Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='musia']Z 2 strony - jesteśmy wspaniałomyślni dla obcokrajowców - u nich zostawiamy ciężkie pieniadze , a oni nam nie płacą. Pomyślcie ile zarobiłby nasz zwiazek gdybyśmy brali choć połowę z tego - powiedzy 20 -25 Euro.[/QUOTE]
A ja tak sobie pomyślałam, że na początek choćby 5-10 Euros. Też byłoby super, prawda? I można zacząć od obcokrajowców....

[quote name='panbazyl']Luxemburg też płatny, ale nie pamietam ile...[/QUOTE]
Płatny, płatny, chyba 10 Euro...? Tez nie pamiętam...

Pzdr.

Posted

a ja tak sobie myślę, że dobrze, ze nie bierzemy kasy za championaty (no nie my a nasz ZK) bo kropla drąży skałę - może inni pójdą naszym śladem i też zaprzestaną tej praktyki????

Posted

[quote name='panbazyl']a ja tak sobie myślę, że dobrze, ze nie bierzemy kasy za championaty (no nie my a nasz ZK) bo kropla drąży skałę - może inni pójdą naszym śladem i też zaprzestaną tej praktyki????[/QUOTE]
Mnie się wydaje, że to raczej idzie w odwrotnym kierunku...
Kiedys Championaty węgierskie, słowackie były bezpłatne. A teraz...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mnie się wydaje, że to raczej idzie w odwrotnym kierunku...
Kiedys Championaty węgierskie, słowackie były bezpłatne. A teraz...?

Pzdr.[/QUOTE]

a teraz to my Polacy jeździmy jak wariaci po świecie.... Nie mamy już na co kasy wydawać chyba...

Ale i tak twierdzę, ze dobrze, że nasze bezpłatne. :) Przynajmniej tyle.

Posted

[quote name='panbazyl']a teraz to my Polacy jeździmy jak wariaci po świecie.... Nie mamy już na co kasy wydawać chyba...
Ale i tak twierdzę, ze dobrze, że nasze bezpłatne. :) Przynajmniej tyle.[/QUOTE]
Fakt. Przynajmniej tyle:)

[quote name='Nika']Dostaliśmy dyplom na Ch.Pl. po blisko 3 miesiącach oczekiwania ;)[/QUOTE]
Gratulacje!!!

Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, a ja jeszcze nie wysłałam formularza na Intera...

Pzdr.[/QUOTE]

Arni właśnie skończył Intera :) ... też będę się za to zabioerać, ale kompletnie nie mam pojęcia jak to się robi, to mój pierwszy Inter.

• 6 months later...
Posted

czy powinnam dostac potwierdzenie wyslania wniosku on-line na ML.CH.PL. ??

wniosek wypelnilam w poniedzialek i jeszcze nic do mnie nie przyszlo

ostatnio polski championat konczylam w 2007 roku, poniej byly same zagraniczne i nie mam pojecia jak to sie teraz odbywa :roll:

Posted

[quote name='Elitesse']dzieki, to poczekam jeszcze troche i jak nic nie dostane to wysle drugi raz[/QUOTE]
może zadzwoń do głównego ? czasem oni mają tam awarie systemu , ja dorosły CH , dwa razy wysyłałam , bo nie doszedł.

Posted

[quote name='Vectra']może zadzwoń do głównego ? czasem oni mają tam awarie systemu , ja dorosły CH , dwa razy wysyłałam , bo nie doszedł.[/QUOTE]
a ja myslę, że to bałagan, a nie awaria kompa/systemu...

Pzdr.

Posted

[quote name='Jagoodka']Juz wysłałam :)[/QUOTE]
Zapomniałam tu napisać???? 22 marca odebraliśmy w skrzynce dyplom Interka, czyli prawie 5 miesięcy czekania - nie tak źle przy opowieściach niektórych :)

A wczoraj wysłaliśmy elektroniczny wniosek z oddziałowej stronki na Championa Polski dla leonbergera, ciekawe ile będziemy czekać :)