Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupinin – gehenna zwierząt

To właśnie na tym podwórku i w takich warunkach mieszkały 4 psiaki z Kupinina, gdzie po zgłoszeniu pojechaliśmy na interwencję (Moher, Kupon, Tyczka i Gilmor), pozostałe 4 w domu (Pucek, Delicja, Mufi i Hienka)! Czym zasłużyły sobie na takie cierpienie? :( Wszystkie zostały odebrane właścicielom, ci zrzekli się praw nad nimi, teraz wszystkie spokojnie mogą śmigać do nowych domków! Pokochaji nie pozwól by czekały!

Poznaj Hienkę!
Hiena trafiła do Konińskiego schroniska z tego samego domu co Moher, Tyczka, Gilmor i Kupon, Delicja i Pucek. Ta drobniutka i bardzo łagodna sunia pragnie miłości ze strony człowieka! Wkrótce czeka ją zabieg sterylizacyjny i może śmigać do domku! Idealna sunia do bloku. Jest potulna, łagodna i bardzo towarzyska. Potrafi chodzić na smyczy. Młoda suczka ma około 1,5r.

• 3 weeks later...
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Już pokochałam i wpisuję się na wątek.:loveu: Dajcie, proszę więcej zdjęć na wątek. Na stronie schroniska są odjazdowe, widać cudne uszka i całą sylwetkę.

Posted

[quote name='tamb']Już pokochałam i wpisuję się na wątek.:loveu: Dajcie, proszę więcej zdjęć na wątek. Na stronie schroniska są odjazdowe, widać cudne uszka i całą sylwetkę.
O te fotki Ci chodziło?

Posted

hop te zdjęcia co wstawiłas sa z oficjalnej strony schroniska, a jest jeszcze forum schroniska w adresie ma otozkonin.fora i tam też są jej zdjęcia. Ja wstawiam jeszcze te dwa,na których Hienka jest razem z Delicją(już adoptowaną).

Posted

Śliczna z uszkami strzępiastymi, już widzę jak powiewają na wietrze. Pewnie przekrzywia główkę na bok jak się wydaje dźwięki i biegnie dać całusa, to taki typ suni. Tylko adoptować.:loveu:

Posted

Hienka bardzo się zmieniła od początku pobytu u nas, jest bardzo delikatną, czasem płochliwą, czasem odważną sunią.... obszczeka czasami, ale jak dochodzi co do czego to zwiewa, jest naprawdę kochana i bardzo pocieszna, jeśli można to tak określić, taka niewinna, a zarazem łobuzi hehe
Wgramoli się na każde kolana, jest taka przylepa. Na początku może wykazywać odrobinę dystansu, kwestia kilku dni i Hienka oswoi i przyzwyczai się do nowego otoczenia, ludzi i nowych zasad.

Uwielbia zabawy z innymi psiami, dzieje się wtedy totalne szaleństwo, biega od ludzia do ludzia, zaczepia, chcę się bawić....
to tak nie brzmi jak wygląda.. ;) chyba trzeba nagrać filmik z Hienką.

Martka licze na ciebie, znów nie było i nie bedzie mnie w schronie... :roll::-(

Pokaż wszstkim jaka jest kochana...

Posted

Julitko, dziękuję w imieniu Hienki za ogłoszenia. Zastanawiam się tylko czy dobrze, że jest adres schroniska. Każdy może pojechać i zabrać ją bez wetyfikacji domu. Może lepiej jakby nr tel był na osobę prywatną (wolontariusza), żeby chętnego sprawdzić. Co o tym myślisz? Chciałabym, żeby Hienka miała super domek. Tak bardzo mi przykro, że nie mogę ja jej go dać.

Posted

tamb napisał(a):
Julitko, dziękuję w imieniu Hienki za ogłoszenia. Zastanawiam się tylko czy dobrze, że jest adres schroniska. Każdy może pojechać i zabrać ją bez wetyfikacji domu. Może lepiej jakby nr tel był na osobę prywatną (wolontariusza), żeby chętnego sprawdzić. Co o tym myślisz? Chciałabym, żeby Hienka miała super domek. Tak bardzo mi przykro, że nie mogę ja jej go dać.

Martka1982 podała swój numer telefonu i dane schroniska.