mru Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 poszło! dziękuję! http://www.dogomania.pl/forum/f96/mloda-snia-znaleziona-warszawa-metro-natolin-galeria-129332/#post11608660 Quote
orpha Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 mru napisał(a):może ktoś z telefonu wrzucić foty mi na dogo? jak mu wyślę mmsem? wysyłaj wrzuce Quote
orpha Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 SBD Ty bedziesz miala dzisiaj moment zeby jakos poznym wieczorkiem tam na ta ostrobramska podskoczyc ? :roll: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 niechętnie.. to mój jedyny wolny dzień w tym tygodniu, chciałam odetchnąć.. ale jak nie bedzie wyjścia, to co robić.....trzeba bedzie jechać.... Quote
orpha Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Ola jak chcesz w razie co pojade sama Quote
orpha Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 młoda z grypa lezy :cool1: , gruby nie wiem czy bedzie bo ma jakies spotkania , ale spoken dam rade sama przeta to nie słon tylko pies :evil_lol:. Zrób sobie co masz do zrobienia Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no właśnie tego chciałabym uniknąć.... tezeta nie namówisz, co? a córkę :cool3:? bo jak nie, no to cie nie zostawię przeca... ale jakby sie kto dał namówić, to b.chetnie bym odpoczęła, ogarnęła troche chałupę, psom ugotowała, pranie zrobiła... Quote
orpha Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 ok.20 bede z Sasza na Ostrobramskiej polowac na psa Quote
orpha Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 no dobra wiec jest tak sprawa pierwsza : odnosnie 8-o mies.szczeniaka , pan kontaktowal sie Pawłem , sa umowni na niedziele , bedziemy czekac na relacje teraz pies z ostrobramskiej pojechałysmy tam z Sasza ,dobiła jeszcze do nas siekowa , psa troche nakarmiłysmy , niestety odłownie go jak dla nas jest awykonalne , mało tego spłoszyłam psa próbujac narzucic na niego kurtke :oops:. Rzucanie kurtka mu sie niespodobało bo warknał ,szczeknąl i dał długa ,próbowałysmy go szukac ale nic z tego :cool1:. Siekowa miała nr. do jakies fundacji (? nawet nie zarejestrowałam jakiej :oops:) , facet w badz razie ma klatke i sprzet do łapania i napewno doswiadczenie , ktorego nam brak , jestesmy z nim ustawione na jutro na ok.20 , zobaczymy co z tego wyjdzie. Sasza dzwoniła do Beluli z zapytaniem czy ewentualnie nie dałoby sie potem do niej , Belula musi sie zastanowic i wszytsko bedzie zalezalo od tego jak bedzie sie zachowywal po złapaniu. Generalnie wydaje mi sie ze psiak jest zdziczały i musi byc resocjalizowany i przyzywaczajany do człowieka. Quote
mru Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 zgadza się (co do szczeniorka) ja też tam pewnie bedę i obczaję :cool3: Quote
qeram Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 orpha napisał(a):no dobra wiec jest tak sprawa pierwsza : odnosnie 8-o mies.szczeniaka , pan kontaktowal sie Pawłem , sa umowni na niedziele , bedziemy czekac na relacje teraz pies z ostrobramskiej pojechałysmy tam z Sasza ,dobiła jeszcze do nas siekowa , psa troche nakarmiłysmy , niestety odłownie go jak dla nas jest awykonalne , mało tego spłoszyłam psa próbujac narzucic na niego kurtke :oops:. Rzucanie kurtka mu sie niespodobało bo warknał ,szczeknąl i dał długa ,próbowałysmy go szukac ale nic z tego :cool1:. Siekowa miała nr. do jakies fundacji (? nawet nie zarejestrowałam jakiej :oops:) , facet w badz razie ma klatke i sprzet do łapania i napewno doswiadczenie , ktorego nam brak , jestesmy z nim ustawione na jutro na ok.20 , zobaczymy co z tego wyjdzie. Sasza dzwoniła do Beluli z zapytaniem czy ewentualnie nie dałoby sie potem do niej , Belula musi sie zastanowic i wszytsko bedzie zalezalo od tego jak bedzie sie zachowywal po złapaniu. Generalnie wydaje mi sie ze psiak jest zdziczały i musi byc resocjalizowany i przyzywaczajany do człowieka. No i dziewczyny solidnie psa przestraszyły, nie podchodzi wcale, ucieka... Poradziłem zostawiać mu jedzenie w jednym ustronnym miejscu codziennie i nie podchodzić wcale do niego. Jak się przyzwyczai że dostaje codzienie jeść w tym samym miejscu o tej samej porze to postawe mu tam klatkę pułepkę i napewno się złapie. facet z fundacji Quote
orpha Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 facetowi :eviltong: dziękujemy za rady :lol: , zaraz własnie sie wybieram nakarmic chłopaka a nie dziewczyny wystraszyły jeno ja osobiscie :oops: Quote
orpha Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 krecił sie przy samochodach i zebral :shake: , dałam mu jesc w umówionym miejscu , chyba sie zainteresował bo jak odeszłam i sie potem odwróciłam to lecial w tamta strone Quote
mru Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 juz pisałam orphie :( do duuupy... szczeniak oddany do schronu rano pan zadzwonił do Pawła, że już nie trzeba przyjeżdżać :( nie wiem kiedy oddany nie widzę go na kwarantannie Palucha Quote
Kora Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dziewczynki ten psiak z Regul to nie szczeniak ma na 100% rok moze tyc wiecej. Dzisiaj trafil Na Paluch, a ja jak kretynka stalam przed nim i pytalam skad ja cie synku znam :roll: no i znam z dogomanii. Powiem Wam tak:roll: jestem zakochana w tym psiaku:loveu: te zdjecia tu umieszczone sa beznadziejne ten psiak jest piekny (no i tymczas o niego bardzo dbal) mam jego zdjecia jutro wstawie. Ma piwne oczy i siersc jak Akita nie reaguje na inne psy malym schodzi z drogi. Ma numer 210/09 Quote
mru Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 oh dzięki Kora :) kurcze szkoda, że tymczas nie poczekał paru dni... no nic, ja czekam na fotki :) orpha, jak będziesz to wyedytuj pierwszy post że psiak na Paluchu i podaj jego nr Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 o żesz cholera, szkoda! no, ale tak bywa.... Kora dzięki za informacje.. trzeba chłopakowi pomóc... Quote
Sasza Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a ja go w niedziele w ogole nie widzialam, miska byla przy smietniku, zostawilam mu i mokre i suche Orpha - bedziesz dzis? Moze ktos jeszcze chcialby sie dolaczyc do oswajania psiaka z miejscem karmienia?:cool3: Codziennie ok 20.00 Quote
orpha Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 juz jestem i wszytsko robie , wczoraj mialam problemy z netem :shake: Sasza pojade dzisiaj spoko , kurde przy jakim smietniku ?? ja mu dałam jesc tam gdzie wtedy i nawet troszke ta miske przesunełam blizej tych płyt betonowych , no chyba ze tak ta miche wylizywal ze ja przesunął. Quote
Kora Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Synak z Regul teraz jedno reszta jak doladuje karte. Quote
orpha Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 biedak :placz::placz::placz: , ja sie wykoncze - poznałam go osobiscie a teraz nawet nie mam jak mu pomoc :placz: Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Kora, czy ja moge prosic o twój numer telefonu, bo go posiałam, z głupoty własnej, nie wrodzonej (pozdrawiam rodziców), tylko nabytej :roll: Quote
Recommended Posts