Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie zaraz mnie szlag trafi:angryy:

Deklarujemy wplaty, martwimy sie losem psa, szukamy mu podobno domu? Czy tylko mi sie wydaje?

A tu mamy 2 ogloszenia - na pinesce i na innym nieznanym portalu

Doceniam ze dziewczyny zrobily ogloszenia ale tylko zmasowana akcja ogloszen ma sens i na dodatek ogloszen PROFESJONALNYCH, na dodatek nie piszcie w tytule "staruszek" po co? Zeby ludzie juz go skreslali z gory i nawet tam nie zagladali

Chyba nie ma sensu dodawanie hopkow i pisanie "nie ma domku, biedulek" ano biedulek faktycznie, nie ma ogloszen i allegro pewnie tez nie ma...

Posted

Ja nie mam konta na allegro, ale jak siostra przyjdzie to postaram się mu zrobić. Jednak nic nie obiecuje, bo z moja siostra różnie bywa:roll:

Posted

Allegro może byc zrobione w niedługim czasie(ja nie umiem,a osoba która prosiłam jest w tej chwili bez dostepu do neta).Mam piękny tekst napisany przez Ukrytego Smoka.Kto na "juz" zrobi allegro?Smok deklarował tez wyróznienie allegro.
Alegratkę wieczorem zrobi Rybka39.
Ja oroponuje taki tekst do innych ogłoszeń:
[B]"Arielek to mały,starszy,około 10-letni piesek.Został przez przypadek znaleziony w odludnym miejscu,gdzie prawdopodobnie porzucił go własciciel.Piesek jest spokojny,zgadza się z innymi zwierzętami,kocha ludzi.Został wykastrowany.Przebywa w schronisku w Ostródzie.Za odrobinę miejsca w domku i sercu obdarzy Cię swoją miłością.Nie zwlekaj-podaruj mu dom,on tak bardzo czeka..." [/B]

Posted

Tu jest tekst Ukrytego Smoka:loveu: do allegro
[B]Tytuł: JESTEM BRZYDKI. JESTEM STARY. JESTEM NICZYJ...

"Wiem, jestem najbrzydszym psem, jakiego można sobie wyobrazić. Jestem też stary, i na pewno nie pożyję już długo. Jak widzisz,Człowieku, mam same wady. Nie będziesz mógł pochwalić się mną przed znajomymi, jakiego masz pięknego psa. Nie obronię też Twojego dobytku, bo w służbie człowieka zmarnowałem całe swoje życie, młodość i zdrowie.
Dam Ci jednak to coś, bez czego nawet Ty, taki wielki i silny, jesteś niczym: dam Ci miłość do moich ostatnich dni. I pamiętaj, że od tej chwili, gdy wejdę w twe progi, moje biedne stare serce będzie już bić tylko dla Ciebie.
I gdy staniesz kiedyś przed Boskim Trybunałem, gdy Pan spyta, co zrobiłeś dobrego na tej ziemi, będziesz mógł wskazać na mnie, a ja powiem: "Oto jest ten, który mnie ocalił, gdy inni skazali na śmierć, głód i poniewierkę"...
Wybieraj, Człowieku - moje życie albo śmierć."[/B]

Posted

"A tu mamy 2 ogloszenia - na pinesce i na innym nieznanym portalu

Doceniam ze dziewczyny zrobily ogloszenia ale tylko zmasowana akcja ogloszen ma sens i na dodatek ogloszen PROFESJONALNYCH, na dodatek nie piszcie w tytule "staruszek" po co? Zeby ludzie juz go skreslali z gory i nawet tam nie zagladali"

Więc, ja tylko powiem tak... To było moje pierwsze w życiu ogłoszenie dlatego nie robiłam go na jakimś znanym portalu. Czytałam wiele ogłoszeń, ale nie wiedziałam dobrze jak sama wszystko napisać. Dziękuję, że mi zwróciłaś uwagę. Na przyszłość będę już troszkę lepiej wiedziała.

Posted

Cioteczki i wujaszki, bardzo dziekuje za pomoc w ogłoszeniach :Rose:
jednak już ono nie jest potrzebne, gdyż znaleźliśmy DT dla naszego dziadziusia w Ostródzie :multi:
Arielek pojechał dziś rano
a więc poprosze jeszcze raz o deklaracje na pokrycie kosztów DT, a na pw wyśle nr konta
bardzo się cieszę :multi:

Posted

[quote name='lidka_park']Cioteczki i wujaszki, bardzo dziekuje za pomoc w ogłoszeniach :Rose:
jednak już ono nie jest potrzebne, gdyż znaleźliśmy DT dla naszego dziadziusia w Ostródzie :multi:
Arielek pojechał dziś rano
a więc poprosze jeszcze raz o deklaracje na pokrycie kosztów DT, a na pw wyśle nr konta
bardzo się cieszę :multi:[/quote]

[B]Jak to Lidziu???? To najprawdziwsza z prawdziwych wiadomosci???[/B]:multi::multi: [B]Jak znalezliscie ten domek??? Napisz cos wiecej[/B]

Czekam na maila na pw - juz mamy wplacac pieniazki?

Posted

[quote name='kamilawa']"A tu mamy 2 ogloszenia - na pinesce i na innym nieznanym portalu

Doceniam ze dziewczyny zrobily ogloszenia ale tylko zmasowana akcja ogloszen ma sens i na dodatek ogloszen PROFESJONALNYCH, na dodatek nie piszcie w tytule "staruszek" po co? Zeby ludzie juz go skreslali z gory i nawet tam nie zagladali"

Więc, ja tylko powiem tak... To było moje pierwsze w życiu ogłoszenie dlatego nie robiłam go na jakimś znanym portalu. Czytałam wiele ogłoszeń, ale nie wiedziałam dobrze jak sama wszystko napisać. Dziękuję, że mi zwróciłaś uwagę. Na przyszłość będę już troszkę lepiej wiedziała.[/quote]

Wyglada na to ze juz nie trzeba bedzie kombinowac z ogloszeniami - ale nie zapeszam dopoki Lidka nie napisze nam wiecej:oops:

Posted

ogłoszenia napewno będą potrzebne jak wyjaśni się statut psa...

Do nowego domku tymczasowego dostał od nas posłanko poduszeczkę, miseczki, frontline i środek na odrobaczenie. Frontline jednak Pani użyje za jakiś czas bo teraz najpierw zafunduje mu kąpiel ;)

Arielek podobno w nowym domku nie chciał położyć się na poduszeczce tylko hop i śpi na knapie ;) z Panią maszeruje na spacer z podniesionym ogonem... jakby odżył odrazu:-o

Dom tymczasowy płatny, opieka weterynaryjna nasza.

Posted

Oto deklaracje comiesięczne
BasiaD -50zł
Ukryty Smok -50zł
Mimiś -20zł
Emilia2280 -30zł
Izabela1982 -10zł
Maszaberla -10zł
Kris79 -30zł
Mestuido -10zł
Aldrumka -20zł
Talia -5zł
Renata5 -15zł
[B]RAZEM -250zł[/B]

Brakuje 50zł:sad:
Dziewczynki roześlijcie wątek po znajomych z prośbą o 5-10zł miesięcznie:modla:

Posted

[quote name='Renata5']Oto deklaracje comiesięczne
BasiaD -50zł
Ukryty Smok -50zł
Mimiś -20zł
Emilia2280 -30zł
Izabela1982 -10zł
Maszaberla -10zł
Kris79 -30zł
Mestuido -10zł
Aldrumka -20zł
Talia -5zł
Renata5 -15zł
[B]RAZEM -250zł[/B]

Brakuje 50zł:sad:
Dziewczynki roześlijcie wątek po znajomych z prośbą o 5-10zł miesięcznie:modla:[/QUOTE]

Lidziu to jest aktualne zestawienie deklaracji comiesięcznych.Wpisz proszę to na pierwszą stronę i powysyłaj tym osobom pw z numerem konta i z przypomnieniem za co i ile deklarowały,bo niektóre osoby dawno tu nie wchodziły i mogło im sie zapomnieć;)

Posted

[quote name='lidka_park']pierwszy post zaktualizowany :) i [B]przypomniałam sie [COLOR="Red"]wszystkim[/COLOR][/B], a dokładnie to przypomniałam o Arielku :p[/QUOTE]

A mnie nie...:roll::p,no i nie wiem na jakie konto wpłacać...

Posted

[quote name='lidka_park']ups :oops:
myślałam cioteczko, że [B]Tobie nie trzeba sie przypominać[/B] ;)
już wysyłam PW[/QUOTE]

Jasne,że nie trzeba:)
No ale nr konta nie miałam:roll:
Teraz mam:happy1: i wysyłam;)