Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziekuję wszystkim, którzy pomogli ŻUŻU:loveu: a zwłaszcza dragonkowi za tymaczas i wożenie małej do wetów

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzwoniłam do Żu żu i wszystko super, jej nowa Pani powiedziała że malutka ustawia pozostałe pekiny w domu i rządzi nimi jak chce, cieszy się i dokazuje jak to ona tylko potrafi :multi::multi::multi: hura hura hura

Posted

dragonek100 napisał(a):
Dziś dzwoniłam do Żu żu i wszystko super, jej nowa Pani powiedziała że malutka ustawia pozostałe pekiny w domu i rządzi nimi jak chce, cieszy się i dokazuje jak to ona tylko potrafi :multi::multi::multi: hura hura hura

A nie mowilam ,ze Zuzu ustawi samce>dzielna malutka:loveu:

Posted

Prawda że super wygląda! P.Agatka - nowa Pani Fi Fi mówiła że ustawia pozostałe psiaki jak tylko chce. Już się zaadoptowała w nowym domku i miewa się supcio!!!!!:multi:
Strasznie się cieszę !!!!

Posted

Fajnie się ogląda zdjęcia z nowego domu . Trafiłam na sunię przez aukcję cegiełkową na allegro . XCieszę się ,że ma dom .

Posted

Jo37 napisał(a):
Fajnie się ogląda zdjęcia z nowego domu . Trafiłam na sunię przez aukcję cegiełkową na allegro . XCieszę się ,że ma dom .

Jo37 , bardzo dziekujemy za pomoc ! :loveu:

Bardzo się cieszę , ze się wszystko tak dobrze skonczyło , operacja się udała , znalazł się świetny tymczas u Marty i wspaniały domek :multi:

Posted

słodycz !:loveu::loveu::loveu: