Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj moja rodzinka wróciła z ferii. Nagle okazało się że Bakuś(teraz tak się zwie, bo mama stwierdziła że dwóch Bartków w domu to za mało, bo mój brat też jest Bartek:))jest strasznie rodzinnym psem. Teraz non stop chodzi z podniesionym ogonem, ciągle się cieszy:loveu: odrazu polubił wszystkich domowników:)

Posted

Brat(Bartus:evil_lol:)bardzo polubil Bakusia:loveu::loveu::loveu: i odziwo nawet mama(ktora boi sie psow) dba o malego pieseczka jak o Skarb:loveu::loveu:ale jak Kuba wychodzi Bakuś podobno bardzo teskni..:roll:

Posted

Faktycznie Bakuś jest strasznym pieszczoszkiem. Jak wracam do domu to wygląda na najszczęśliwszego psa pod słońcem:) jeżeli go nie pogłaszcze to nie da mi sie nawet rozebrać, stoje w kurtce, a on po mnie skacze i gryzie mi buty:) Już raczej niczego się nie boi, jest spokojny i cichy, chyba że ktoś chce mu wziąć jakąś jego zabawke to od razu warczy:) Strasznie kochana psina z niego jest:loveu:

Posted

Dzisiaj bylismy z Bakusiem na dlugim spacerku w chorzowskim Parku;)Ale mialam wrazenie,ze Bakuś ciagle mysli o cieplutkim poslaniu i tym jak wrocic do domu i spac:evil_lol:to jest okropny jak ja to mowie obibok:eviltong:Czyli nic mu sie nie chce kompletnie i najwazniejsze w zyciu jest jedzenie,zabawki i spanie:evil_lol::loveu:Bakusiowi zdarza sie kogos zwarczec(dzisiaj nawet mi sie oberwalo nie wiem za co:mad::eviltong:)ale wlasciwie zwarczal mnie zlapal za reke ale nie ugryzl-tak jakby chcial pokazac ze cos mu sie nie podoba tylko nie bardzo wiedzialam o co chodzi...chyba chodzilo o to,ze chcial juz wracac a ja dalej po tym parku chodze i nic:evil_lol:ale z tego co wiem,Bakuś jest grzeczniutki i wszyscy go kochaja...glownie mama,ktora kupuje mu kosteczki i zabaweczki:loveu: