lidka_park Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 AFN -> [SIZE=2][B]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie[/B] [/SIZE][B][SIZE=2];) [/SIZE][/B][SIZE=2]www.afn.pl[/SIZE][B][SIZE=2] [/SIZE][/B] Quote
Maszaberla Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Renata5']Kurcze nawet nie wiem czy tak brzmi ten skrót Może po prostu napisać AFN i nr konta.Powinno dojść[/quote] Ja wpisalam wlasnie po prostu AFN i numer konta Ale piszecie AFN jako nadawce? Chyba odbiorce?:razz: Bo jako nadawce wpisalam siebie - doszly pieniadze? Quote
Lionees Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 AFN-jako odbiorcę.Ja też juz wpłaciłam pieniążki Lidziu jak bedziesz miała chwilkę,to napisz na pierwszej stronie od kogo podochodziły pieniążki na leczenie Arielka,bo na dt będziemy wpłacać,jak już będzie wiadomo kiedy psinek będzie miał iść do dt Quote
Talia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oczywiście jako odbiorca anf. :) Przelałam pieniążki;) Quote
Lionees Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jak długo nikogo nie było u Arielka:shake::-( Wracaj chłopie na górę,może jeszcze się ktoś ulituje nad Tobą i wpłaci grosik na dt...brakuje jeszcze 70zł do pełnej kwoty:-( Quote
Ukryty Smok Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zaraz jutro wpłacę Mu te pieniążki. I coś extra na kiełbaskę ;). Pzdr, Ukryty Smok Quote
Aldrumka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ja też wpłacłam coś na leczenie, DT dalsza sprawa Quote
Lionees Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Aldrumko,Smoku-Arielek bardzo dziękuje:calus: Najpierw niech Arielkowi zrobią operację,a potem będziemy przesyłać pieniążki na dt.Oby kochanemu się udało,bo to przecież starutki psiak...:shake::-( Quote
Talia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Arielku hop do góry! A ile pieniedzy jest potrzebnych na leczenie? Quote
Lionees Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Talia.']Arielku hop do góry! A ile pieniedzy jest potrzebnych na leczenie?[/QUOTE] Nie wiem...myślę,że jak Lidzia tu wejdzie,to poda przybliżoną sumę potrzebną na leczenie. Quote
maarit Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wysłałam parę grosików dla Arielka na AFN. niewiele ale się przyda:oops: Quote
Lionees Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Gonia13']Wysłałam parę grosików dla Arielka na AFN. niewiele ale się przyda:oops:[/QUOTE] Goniu-:loveu: Nawet najdrobniejsza suma się przyda. Quote
Aga_Mazury Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Arielek ma wycięte dwa jajeczka i usunięte połowe zabków .... kciuki wskazane aby wrócił spokojnie do siebie...po tym wszystkim Quote
Ukryty Smok Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Poszedł przekaz. Mam nadzieję, że pójdzie Mu na zdrowie. ;) Jaki charakter miała narośl? Czy już coś wiadomo? Pzdr, Ukryty Smok Quote
Maszaberla Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Aga_Mazury']Arielek ma wycięte dwa jajeczka i usunięte połowe zabków .... kciuki wskazane aby wrócił spokojnie do siebie...po tym wszystkim[/quote] Zdrowiej kochany psiaczku, dasz rade, jestesmy tu wszyscy z Toba !!:buzi::iloveyou::iloveyou: Quote
maarit Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Aga_Mazury']Arielek ma wycięte dwa jajeczka i usunięte połowe zabków .... kciuki wskazane aby wrócił spokojnie do siebie...po tym wszystkim[/quote] Ajjjjjjjjjjj Arielku:evil_lol: Zdrowiej!!! Quote
Ukryty Smok Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Też Go bardzo serdecznie pozdrawiam!!! No i najważniejsze - jak się czuje? Pzdr, Ukryty Smok Quote
lidka_park Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Gdy przyszłam do niego w sobote cały czas leżał na swoim posłanku. Pewnie jeszcze nie najlepiej się czuje. Dostał troszke kiełbaski. Jak dziewczyny prześlą mi fotki to wstawie Quote
Aldrumka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czekamy, czekamy na fotki. Niech szybko zdrowieje Quote
Talia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No to czekamy na jakieś info o Arielku:loveu: lidka_park, a będziesz miała jakieś info czy pieniążki podochodziły na fundacje AFN? Quote
Recommended Posts