Karolcia_ko5 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kupinin – gehenna zwierząt To właśnie na tym podwórku i w takich warunkach mieszkały 4 psiaki z Kupinina, gdzie po zgłoszeniu pojechaliśmy na interwencję (Moher, Kupon, Tyczka i Gilmor), pozostałe 4 w domu (Pucek, Delicja, Mufi i Hienka)! Czym zasłużyły sobie na takie cierpienie? :( Wszystkie zostały odebrane właścicielom, ci zrzekli się praw nad nimi, teraz wszystkie spokojnie mogą śmigać do nowych domków! Pokochaji nie pozwól by czekały! Poznaj Hienkę! Hiena trafiła do Konińskiego schroniska z tego samego domu co Moher, Tyczka, Gilmor i Kupon, Delicja i Pucek. Ta drobniutka i bardzo łagodna sunia pragnie miłości ze strony człowieka! Wkrótce czeka ją zabieg sterylizacyjny i może śmigać do domku! Idealna sunia do bloku. Jest potulna, łagodna i bardzo towarzyska. Potrafi chodzić na smyczy. Młoda suczka ma około 1,5r. Quote
martka1982 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Taki słodziak i nikomu nie wpadła w oko..... Quote
tamb Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Już pokochałam i wpisuję się na wątek.:loveu: Dajcie, proszę więcej zdjęć na wątek. Na stronie schroniska są odjazdowe, widać cudne uszka i całą sylwetkę. Quote
hop! Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='tamb']Już pokochałam i wpisuję się na wątek.:loveu: Dajcie, proszę więcej zdjęć na wątek. Na stronie schroniska są odjazdowe, widać cudne uszka i całą sylwetkę. O te fotki Ci chodziło? Quote
martka1982 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 hop te zdjęcia co wstawiłas sa z oficjalnej strony schroniska, a jest jeszcze forum schroniska w adresie ma otozkonin.fora i tam też są jej zdjęcia. Ja wstawiam jeszcze te dwa,na których Hienka jest razem z Delicją(już adoptowaną). Quote
hop! Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Banner dla Hienki... Mogę porobić w necie ogłoszenia suni. Tylko proszę o tekst do ogłoszeń. Quote
tamb Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Hop!, prawda, że Hienka podobna jest do naszej Titki z dzieciństwa? :-( Titka nie żyje od 1991 roku. nigdy jej nie zapomnę. Quote
dorota1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 To prawda, że jest cudna:lol:, ale jej historia taka smutna:shake:. Kolejny udręczony psiak. Żeby się tylko znalazł wspaniały domek! Quote
martka1982 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='hop!']Banner dla Hienki... Mogę porobić w necie ogłoszenia suni. Tylko proszę o tekst do ogłoszeń. Ok, napiszę tekst do ogłoszeń ale nie wiem czy dam radę dzisiaj Quote
aganela Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Podnosimy ślicznoootę!!!!:multi::multi::oops: Quote
stokrotka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Taka śliczna psina, a tak mało ciotek ?????????????? :-( Quote
tamb Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Śliczna z uszkami strzępiastymi, już widzę jak powiewają na wietrze. Pewnie przekrzywia główkę na bok jak się wydaje dźwięki i biegnie dać całusa, to taki typ suni. Tylko adoptować.:loveu: Quote
Karolcia_ko5 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Hienka bardzo się zmieniła od początku pobytu u nas, jest bardzo delikatną, czasem płochliwą, czasem odważną sunią.... obszczeka czasami, ale jak dochodzi co do czego to zwiewa, jest naprawdę kochana i bardzo pocieszna, jeśli można to tak określić, taka niewinna, a zarazem łobuzi hehe Wgramoli się na każde kolana, jest taka przylepa. Na początku może wykazywać odrobinę dystansu, kwestia kilku dni i Hienka oswoi i przyzwyczai się do nowego otoczenia, ludzi i nowych zasad. Uwielbia zabawy z innymi psiami, dzieje się wtedy totalne szaleństwo, biega od ludzia do ludzia, zaczepia, chcę się bawić.... to tak nie brzmi jak wygląda.. ;) chyba trzeba nagrać filmik z Hienką. Martka licze na ciebie, znów nie było i nie bedzie mnie w schronie... :roll::-( Pokaż wszstkim jaka jest kochana... Quote
martka1982 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Mogłam nagrać już dziś....w takim razie nagram w najbliższym czasie Quote
maarit Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Śliczna i nikt jej nie chce??? Czemu... Ślepi czy co?:shake: Quote
stokrotka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='martka1982']Mogłam nagrać już dziś....w takim razie nagram w najbliższym czasie No to czekamy z niecierpliwością. :cool3: Quote
ala Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jest prześliczna:) "" rel="external nofollow noopener"> Quote
ala Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dobranoc Hienko "" rel="external nofollow noopener"> Quote
stokrotka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dobranoc śliczoto :sleep2:. Niech Ci się przyśni nowy domek. Quote
hop! Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [SIZE=2]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=584279501 [SIZE=2]Hienka... Kto pokocha to małe i delikatne cudo? - Zwierzaki - cafeanimal.pl [SIZE=2]Hienka... Kto pokocha to ma�e i delikatne cudo? [SIZE=2]�y�a w tragicznych warunkach... Z dnia n / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa [SIZE=2]Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Hienka [SIZE=2]adopcje.org - czeka na akceptację Hienka... Kto pokocha to ma�e i delikatne cudo?, Inne Miasta, Spo�eczno��, zwierzaki, Wielkopolska Hienka... Kto pokocha to małe i delikatne cudo? - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Łódź Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec suczka pręgowany Konin Ogłoszenie Hienka... Kto pokocha to małe i delikatne cudo? w Łodzi Łódź - Adsy.pl Quote
tamb Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Julitko, dziękuję w imieniu Hienki za ogłoszenia. Zastanawiam się tylko czy dobrze, że jest adres schroniska. Każdy może pojechać i zabrać ją bez wetyfikacji domu. Może lepiej jakby nr tel był na osobę prywatną (wolontariusza), żeby chętnego sprawdzić. Co o tym myślisz? Chciałabym, żeby Hienka miała super domek. Tak bardzo mi przykro, że nie mogę ja jej go dać. Quote
hop! Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 tamb napisał(a):Julitko, dziękuję w imieniu Hienki za ogłoszenia. Zastanawiam się tylko czy dobrze, że jest adres schroniska. Każdy może pojechać i zabrać ją bez wetyfikacji domu. Może lepiej jakby nr tel był na osobę prywatną (wolontariusza), żeby chętnego sprawdzić. Co o tym myślisz? Chciałabym, żeby Hienka miała super domek. Tak bardzo mi przykro, że nie mogę ja jej go dać. Martka1982 podała swój numer telefonu i dane schroniska. Quote
Recommended Posts