Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uczulam przed wysyłaniem podania o championat za pośrednictwem formularza elektronicznego 8)
Też tak złożyłam, ale wyszła mi z tego wielka kiszka. :-?
Wszystko poszło gładko, nawet w swoim Outlook'u miałam tę wiadomość, jako wysłaną.
Nadzszedł czas odbioru championatu, a tu .... zonk! :o
Nie otrzymali mojego podania.
Widocznie coś się sp... zepsuło znaczy się :lol:
Na szczęście, pani była milutka- przesłałam podanie ponownie faksem i miałam championat do odbioru już następnego dnia.
Ufff! Na szczęscie, bo zależało mi na zgłoszeniu do Lublina :wink:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak już udało Wam się wysłać formularze, to sobie teraz czekajcie...
Ale jak juz dostaniecie Championaty - pochwalcie się i powiedzcie, ile czasu to trwało (tak dla żartu, wężykiem...).
Pzdr.

• 1 month later...
Posted

Dziekuje :-)
Radosc tym wieksza ze to moj pierwszy wystawiany psiak, jeszcze w pazdzierniku o wystawach wiedzialem tyle ze jest cos takiego ;-)

Posted

No widzę, że pod bokiem rośnie mi konkurencja w parach hodowlanych. Oj, trzeba będzie uważać na najbliższych wystawach. I mocno zabrac się do ćwiczeń. :lol:
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

ja 29.06 wystalam poleconym wniosek i dzis zadzwonilam do ZG...
i dowiedzialam sie, ze sprawozdanie z Krakowa jeszcze nie doszlo, wiec sobie troche poczekam. powiedzialam, ze moge przeslac kopie kart ocen, ale powiedziano mi, ze nawet oryginaly nie wystarcza. trzeba czekac na sprawozdanie i basta! :roll:

Posted

Ja też dzisiaj dzownilłam do ZG w sprawie naszergo Championatu...
I bardzo miła pani poinformowała mnie że jutro championaty wychodza:)
Podała mi nawet nr dyplomu ktorego i tak nie zapisalam bo nie zdarzylam ;)
Licze na to ze jeszcze w tym roku powystawiam psa w championach ;)

Posted

ja wczoraj dostałam pocztą dyplom moje suni- Championki Polski po wystawie w Płocku, wniosek złożyłam faksem w poniedziałek po wystawie, także dość krótko czekałam :lol:

Posted

annaszustakiewicz napisał(a):
ja wczoraj dostałam pocztą dyplom moje suni- Championki Polski po wystawie w Płocku

Ja tez :wink: Ale Mlodziezowej Championki Polski :) Wniosek wysylalam e-mailem okolo tydzien po wystawue w Plocku. :D

Posted

Dzisiaj przysłali mi dyplom Championa :)
Wniosek wysłałam 27 maja elektronicznie w dzisiaj dostałam dyplom (data wystawienia dyplomu 12 lipca)
Ale zastanawiam mnie jedno-czy tam nie ma bledu? Nalezelismy kiedys do oddzialu KAtowice ale w tym roku przenieslismy sie do oddziału Bedzin-na dyplomie mam KAtowice...czy to nie jest zle??

Posted

zarząd główny specjalizuje się w błędach :) ja juz kilka championatów dostałam z tym samym błędem w nazwisku a dla jednego psa mimi że ma już nowych włascicieli to wciąż starzy są wpisani w dokumentach - ZG po prostu nie aktualizuje swoich baz danych i jak juz cos raz wprowadzi przy wyrabianu rodowodu to tego nie zmienia :) nie sadze zeby ten inny oddział była jakąs przeszkoda a jak poprosisz o poprawienie to niewiadomo jak długo będzie to trawło hihi więc moze lepoiej nie ryzykowac :)

Posted

:evil: pies z mojej hodowli zakończył championat młodzieżowy w KATOWICACH i mimo 4 monitów (też poleconym) nadal nic nie dostał !! :evil: