jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 znaczy ja tak mówie z tego co wiem...do ZG troche mi nie podrodze ale może skoro tak twierdzicie to się wybiore :roll: tylko nadal zastanwiam się czy warto jechac w tym tygodzniu skoro wystawa była w ten weekend... Quote
Elitesse Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='jo-jo']no nie do związku w którym jestesmy a jesteśmy nie stety w Łódzkim :roll: wszystko przez to że mieliśmy zgłosić Jojka na klubówke a Warszawski związek się przenosił ...a trzeba było papiery na rodowód złożyć więc wszystko w Łodzi załatwione :roll: :roll:[/quote] [B]Jo jo wniosek o Championat wysylasz bezposrednio do Zarzadu Glownego do Warszawy[/B] ! a NIE do swojego oddzialu Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 wiem wiem przypomniałam to sobie po napisaniu tego postu :lol: Quote
Elitesse Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='jo-jo']znaczy ja tak mówie z tego co wiem...do ZG troche mi nie podrodze ale może skoro tak twierdzicie to się wybiore :roll: tylko nadal zastanwiam się czy warto jechac w tym tygodzniu skoro wystawa była w ten weekend...[/quote] wg mnie nawet nie masz co teraz jechac, ZG musi miec sprawozdanie oddzialu bo na jego podstawie wydaje Championaty, kilka lat temu wysylalo sie kopie kart ocen do ZG ale teraz sie tego ne robi podajesz tylko miejsce, date wystawy i nr katalogowy na specjalnym wniosku, do ZG mozesz pojechac po tych 40 dniach od terminu wystawy kiedy juz bedzie sprawozdanie Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 no więc o to mi chodzi...bez sensu zawracać gitare w ZG skoro to dpiero co najlepiej chyba wybrać się do nich dopiero za miesiąć bądź wysłać im papiery :roll: Quote
Noelani Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Dostalam dzisiaj dyplom (po 2 miesiacach od ostatniej wystawy, wiec nienajgorzej ;) ) ALE mam na nim rok urodzenia suki [B]2203[/B] i jeden sedzia mi sie nie zgadza:mad: I co ja mam teraz z tym dyplomem zrobic? Odeslac go czy co? Moge zglaszac z takim dyplomem do klasy championow?? Quote
Elitesse Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Noelani']Dostalam dzisiaj dyplom (po 2 miesiacach od ostatniej wystawy, wiec nienajgorzej ;) ) ALE mam na nim rok urodzenia suki [B]2203[/B] i jeden sedzia mi sie nie zgadza:mad: I co ja mam teraz z tym dyplomem zrobic? Odeslac go czy co? Moge zglaszac z takim dyplomem do klasy championow??[/quote] ja bym zostawila sobie ksero - zebym mogla zglaszac na wystawy a orginal odeslala do poprawki ! Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 hehe zdolni są Ci ludzie w Związku jak widać ;-)) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Boshe, jakie niechlujstwo!!! I za takie markowanie pracy te panie dostają pensję!!!! Koszmar!!! [B]Noelani[/B] - zrób tak, jak pisze Elitesse. Zrób ksero i posługuj się nim, jakby było wszystko OK. A oryginał odeślij do ZG i prośbą o [SIZE=3]PILNE POPRAWKI!!![/SIZE] [SIZE=3]Pzdr.[/SIZE] Quote
Noelani Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Tak zrobie, odesle z prosba o poprawki. Same sobie kobitki robia podwojna robote:niewiem: Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 heh widze Że Asia się dzisiaj troche wkurzyła i tu i na Leszno ;-)) Noelani nie zazdroszcze Ci ale podpisuje się w pełni pod słowami Elli :bluepaw: Quote
filbras Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Noelani']Tak zrobie, odesle z prosba o poprawki. Same sobie kobitki robia podwojna robote:niewiem:[/quote] I dlatego to wszystko tak długo trwa!:shake: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [B]Jo-jo[/B] - no, powiedz, nie mam racji?! Jakby u mnie w pracy ludziska tak niechlujnie pracowali, to już by dawno nie pracowali! Pzdr. Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ale ja Asiu w zupełności się z tobą zgadzam ;-) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Oj, to dobrze! Jest już nas kilka osób, co myślą tak, jak ja... Pzdr. Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Asiu patrząc po tym jak czasami własnie sa takie incydenty to trudno się z tym nie zgadzac.. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Incydenty?! Delikatnie to nazywasz... pzdr. Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 wole nie używac tu mozcniejszych słów nie warto i tak nic to nieda Quote
tufi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ano właśnie Asiaczku - święta racja! A ludzie, którzy by się wszystkim sumienniej zajęli, siedza po domach bezrobotni... :roll: Ja będę się starała dodzwonić w sprawie naszego mł ch w piątek... Quote
gordonka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 My dostaliśmy dyplom po 2 miesiącach od wysłania wszystkich papierów:lol: szczęście,że nie było żadnych błędów [url]www.zambiaseter.republika.pl[/url] Quote
Asiaczek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Bardzo się cieszę, że są wśród nas tacy, którzy nie czekali aż tak długo na certyfikat i na dodatek dostali go bez błędów! To - mimo wszystko - troszkę podnosi na duchu! Pzdr. Quote
Ludek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Bo to jest zazwyczaj tak, że dużo dłużej pamięta się nieprzyjemne wydarzenia niż te przyjemne. Jak dostajemy poprawne dokumenty, to przechodzimy nad tym do porządku, jak sa błędy to sie denerwujemy i piszemy na forum:). Tak więc myślę, że tych bezbłędnych papierków jest więcej, tylko o nich nie wiemy:lol: . Quote
vanessa Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Witam ponownie!! Dzis zdarzyl sie cud, po pol roku dotarl do mnie dyplom ML.CH.PL. Zostal wyslany 25.01.06r., a 27.01.06 juz byl u mnie. Jednak pani Ania dotrzymala slowa za co jej dziekuje.Mam tylko nadzieje ze nikt nie bedzie musial tak dlugo czekac.:lol: :lol: Quote
Recommended Posts