panbazyl Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Luxemburg też płatny, ale nie pamietam ile... Quote
Asiaczek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='musia']Z 2 strony - jesteśmy wspaniałomyślni dla obcokrajowców - u nich zostawiamy ciężkie pieniadze , a oni nam nie płacą. Pomyślcie ile zarobiłby nasz zwiazek gdybyśmy brali choć połowę z tego - powiedzy 20 -25 Euro.[/QUOTE] A ja tak sobie pomyślałam, że na początek choćby 5-10 Euros. Też byłoby super, prawda? I można zacząć od obcokrajowców.... [quote name='panbazyl']Luxemburg też płatny, ale nie pamietam ile...[/QUOTE] Płatny, płatny, chyba 10 Euro...? Tez nie pamiętam... Pzdr. Quote
panbazyl Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 a ja tak sobie myślę, że dobrze, ze nie bierzemy kasy za championaty (no nie my a nasz ZK) bo kropla drąży skałę - może inni pójdą naszym śladem i też zaprzestaną tej praktyki???? Quote
Don_Vito Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dziś dostaliśmy dyplom na Ch.Pl ! ;) Po niecałych 2 miesiącach. Quote
Asiaczek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='panbazyl']a ja tak sobie myślę, że dobrze, ze nie bierzemy kasy za championaty (no nie my a nasz ZK) bo kropla drąży skałę - może inni pójdą naszym śladem i też zaprzestaną tej praktyki????[/QUOTE] Mnie się wydaje, że to raczej idzie w odwrotnym kierunku... Kiedys Championaty węgierskie, słowackie były bezpłatne. A teraz...? Pzdr. Quote
panbazyl Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Asiaczek']Mnie się wydaje, że to raczej idzie w odwrotnym kierunku... Kiedys Championaty węgierskie, słowackie były bezpłatne. A teraz...? Pzdr.[/QUOTE] a teraz to my Polacy jeździmy jak wariaci po świecie.... Nie mamy już na co kasy wydawać chyba... Ale i tak twierdzę, ze dobrze, że nasze bezpłatne. :) Przynajmniej tyle. Quote
Nika Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dostaliśmy dyplom na Ch.Pl. po blisko 3 miesiącach oczekiwania ;) Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='panbazyl']a teraz to my Polacy jeździmy jak wariaci po świecie.... Nie mamy już na co kasy wydawać chyba... Ale i tak twierdzę, ze dobrze, że nasze bezpłatne. :) Przynajmniej tyle.[/QUOTE] Fakt. Przynajmniej tyle:) [quote name='Nika']Dostaliśmy dyplom na Ch.Pl. po blisko 3 miesiącach oczekiwania ;)[/QUOTE] Gratulacje!!! Pzdr. Quote
shirkan Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 My nadal czekamy:-( już blisko 2 miesiące! Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Hahaha, a ja jeszcze nie wysłałam formularza na Intera... Pzdr. Quote
McDzik Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Hahaha, a ja jeszcze nie wysłałam formularza na Intera... Pzdr.[/QUOTE] Arni właśnie skończył Intera :) ... też będę się za to zabioerać, ale kompletnie nie mam pojęcia jak to się robi, to mój pierwszy Inter. Quote
Jagoodka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Podaj mi swojego maila to wyslę Ci wzór pisma podaniowego - tak jak ja wysyłałam - podmienisz sobie tylko dane na dane swojego psa :) Quote
Asiaczek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jeżeli dobrze pamiętqm, to na stronie ZG albo oddziałowej, jest formularz na Intera... Pzdr. Quote
Kisses Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Też mi się wydaje, że na stronie ZK jest, zakładka 'Informator' czy coś :) Mignęło mi chyba, jak o mł.ch.pl wypełniałam Quote
McDzik Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Jagoodka']Podaj mi swojego maila to wyslę Ci wzór pisma podaniowego - tak jak ja wysyłałam - podmienisz sobie tylko dane na dane swojego psa :)[/QUOTE] [email][email protected][/email] Dziekuję bardzo, to ułatwia sprawę :) Quote
McDzik Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jagoodka mimo wszystko poprosze na maila Twój uzupełniony formularz, to sprawdzę sobie, czy wszystko poprawnie uzupełniłam :) Quote
Elitesse Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 czy powinnam dostac potwierdzenie wyslania wniosku on-line na ML.CH.PL. ?? wniosek wypelnilam w poniedzialek i jeszcze nic do mnie nie przyszlo ostatnio polski championat konczylam w 2007 roku, poniej byly same zagraniczne i nie mam pojecia jak to sie teraz odbywa :roll: Quote
Vectra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 tak , do mnie np przychodziły potwierdzenia mailem. Quote
Elitesse Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Vectra']tak , do mnie np przychodziły potwierdzenia mailem.[/QUOTE] dzieki, to poczekam jeszcze troche i jak nic nie dostane to wysle drugi raz Quote
Vectra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Elitesse']dzieki, to poczekam jeszcze troche i jak nic nie dostane to wysle drugi raz[/QUOTE] może zadzwoń do głównego ? czasem oni mają tam awarie systemu , ja dorosły CH , dwa razy wysyłałam , bo nie doszedł. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Vectra']może zadzwoń do głównego ? czasem oni mają tam awarie systemu , ja dorosły CH , dwa razy wysyłałam , bo nie doszedł.[/QUOTE] a ja myslę, że to bałagan, a nie awaria kompa/systemu... Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 dzis dostalam potwierdzenie przyjecia wniosku :) :) Quote
McDzik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Jagoodka']Juz wysłałam :)[/QUOTE] Zapomniałam tu napisać???? 22 marca odebraliśmy w skrzynce dyplom Interka, czyli prawie 5 miesięcy czekania - nie tak źle przy opowieściach niektórych :) A wczoraj wysłaliśmy elektroniczny wniosek z oddziałowej stronki na Championa Polski dla leonbergera, ciekawe ile będziemy czekać :) Quote
Recommended Posts