Jump to content
Dogomania

Wwa 2psy:zdziczały na stc.Shell ul.Ostrobramska) i młody pies oddany na Paluch :(

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

młoda z grypa lezy :cool1: , gruby nie wiem czy bedzie bo ma jakies spotkania , ale spoken dam rade sama przeta to nie słon tylko pies :evil_lol:. Zrób sobie co masz do zrobienia

Posted

no właśnie tego chciałabym uniknąć.... tezeta nie namówisz, co? a córkę :cool3:?
bo jak nie, no to cie nie zostawię przeca... ale jakby sie kto dał namówić, to b.chetnie bym odpoczęła, ogarnęła troche chałupę, psom ugotowała, pranie zrobiła...

Posted

no dobra wiec jest tak
sprawa pierwsza :
odnosnie 8-o mies.szczeniaka , pan kontaktowal sie Pawłem , sa umowni na niedziele , bedziemy czekac na relacje
teraz pies z ostrobramskiej
pojechałysmy tam z Sasza ,dobiła jeszcze do nas siekowa , psa troche nakarmiłysmy , niestety odłownie go jak dla nas jest awykonalne , mało tego spłoszyłam psa próbujac narzucic na niego kurtke :oops:. Rzucanie kurtka mu sie niespodobało bo warknał ,szczeknąl i dał długa ,próbowałysmy go szukac ale nic z tego :cool1:. Siekowa miała nr. do jakies fundacji (? nawet nie zarejestrowałam jakiej :oops:) , facet w badz razie ma klatke i sprzet do łapania i napewno doswiadczenie , ktorego nam brak , jestesmy z nim ustawione na jutro na ok.20 , zobaczymy co z tego wyjdzie. Sasza dzwoniła do Beluli z zapytaniem czy ewentualnie nie dałoby sie potem do niej , Belula musi sie zastanowic i wszytsko bedzie zalezalo od tego jak bedzie sie zachowywal po złapaniu. Generalnie wydaje mi sie ze psiak jest zdziczały i musi byc resocjalizowany i przyzywaczajany do człowieka.

Posted

orpha napisał(a):
no dobra wiec jest tak
sprawa pierwsza :
odnosnie 8-o mies.szczeniaka , pan kontaktowal sie Pawłem , sa umowni na niedziele , bedziemy czekac na relacje
teraz pies z ostrobramskiej
pojechałysmy tam z Sasza ,dobiła jeszcze do nas siekowa , psa troche nakarmiłysmy , niestety odłownie go jak dla nas jest awykonalne , mało tego spłoszyłam psa próbujac narzucic na niego kurtke :oops:. Rzucanie kurtka mu sie niespodobało bo warknał ,szczeknąl i dał długa ,próbowałysmy go szukac ale nic z tego :cool1:. Siekowa miała nr. do jakies fundacji (? nawet nie zarejestrowałam jakiej :oops:) , facet w badz razie ma klatke i sprzet do łapania i napewno doswiadczenie , ktorego nam brak , jestesmy z nim ustawione na jutro na ok.20 , zobaczymy co z tego wyjdzie. Sasza dzwoniła do Beluli z zapytaniem czy ewentualnie nie dałoby sie potem do niej , Belula musi sie zastanowic i wszytsko bedzie zalezalo od tego jak bedzie sie zachowywal po złapaniu. Generalnie wydaje mi sie ze psiak jest zdziczały i musi byc resocjalizowany i przyzywaczajany do człowieka.

No i dziewczyny solidnie psa przestraszyły, nie podchodzi wcale, ucieka...
Poradziłem zostawiać mu jedzenie w jednym ustronnym miejscu codziennie i nie podchodzić wcale do niego. Jak się przyzwyczai że dostaje codzienie jeść w tym samym miejscu o tej samej porze to postawe mu tam klatkę pułepkę i napewno się złapie.
facet z fundacji

Posted

facetowi :eviltong: dziękujemy za rady :lol: , zaraz własnie sie wybieram nakarmic chłopaka
a nie dziewczyny wystraszyły jeno ja osobiscie :oops:

Posted

krecił sie przy samochodach i zebral :shake: , dałam mu jesc w umówionym miejscu , chyba sie zainteresował bo jak odeszłam i sie potem odwróciłam to lecial w tamta strone

Posted

juz pisałam orphie :(
do duuupy...

szczeniak oddany do schronu
rano pan zadzwonił do Pawła, że już nie trzeba przyjeżdżać :(

nie wiem kiedy oddany
nie widzę go na kwarantannie Palucha

Posted

Dziewczynki ten psiak z Regul to nie szczeniak ma na 100% rok moze tyc wiecej. Dzisiaj trafil Na Paluch, a ja jak kretynka stalam przed nim i pytalam skad ja cie synku znam :roll: no i znam z dogomanii.
Powiem Wam tak:roll: jestem zakochana w tym psiaku:loveu: te zdjecia tu umieszczone sa beznadziejne ten psiak jest piekny (no i tymczas o niego bardzo dbal) mam jego zdjecia jutro wstawie.
Ma piwne oczy i siersc jak Akita nie reaguje na inne psy malym schodzi z drogi.
Ma numer 210/09

Posted

oh dzięki Kora :)

kurcze szkoda, że tymczas nie poczekał paru dni...

no nic, ja czekam na fotki :)

orpha, jak będziesz to wyedytuj pierwszy post
że psiak na Paluchu i podaj jego nr

Posted

a ja go w niedziele w ogole nie widzialam, miska byla przy smietniku, zostawilam mu i mokre i suche

Orpha - bedziesz dzis?

Moze ktos jeszcze chcialby sie dolaczyc do oswajania psiaka z miejscem karmienia?:cool3: Codziennie ok 20.00

Posted

juz jestem i wszytsko robie , wczoraj mialam problemy z netem :shake:

Sasza pojade dzisiaj spoko , kurde przy jakim smietniku ?? ja mu dałam jesc tam gdzie wtedy i nawet troszke ta miske przesunełam blizej tych płyt betonowych , no chyba ze tak ta miche wylizywal ze ja przesunął.