Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZiewczyny ja spróbuję w najbliższych dniach wysłać obiecaną 100 dla Arielka , na konto AFN prawda?? Trzymaj się Niuniu i zdrowiej szybciutko , tyle Cioteczek się o Ciebie martwi...

Posted

Arielku wskakujemy na 1 stronkę przypominać o sobie cioteczkom... A jeśli chodzi o kaskę to w takim razie czekam na sygnał kiedy wpłacać i na jakie konto..

Posted

Słońce moje kochane,piękny psiaczk,zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia:loveu::loveu::loveu:
Lidziu,jak masz watpliwości,to nie dawaj tam Arielka.Lepiej jeszcze poczekać,niż dać go byle gdzie.On w schronie nie ma tak tragicznie.Jest w ciepłym pomieszczeniu,ma sucho,ma pełną miseczkę.Krzywda mu sie nie dzieje.Tylko człowieka na stałe brak:-(.No ale Lidziu rozglądajcie się za domkiem,bo pieniążki są.;)
Ucałujcie siwy pyszczek mojego słodziaka:loveu:
I powiedzcie,że ciocie go bardzo kochają:loveu:

Posted

[IMG]http://images25.fotosik.pl/323/8753d9d264b58103med.jpg[/IMG]

zdjęcia ze spacerku w sobote
Myśle, że Arielek już mógłby iść do DT, tylko że nie mamy dobrego DT. Ten na wsi nie bardzo nam sie podoba, a innego póki co nie znalazłam :shake:

Posted

[quote name='Renata5']Podniosę Arielka i proszę o pomoc...brakuje nam jeszcze 80zł deklaracji,że by psinek mógł iść do dt płatnego...:-([/quote]

Żebym miała pracę.... ech...:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Renata5']Czy ktoś jeszcze pomoże dziadziusiowi?:-([/quote]

Renia zerknij na [B]14 strone watku[/B] - tam sa moje i Krzysia deklaracje, w pierwszym poscie jest blad (nie uaktualnione dane) -> bo tam jest wpisane Maszaberla - 20 jednorazowo + Krzys 10 miesiecznie

Jednorazowo wplacilam 20 zl oczywiscie ale teraz ma byc tak jak pisalam wczesniej:

[B]Krzys 30 zl miesiecznie[/B]
[B]Ja 10 zl miesiecznie[/B]

Od razu bedzie wiecej [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_multi.gif[/IMG]