Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 macie tylko tyle :eviltong: bo fotosik głupieje :angryy: Sonia, Lana, Bartek - wyścigi :lol: znów wyścigi (tym raz kto pierwszy na mnie skoczy:diabloti:) i najlepsze :loveu: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie moge się już doczekać Bartusia:) :loveu: Że też ten samochód musiał się zepsuć:angryy: gdyby nie to, Bartuś już byłby w nowym domku:) Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nie spodziewałabym sie aż tak dobrych wieści...:) niektórzy przywracają wiare w dobrych ludzi... Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 to już jutro wielki dzień Bartusia :loveu: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jest już w domku i najwyraźniej bardzo mu sie podoba:) Zdjęcia wkrótce:) :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 to dziś :multi: pewnie Bartuś już jest w domku :loveu: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :loveu: Narazie słaba jakość, bo zdjęcia z komórki, ale przyszłym tygodniu wrzuce lepsze:) Quote
Asia_Klero Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Siedze sobie przed Kubutowym komputerem a Kubuś na spacerze z Bartusiem:evil_lol:Bartusiek czasami się boi ale wlasciwie nigdy nie widzialam go tak szczesliwego!:loveu:Poprostu sie usmiecha..to jest niesamowite:)Bawi sie i biega z zabawkami po domu:loveu::loveu:tylko cos siku nie chce zrobic na spacerku dlatego to juz kolejny jego dzisiaj spacer z rzedu..:roll: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Super, że dotarłyście cało z Bartusiem :lol: pomimo tego, że coś dzisiaj na początku nie szło nam :lol::loveu: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Bartuś w miare już się zadomowił, chociaż sprawia jeszcze wrażenie jakby sie mnie bał:( Ale mam nadzieje, że to się niedługo zmieni:) Stoi teraz przy mnie i patrzy na mnie lekko przestraszoną minką, ale ciągle chce żebym go głaskał:):loveu: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 To już dzisiejsze zdjęcie:) Bartuś coraz mniej się boi:):loveu: Quote
sara_rokitnica Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 ale super :D kibicuję mocno żeby Bartuś pozbył się resztek lęku ;) za parę dni pewnie nie będzie po nim ani śladu :multi: :D Quote
Asia_Klero Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 tez mam taka nadzieje:loveu:tylko Bartus jakos boi sie robic siku na dworze nie wiem dlaczego:-( Quote
Asiowy_Kubut Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Taki przestraszony i ulubiona pozycja mojego małego obiboczka:) Quote
Asiowy_Kubut Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Właśnie wróciłem ze spaceru z Bartusiem:) nareszcie zrobił siku i nawet kupe:) Coraz mniej się boi, powoli się przyzwyczaja do mieszkanka:) Quote
halbina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 trochę potrwa, ale potem... będzie coraz lepiej... Quote
Asia_Klero Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Bartlomiej znalazl sobie kolejna pilke do zabawy:evil_lol:wkleje kilka fotek(albo Kubus)bo Bartus nie za bardzo lubi foteczki:eviltong: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Powoli, powoli jest coraz lepiej. Bartuś uwielbia spacery i na nich widać jaki jest szczęśliwy. W domu cały czas jeszcze się boi, chyba że jest u mnie Asia, to od razu dostaje głupawki:evil_lol:Straszny z niego śpioch i głodomór:) Ulubione zajęcie Bartusia:loveu: Quote
Recommended Posts