to trzymam kciuki ! Marta napisz co z dziadziusiem , jak się czuje ? I co porabia Żużu ? Quote
dragonek100 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Przepraszam że się nie odzywałam ale ostatnio miałam mały zawrót głowy. Z naszą jednooką ślicznotką jest już naprawdę dobrze, jutro wybieramy się na kontrolę do wetu - najprawdopodobniej ostatnią?? ( miejmy taką nadzieję ), ślad po oku już jej ładnie zarósł sierstką, a blizny na oku zmalały. Maleńka jest strasznie kochana - nie wiem jak mi przyjdzie się z nią rozstać? Pani która chce ją przyjąć ma już 2 pekiny - pieski, z tego co wiem to jeden z nich też jest po przejściach - nie widzi na jedno oko i jest ze schroniska?? Miejmy nadzieje że te pieski przyjmą naszą malutką bez problemu? - wszyscy fani Żużki trzymajcie kciuki w poniedziałek! bo jedziemy z Beatą do przyszłego domku naszego szkrabiątka. Co do staruszka - to obejdzie sie bez operacji, mój lekarz zalecił mu krople i kazał poczekać - efekt zadziwiający - oko wróciło do norlanego rozmiaru i jest oki, wprawdzie i tak nie widzi, ale przynajmniej nie sprawia mu bólu. Ma jeszcze inne starcze dolegliwości ale staramy się aby mu jak najmniej dokuczałystaruszek ma 12 lat i niech sobie dożyje w spokoju. Quote
dragonek100 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Lekarz który ją prowadzi teraz, powiedział że sterylizacja jest możliwa za ok 2-3 mc, ale nie wcześniej. Pani która chce ją adoptować mówiła że zależy jej na tym aby suńka była wysterylizowana, więc za ok 3 mc jak będzie wszystko oki z jej zdrówkiem to dołożymy wszelkich starań aby ją poddać sterylizacji - uzgadniałam to z Beatą i plan mamy opracowany w tej kwastii. Quote
dragonek100 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dziś Żużu była na OSTATNIEJ kontroli u weterynarza i wszystko jest już w porządku !!!!! :lol::lol::lol: Ma tylko jeszcze mieć podawany specjalny gel do oczka ale to przecież drobiazg - w porównaniu z tym ile leków miała wcześniej aplikowanych. Nasza maleńka królewna była bardzo dzielna ( jak zawsze ) i poddała się badaniom bez oporów - najważaniejsze że blizna na oczku sie ładnie zagoiła i wszystko się pogoiło tak jak trzeba! W poniedziałek czeka nas podróż do przyszłego domu szkrabiątka i miejmy wszyscy nadzieje że zakończy się ''hepiendem". Z mniej miłych wiadomości jakie mam do przekazania to wysokość zaległości u weterynarza Żużu - dziś doliczył za tabl i wizytę i razem mamy jeszcze do spłaty 382 zł. Quote
Patia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Marta wielkie dzięki za wszystko ! :loveu: Postaram się w tym tygodniu uregulować rachunek . Quote
AgaG Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Przyłączam się do podziękowań dla Marty! Oby domek był cudowny dla malutkiej kruszynki:loveu: Quote
dragonek100 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Mała zmiana planów, do nowego domku naszego małego słoneczka jedziemy z Beatką jutro rano - wszystkie fanki Żużu prosimy o trzymanie kciuków!!!!!! Quote
tamb Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Trzymam kciuki za Żużu i proszę, zobaczcie :-(http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutas-strzepek-pieska-ciagle-zyje-trojmiasto-118606/ Quote
dragonek100 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Żużulka jest już w swoim nowym domu, ma do towarzystwa 3 psiaki i 2 kociaki, pierwsza noc przespała spokojnie przytulając się do nowej pani. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ludzie super i domek ladny,psiaki i kotki zadbane, leczone i ogrom milosci ,wszystko zrobione z mysla o zwierztach. Patrycjiu wyslalm zdjecia do pati i mam nadzieje ze to doszlo do ciebie ,jezeli jednak nie to prosze podaj mi adres mailowy. Zdjecia zlej jakosci ale sa :loveu: Quote
Recommended Posts