Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba jeszcze nie zronila a ja tez doczytalam juz ze miala..ale napisala, że wkrotce..wiec nie wiadomo kiedy bedzie mial czas, a czas dla Pieska jest cenny wiec zobaczymy ktora pierwsza sie wyrobi..czy nie???Wlasciwie to nie...Sabinka sie zadeklarowala pierwsza- nie mogę teraz się "wtryniać"...:razz:Dobra..w takim razie jak zrobi aukcje roześlę linka do aukcji po NK:roll:

Posted

może nikt nie bedzie musial dzwonic:loveu:Bartuś najprawdopodobniej bedzie mial domek juz w przyszlym tygodniu i to nie u byle kogo:loveu:jego wlascicielem bedzie moj chłopak:evil_lol::evil_lol:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
może nikt nie bedzie musial dzwonic:loveu:Bartuś najprawdopodobniej bedzie mial domek juz w przyszlym tygodniu i to nie u byle kogo:loveu:jego wlascicielem bedzie moj chłopak:evil_lol::evil_lol:

Co???????? :-o :multi: :loveu: Czy to pewne????? :loveu:

Posted

Asia_Klero napisał(a):

jupi jupi jupi!!!!!!co za wspaniała wiadomość!!!!Ucałuj mocno chłopaka:eviltong:(nie bój sie jam już starucha;)-niegroźna), ale ze szczęścia z powodu takiej wiadomości to bym podskakiwała wyyyyysokaśno do góry- a to jest dla moich starych kości troszkę niebezpieczne- więc bezpieczniej jest uściskać faceta(no i przyjemniej:eviltong:)...

Posted

zabieram Bartusia we wtorek:loveu::loveu:już wszystko kupione-miseczki,smycz,ZABAWKI:loveu::loveu::loveu:tylko musze z Bartusiem pociagiem pojechac bo autko Kuba ma w naprawie:-(ale jakos damy rade:evil_lol:specjalnie pociagiem a nie autobusem bo do katowic taka droga jest szybsza i spokojniejsza:evil_lol::evil_lol:

Posted

Już się nie moge doczekać, jak Bartuś będzie u mnie:loveu:
Gdyby nie to że mam zepsute autko:( to już jutro bartuś byłby w domku, ale cóż zrobić. Pierwsze fotki Bartusia z nowego domku pojawią się we wtorek wieczorem:)